2012 Mart Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldık :))

ben geçen hafta 4 gün yürüdüm :) 1.5 km falan yürüyorum, öyle çok yürümüyorum, gerçi bana kalsa 5 de yürürüm de, eşim yeter bu kadar diyip zorla sokuyor beni eve, tembel kocam:)

ben 55 le hamile kaldım bayramdan önce 60 tım şimdi 1 kilo daha almışım. bayram yaradı yani

52 ile hamile kaldım 21. haftmdym 55 kiloyum 8.haftamla 17. haftam arası mide bulantılarım çok olduğu için hiç bişi yiyemiyordum çok şükür bir aydır rahat rahat yiyoyorum...

bende biraz hızlı kilo alanlardanım 56,5kg ile basladım bugün 62,5kg gördüm ve daha 22haftalıgım sanırım psikolojim bozuluyor bugün çok taktım kafaya.. diyetisyene baslamayı düşünüyorum yoksa sürekli aklımda yeme yeme dedikce daha çok yiyesim geliyor uffff:18::18::18::18::18:

bence normal almışsın canım, kafaya takman gereken bir şey yok, 6 kilo almışın ki hamileliğin yarısından fazlasın, bu şekilde devam edip 6 kilo daha alırsan 12 kilo, işte sana ideal hamilelik kilosu

bence normal almışsın canım, kafaya takman gereken bir şey yok, 6 kilo almışın ki hamileliğin yarısından fazlasın, bu şekilde devam edip 6 kilo daha alırsan 12 kilo, işte sana ideal hamilelik kilosu

çok saol canım morel verdin umarım 12yle bitirebilirim, korkum son aylarda cok alınıyor diyolar ya umarım öyle olmaz...

çok saol canım morel verdin umarım 12yle bitirebilirim, korkum son aylarda cok alınıyor diyolar ya umarım öyle olmaz...

herkeste aynı olmuyormuş, bazıları da son aylarda hiç almıyormuş, mide yanmasından falan, bünye meselesi.

Canım bence de kilo alımın normal.Son aylarda çok alınır diyolar ama herkesin bünyesi farklı.Zaten 12-13kilo almış olmak ideal bir kilo olur.Endişelenme,az az sık sık ye bence.Bol su iç.Ben öyle yapıyorum.

52 ile hamile kaldım 21. haftmdym 55 kiloyum 8.haftamla 17. haftam arası mide bulantılarım çok olduğu için hiç bişi yiyemiyordum çok şükür bir aydır rahat rahat yiyoyorum...

Çok iyi canım inş.böyle devam eder ideal kiloda doğum yaparsın.Seninle aynı haftalardayız ben de 2 kilo aldım.

Arkadaşlar bende 53 ile hamile kaldım.Şu an 58 oldum hatta 59 olabilir.Yani 5-6 kilo arası aldım.Bence biraz fazla doktorum ilk 6 ay 6 kilo son üç ay 6 kilo alman sağlıklı dedi ve son haftalar kilo artışı hızlı oluyor.Dikkat etmeye çalışıyorum.Ama canım acayip tatlı falan istiyo yaaaa.

Seninle aramızda 1 gün var canım ben 1kilo 700gr aldım 2diyelim yani.Herkesin bünyesi farklı öyle çok almamışsın sen de ama son aylar biraz dikkat etmek lazım.Canın çok tatlı istediğinde meyve falan ye canım,tarçınlı süt iç biraz tatlı isteğini azaltır.Tarçın zaten tatlı isteğini bastırıyo.Benim canım hiç istemiyor ama arada istediğinde öyle yapıyorum.Bi de geç saatlerde yeme,eğer çok acıkmıyorsan.

Sen kaç kilo ile hamile kaldın acaba?Ben hamilelik öncesi hiç tatlı yemezdim.Çayı ve kahveyi şekersiz kullanırım.So 2 haftadır tatlıya çok düşkün oldum.Ama dikkat etmeye çalışıyorum artık.

Canım ben 49la hamile kaldım.Ben de normalde tatlıyı çok severim ama şimdi pek canım istemiyor zaten istesede yiyemiyorum yasak bana tatlı migrenimi tetikliyor malesef.Hamilelik öncesi böyle bişey yoktu ama şimdi etkiliyor malesef.Çayı ben de şekersiz kullanırım kahve hiç içmiyorum.Canın o kadar çok istiyorsa ye tabiki,ama miktarını azalt,akşamları yeme.sonuçta hamileyiz canımız çekiyo illaki.

Son düzenleme:
52yle başladım yolculuğa ilk 3 ay kilo amadım hatta bir kilo verdim..şimdi 21. haftaya giricem ve 55 kiloyumson 2 ay hızlı gidiyorum gibi

Ben 57 ile hamile kalmıştım, ilk iki buçuk ay bulantılardan 7 kilo verdim,50 kiloya düştüm...

bayramdan bir gün önce tartıldım 52 kilo geldim, dün sabah annemlerde tartıldım ve iki haftada 1.5 kilo almışım, şimdi 53.5 kiloyum

60 kilo ile hamile kalmıştım ilk 4 ay 3 kilo verip 57 ye düşmüştüm...
şuan ise 60 kiloyum... aynı yani...

dün topikte ben dert yanmıştım:))) mutfağın kapısını mı kitlesem acaba diye.. kitlemedim ama kapalı tuttum ve her canım bişey istediğinde su içtim yada meyve yedim.. veeeeeee ilk günden karşılığını almaya başladım
dün sabah 67.2 gelmiştim, bugün 67 geldim... çoooookkk mutlu oluyorum böyle görünce:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…