2012 Mart Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldık :))

Hiç moralini bozma canim benim emzirmeydi gece uykularimizin kacmasiydi istahsiz kalmakti eve bebege kosusturma derken fazlasini bile verirsn eve abur cubur sokmamaya çalis hepsi bu ben elimin altinda olmazsa useniyorum almaya

Hiç moralini bozma canim benim emzirmeydi gece uykularimizin kacmasiydi istahsiz kalmakti eve bebege kosusturma derken fazlasini bile verirsn eve abur cubur sokmamaya çalis hepsi bu ben elimin altinda olmazsa useniyorum almaya

Sağol canım, evet ben de üşeniyorum ama dile getirirsem eşim temin ediyor:S o da kilo almaya başladı, benim canım çekince onun da çekiyor sanki:) Aburcuburlar midemi yakıyor o yüzden fazla yemiyorum ama tatlı vs çok yiyorum zamansız:S

yürüyüşleri yazcaktık kızlar, ben haftada en az 4 gün düzenli yürüyorum. günde 1.5 kmyi geçmiyorum, yavaş yürüyorum. hızlı yürüyünce ağrı giriyor hemen

tebrık edıyorum canım. bende hafta ıcı bır veya 2 gun hafta sonu mutlaka ıkı gun yuruyorum. h.sonuna ısler cıkınca zaten cıkılıyır h. ıcı cıkması zor ama yurumek dıgum ıcın cok onemlı dedı dr.um. gaza geldım ıkı gun baya yurudum'. ama bende cok hızlı tempoda yurudugumde bıcak saplanması gıbı agrı gırıyor kasıgıma sonra gecıyor. dıkkatlı,yavas tempolu yurumek lazım.

Aynen canim ben'm de oyle agriyor, zaten doktorum da hizli yurumek zararli dedi.

Aynen canim ben'm de oyle agriyor, zaten doktorum da hizli yurumek zararli dedi.

bu arada yuruyus ve dıkkat etmeme ragmen ben yıne aldım 1 kg. toplam 8 kg aldım canım. galıba senınle aynı gunuz aynı haftayız. bebısımın gelısımı cok sukur ıyı. cok agırlıgım da yok hanı 8 kg aldıgım halde. belkı de normaldır dıyorum :)

Herkes de normal diyor ama , son aylarda da cok alinir diyorlar, e o zaman ben 18den asagi bitiremiycem galiba hamileligi, doktorum 14-15 alman lazim dedi:s kafam karisti:s

Herkes de normal diyor ama , son aylarda da cok alinir diyorlar, e o zaman ben 18den asagi bitiremiycem galiba hamileligi, doktorum 14-15 alman lazim dedi:s kafam karisti:s

kac kılo aldın ? boyun kac bı de aylara gore dagılımın ne dr.un normal demıs.12-15 kg arası normal dıye gecıyor 2-3 ustu olsak da coı asırı sayılmaz sanırım

İki hafta önce salı günü annemlerde tartıldığımda 53,5 gelmiştim.... Dün eşim baskül almış, bu sabah tartıldım 54 kilo geldim, iki haftada yarım kilo, toplamdada 4 kilo almış oldum....

Fakat kuzenim kendisinin ilk beş ay 5 kilo aldığını ama sonraki 4 aydada 17 kilo ,toplamdada 23 kilo aldığını söyleyince gözüm korktu yani bu aşamadan sonra benimde dikkat etmem lazım

Şu an 24. haftanın içindeyim, geriye 16 hafta kaldı, 16 hafta içinde 8 kilo hedef koydum kendime..... bakalım uyabilecek miyim bu hedefe:44:

kac kılo aldın ? boyun kac bı de aylara gore dagılımın ne dr.un normal demıs.12-15 kg arası normal dıye gecıyor 2-3 ustu olsak da coı asırı sayılmaz sanırım

Boyum 167 canim, ilk aylar alinmamasi gerekiyor ya, ben ilk aylar cok aldim galiba, daha dogrusu ilk aylardan itibaren duzenli aldim. Normalde ilk aylarda almamak laZim aslinda sen?

Boyum 167 canim, ilk aylar alinmamasi gerekiyor ya, ben ilk aylar cok aldim galiba, daha dogrusu ilk aylardan itibaren duzenli aldim. Normalde ilk aylarda almamak laZim aslinda sen?

canım ılk aylar her ay bır kılo aldım sımdı ayda 2 kg alıyorum. hızlandı baya. haftada 500 gram . dıkkat ettıgım halde boyle oluyo dıye umursamıyım dıyorum
temel gıdları almak zorundayım'gebelıkten oncekı gıbı beslrnıyorum. almayanlar demek daha ozel caba gosterıyor.

senın coı ıyı canım. kuzenının ornegı cıdden korkunc. son aylar o mu bıraz abartmus ayy bızım oyle olmasın

Evet canim aynen ben de eskisinden fazla yemiyorum, hatta daha az yiyorum. Rejim falan mi yapmak lazim acaba?

Canım ben çok özel bir çaba harcamıyorum ama öncedende 3 ana 3 ara öğün yerdim.Sadece eskiden abur cubur tatlı çok yerdim.Şimdi migrenimi tetiklediği için yemiyorum onun yerine daha faydalı şeyler yemeğe çalışıyorum3-3,5lt su içiyorum.Bi de gece bişey yemiyorum.Ama herkesin bünyesi farklı tabiki.Senin kilo alımında öyle çok değil aslında normal.Ama son aylarda iştah çok artıyomuş o zaman dikkat etmek lazım,tabi nasıl olcak hiç bilmiyorum.Bakalım görcez nasıl olacak.

düzenli diyet uyugulayan var mı hamişler için merak ettim neler var içinde bende çook aldım

Canım diyet uygulamıyrum ama benim beslenme düzenim diyet gibi zaten yıllardır 3 ana 3 ara öğün yiyiyorum.3-3,5lt su içiyorum.şimdide aynı devam ediyorum beslenmeme.İstersen yazabilirim neler yediğimi....

Canım diyet uygulamıyrum ama benim beslenme düzenim diyet gibi zaten yıllardır 3 ana 3 ara öğün yiyiyorum.3-3,5lt su içiyorum.şimdide aynı devam ediyorum beslenmeme.İstersen yazabilirim neler yediğimi....

şeker bu dikkat ettiğimiz halde. senin diyet cidden ise yarıyor ki biz kadar almadın. benm iştah acayip açıldı. kendime dur demesem neler olacak demek :) ışte biz doğumdan Sonra biraz çaba harcicaz . spora gidiyordum gebelikten önce. yine dönerim biraz bebis ele avuca gelince hlederiz ya sağlıklı olsun da onlar.

Doğumdan sonra gider canım önemli olan bebişlerimizin sağlığı.Valla şimdilik öyle çok iştahım açılmadı ama sonraları ne olur bilmem.Ben 3 yıldır aynı şekilde besleniyorum bence o yüzden çok kilo almadım,beslenme alışkanlılığımla ilgili.Sporu da hiç bırakmadım ama dr izin verdiği için hep yaptım.Onun da etkisi vardır.

cnm yazarsan çok mutlu olurum zahmert olmazsa

Yazarım tabi canım ne demek ama tekrar söyliyim diyet değil ben 3 yıldır bu şekilde besleniyorum.
Sabah8-9 arası)
4 zeytin
1 yumurta(gün aşırı yiyiyorum)
Biraz peynir(öyle kibrit kutusu falan değil ama az yiyiyorum ölçülü)
Domates,maydonoz,salatalık
1çay kaşığı kadar bal
1-2dilim tam buğday ekmeği(çavdar yada kepek de olabilir)
(*Haşlanmış yumurta beni tok tuttuğu için yumurta yediğim günler 1 dilim ekmek yiyiyorum)
2 ceviz
1-2 bardakda açık çay

Ara10-11 arası)
1 bardak yağsız süt
bir meyve

Öğle13-14 arası)
1 kase çorba
salata
1 dilim ekmek
bikaç köfte(ya da tavuk)
et yemediysem sebze yeneği

Ara15.30-16 arası)
bir porsiyon meyve
7-8 badem ya da fındık
Akşam18-19 arası)
1 kase çorba
1 kase yoğurt
sebze yemeği
1 dilim ekmek (ya da pilav-makarna gibi)

Ara20-21 arası)
bir porsiyon meyve

Günde 3-3,5 lt su

Ara öğünlerimde sürekli değiştiririm her gün aynı şeyleri yememek için.Onları da yazarım seçenek olsun diye.Haftada bir günde mutlaka balık yiyiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…