- Konu Sahibi AnneyimBen
-
dün topikte ben dert yanmıştım:))) mutfağın kapısını mı kitlesem acaba diye.. kitlemedim ama kapalı tuttum ve her canım bişey istediğinde su içtim yada meyve yedim.. veeeeeee ilk günden karşılığını almaya başladım
dün sabah 67.2 gelmiştim, bugün 67 geldim... çoooookkk mutlu oluyorum böyle görünce:)))))))
52 ile hamile kaldım 21. haftmdym 55 kiloyum 8.haftamla 17. haftam arası mide bulantılarım çok olduğu için hiç bişi yiyemiyordum çok şükür bir aydır rahat rahat yiyoyorum...
65 ile hamile kaldım bu gun 23. haftaya gırdım 73.5 kiloyum
merhaba arkadaşlar ben de 60la hamiş kalmıştım şimdi 64.5 oldum
23.haftamızdayız meleğimle
Ben de 56 ile hamile kaldım ve şimdii ftalığım23-5 ha 62 kiloyum.İlk aylarda kilo alamayınca biraz yemeğe yüklendim ve şimdi çook pişmanım.Keşke dikkat etseymişim diyorum.Neyse tabii.Olan oldu:>
durun morl vereyim size bende 51 le hamile kaldım 65 im şimdi bebeğim sağlıklı şükür bi şeker problemide yok sadece olan şey şu sıkı bi egzersiz ve diyeti gebelikten ötürü bırakınca ve üç aydan sonra yemeye başlayınca olan oldu ama şimdi çok dikkatliyim evlendiimde 67ydim sonra 51 oldum azmettim şimdi y,ne aynı kilodayım bebek olurdsa çok kilo almayayım diye yapmıştım ii de olmuş yoksa 100 le doğururmusum sanırım:) 8 kilo alanlar benden dolaı oh şükür diyebilirler yani kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?