2012 Mart Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldık :))

Tebrikler canım o zaman,böyle devam et....

slm arkadaşlar bende ilk gebeliğimde 50 kilo ile hamile kaldım 75 kilo ile doğum yaptım 2009 kasımda şimdi 21 haftalık gebeyim 55 kilo ile gebe kaldım 61,5 kiloyum.

ben 62 ile hamile kaldım, bulantı iştahsızlıktan dolayı 59'a düştüm şimdi 64 kiloyum. 23+0. umarım 70le doğum yaparım ama bu iştahla zor görünüyor
canım aşırı tatlı istiyor. bir tavsiyesi olan var mı iştah konusunda.

65 ile hamile kaldım bu gun 23. haftaya gırdım 73.5 kiloyum

merhaba arkadaşlar ben de 60la hamiş kalmıştım şimdi 64.5 oldum
23.haftamızdayız meleğimle

bence biz veririz kızlar bu kiloyu yani inş. aşağı yukarı 6-7 kilo doğumda gidiyormuş. 40 çıkana kadar 3 kilo falan gidiyormuş aman ne kaldı geriyeee veririzzz

Slm 81le başlayan yolculuga 24.2haftamla78.5la devam ediyorum
Cevapları okuyunca sevindirin oldum biraz
Ama 74e düşüp tekrar aldım normal mı sizce ?

İlk hamilelikte 73le başlayıp 87ile dogum yapmıştım boyum 168cm
Zaten kilolu bi yapım var suan 79 um iyi mı ki

onderya canım bence iyisin hem tecrübelisin sanırım bu ikinci bebişin
benim dr.um doğumda 8 kilo gider toplamda 12-14 alabilirsin dedi
60tım 64.5 olduk meleğimle. benim boyumda 168

Ben de 56 ile hamile kaldım ve şimdii ftalığım23-5 ha 62 kiloyum.İlk aylarda kilo alamayınca biraz yemeğe yüklendim ve şimdi çook pişmanım.Keşke dikkat etseymişim diyorum.Neyse tabii.Olan oldu:>

kızlar bende 22 haftalığım 6. ayıma yeni girdim toplamda 7 kilo aldımmm bu günlerde moralim çok bozuk doğuma tam 4 ay var ve bana herkes son aylarda daha da çok alırsın diyorr ilk başlarda çok kontrollüydüm ama iştahım çok açıldı bayram tatilinde aldım da aldımm yaaa

ben de 8 aldım kızlar hem de hafta olarak sizden gerideym

Son düzenleme:
durun morl vereyim size bende 51 le hamile kaldım 65 im şimdi bebeğim sağlıklı şükür bi şeker problemide yok sadece olan şey şu sıkı bi egzersiz ve diyeti gebelikten ötürü bırakınca ve üç aydan sonra yemeye başlayınca olan oldu ama şimdi çok dikkatliyim evlendiimde 67ydim sonra 51 oldum azmettim şimdi y,ne aynı kilodayım bebek olurdsa çok kilo almayayım diye yapmıştım ii de olmuş yoksa 100 le doğururmusum sanırım:) 8 kilo alanlar benden dolaı oh şükür diyebilirler yani kızlar :)

Sen azimliymişsin tatlım, önceden vermişsin yine verirsin, merak etme. Ben de senin gibi hamile kalmadan önce diyet yapıyım dedim 1 sene boyunca 2 kilo verip sonra onu geri aldım yani hiçbir işe yaramadı O yüzden benim aldıklarım üstümde kalır diye çok korkuyorum İradesizim malesef biraz, bu akşam hafif yiyim dedim mesela, ama sonra çok cıs bişey yedim gidip, şimdi bir de yine acıktım

yürüyüşleri yazcaktık kızlar, ben haftada en az 4 gün düzenli yürüyorum. günde 1.5 kmyi geçmiyorum, yavaş yürüyorum. hızlı yürüyünce ağrı giriyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…