- Konu Sahibi AnneyimBen
-
BENİM FİKRİM 50 ile başladım diye hesapla.çünkü diğeri hem seni hem doktoru yanıltır. gerçi o senin durumunu biliyordur ama. etraf bilmese de olur:)arkadaşlar ben 57 ile hamile kaldım, ama 50ye kadar zayıfladım... şu an 51.5 kiloyum.... şimdi ben hangi kiloyu başlangıç olarak alacağım... 57'yi mi, yoksa 50'yi mi...
ayyy inşallah inşallah. kızımda 13 kilo ile bitirmiştim, bunda hedefim 10 kilo idi ama zorcanım bence gayet normal, çünkü şu an 5 aylık hamilesin ve beş kilo... inşaAllah geri kalan 4 ayda da 5-8 kilo ile kapatırsın
Canım 5 aylık olmuşsun her aya bir kilo gibi olmuş işte gayet normal....
BENİM FİKRİM 50 ile başladım diye hesapla.çünkü diğeri hem seni hem doktoru yanıltır. gerçi o senin durumunu biliyordur ama. etraf bilmese de olur:)
ayyy inşallah inşallah. kızımda 13 kilo ile bitirmiştim, bunda hedefim 10 kilo idi ama zor
:))) aynen öyle olmuş dimi:)) keşke kalan aylarda da böyle olsa:)
bencede şaşırtır, düşünsene toplam 13 kilo alıyormuşum, 50+13=63 eder....ama herkesede 57 ile hamile kaldım dediğimde 6 kilo almışım gibi görünecek.... birde bebişte tombiş doğarsa bebek burdaysa kilolar nerde, kilolar burdaysa bebiş nerde derler
bu arada inşaAllah istediğin hedefinle hamileliğini tamamlarsın
pollyanna cım benim de arta kalan yanım yok.
belli saatten sonra dikkat ediyorum yememye özen gösteriyorum hep sebzemi etimi sütümü kahvaltımı her cesitten dıkkatlı yıyorum.
her besınden alcam dıye. cok karbonhıdrat tuketmedigim halde. bende 59 la basladım bu sabah tartıldıgımda 64.5 dum. 5,5 yani 6 kg varsayalım.
vitamınlerden mı oluyor acaba. gunde ıkı tane kan hapı alıyorum elevit ve balık yagı. kızlar kılosunu paylasan kısı sayımız az herkes paylassa ya merak edıyorum :)
Ben de 58le basladim 65im suanve eskisi gibi yiyorum ama vitamindi kan hapiydi, bir de vucut hamileyken gelecek bir kitlik durumuna karsi depo ediyormus. O yag depolari biz emzirirken sute donuyormus. O yuzden cok mu hareket lazim, cok mu az yemek lazim, bilemedim ki
Ben de 58le basladim 65im suanve eskisi gibi yiyorum ama vitamindi kan hapiydi, bir de vucut hamileyken gelecek bir kitlik durumuna karsi depo ediyormus. O yag depolari biz emzirirken sute donuyormus. O yuzden cok mu hareket lazim, cok mu az yemek lazim, bilemedim ki
pollyanna cım benim de arta kalan yanım yok.
belli saatten sonra dikkat ediyorum yememye özen gösteriyorum hep sebzemi etimi sütümü kahvaltımı her cesitten dıkkatlı yıyorum.
her besınden alcam dıye. cok karbonhıdrat tuketmedigim halde. bende 59 la basladım bu sabah tartıldıgımda 64.5 dum. 5,5 yani 6 kg varsayalım.
vitamınlerden mı oluyor acaba. gunde ıkı tane kan hapı alıyorum elevit ve balık yagı. kızlar kılosunu paylasan kısı sayımız az herkes paylassa ya merak edıyorum :)
bende 58 ile başladım 64-65 arası değişiyorum şuan ama 65 i garantiledim gibi... çok moralim bozuluyor... birde bugün baldırlarım dikkatimi çekti baya bi büyümüşler gibi geldi... nerdeyse basenim kadar olmuş gibi... çok üzülüyorum yaaa...psikolojim bozulacak
bende şaştım :) ne yesek yarıyor demek diyorum. ama hareket lazım. hareket edıp yakmazsak vucut depo yapıyo onlar da bize yag olarak dönuyor. sımdıden aldık 5-6 kıloları neyse umarım cok degildir.
üzülme canım niye üzülüyosun ki.. bebişler sağlıklı olsunda o şişlikler kilolar gidiyor.
dün akşam tok karnına ve midem çok fena doluyken bi çıktım tartıyagözlerim aynen böyle oldu.. benim 10 kilo hedefi filanda hikaye oldu.:))) amaaaann olsun.. bende bi 2 yaş sendromu yaşayan küçük çocuk bide bebek olunca Allahın izniyle kilo milo kalmaz:)))) İNŞALLAH... birde şimdiden azmettim doğumdan sonra spora ağırlık vericem evde imkanım elverdiği sürece.
Evet ama kis geldi, hava erken karariyor, isten cikinca yemek mi yapcan yuruyus mu yapcaksin. Zor valla isimizbende şaştım :) ne yesek yarıyor demek diyorum. ama hareket lazım. hareket edıp yakmazsak vucut depo yapıyo onlar da bize yag olarak dönuyor. sımdıden aldık 5-6 kıloları neyse umarım cok degildir.
bende 58 ile başladım 64-65 arası değişiyorum şuan ama 65 i garantiledim gibi... çok moralim bozuluyor... birde bugün baldırlarım dikkatimi çekti baya bi büyümüşler gibi geldi... nerdeyse basenim kadar olmuş gibi... çok üzülüyorum yaaa...psikolojim bozulacak
Evet ama kis geldi, hava erken karariyor, isten cikinca yemek mi yapcan yuruyus mu yapcaksin. Zor valla isimiz
aynen ya, korkulardayim
canım biz eşimle genelde akşam yemeğinden sonra saat 7-8 arası çıkıyoruz dışarıya, eğer eşinde olur derse sizde öyle yapın, Çünkü yürüyüş şart, gerçi burası soğuk oluyor ama napayım, kat kat giyiniyorum bende
ya ikimizde çok çalışıyoruz bu aralar 7.30 da yemek yiyoruz ancak zaten, ama dediğin gibi tembellik yapmamak lazım. Bugün evde yok ama yarından itibaren yürüyüşlere başlamak lazım:)
Her gün yürüyüp burda rapor verelim mi birbirimize kızlar, kilo sorununuz olsa da olmasa da, yürümek özellikle normal doğum isteyenler için çok önemliymiş.
ya ikimizde çok çalışıyoruz bu aralar 7.30 da yemek yiyoruz ancak zaten, ama dediğin gibi tembellik yapmamak lazım. Bugün evde yok ama yarından itibaren yürüyüşlere başlamak lazım:)
Her gün yürüyüp burda rapor verelim mi birbirimize kızlar, kilo sorununuz olsa da olmasa da, yürümek özellikle normal doğum isteyenler için çok önemliymiş.
tamam şeker bundan Sonra rapor edelim hafta hafta . bu hafta 3 gün yürüdüm vs gibi ozgeengin arkadaşı feyz alalım onun masallahi var . yürüyen arkadaşlar nasıl yapıyorsa bizde iş çıkışı yemek Sonra yürüyüş çünkü oturunca bir daha kalkilmiyor. benim oyle oluyo yemek Yap Ye vs derken koltuğa atinca dusa bile zor kalkiyorum ki suyu acayip seven ben hantallastim :)
ama ben öğlenleri dışarda yersem 2-3 km yürüyorum yemeğe yürüyerek gidiyorum öğlen aram 1.5 saat çok iyi oluyor bugun yürüdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?