- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
- 73
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
Sen azimliymişsin tatlım, önceden vermişsin yine verirsin, merak etme. Ben de senin gibi hamile kalmadan önce diyet yapıyım dedim 1 sene boyunca 2 kilo verip sonra onu geri aldım yani hiçbir işe yaramadıO yüzden benim aldıklarım üstümde kalır diye çok korkuyorum İradesizim malesef biraz, bu akşam hafif yiyim dedim mesela, ama sonra çok cıs bişey yedim gidip, şimdi bir de yine acıktım
Hiç moralini bozma canim benim emzirmeydi gece uykularimizin kacmasiydi istahsiz kalmakti eve bebege kosusturma derken fazlasini bile verirsn eve abur cubur sokmamaya çalis hepsi bu ben elimin altinda olmazsa useniyorum almaya
yürüyüşleri yazcaktık kızlar, ben haftada en az 4 gün düzenli yürüyorum. günde 1.5 kmyi geçmiyorum, yavaş yürüyorum. hızlı yürüyünce ağrı giriyor hemen
tebrık edıyorum canım. bende hafta ıcı bır veya 2 gun hafta sonu mutlaka ıkı gun yuruyorum. h.sonuna ısler cıkınca zaten cıkılıyır h. ıcı cıkması zor ama yurumek dıgum ıcın cok onemlı dedı dr.um. gaza geldım ıkı gun baya yurudum'. ama bende cok hızlı tempoda yurudugumde bıcak saplanması gıbı agrı gırıyor kasıgıma sonra gecıyor. dıkkatlı,yavas tempolu yurumek lazım.
Aynen canim ben'm de oyle agriyor, zaten doktorum da hizli yurumek zararli dedi.
bu arada yuruyus ve dıkkat etmeme ragmen ben yıne aldım 1 kg. toplam 8 kg aldım canım. galıba senınle aynı gunuz aynı haftayız. bebısımın gelısımı cok sukur ıyı. cok agırlıgım da yok hanı 8 kg aldıgım halde. belkı de normaldır dıyorum :)
Herkes de normal diyor ama , son aylarda da cok alinir diyorlar, e o zaman ben 18den asagi bitiremiycem galiba hamileligi, doktorum 14-15 alman lazim dedi:s kafam karisti:s
kac kılo aldın ? boyun kac bı de aylara gore dagılımın ne dr.un normal demıs.12-15 kg arası normal dıye gecıyor 2-3 ustu olsak da coı asırı sayılmaz sanırım
Boyum 167 canim, ilk aylar alinmamasi gerekiyor ya, ben ilk aylar cok aldim galiba, daha dogrusu ilk aylardan itibaren duzenli aldim. Normalde ilk aylarda almamak laZim aslindasen?
İki hafta önce salı günü annemlerde tartıldığımda 53,5 gelmiştim.... Dün eşim baskül almış, bu sabah tartıldım 54 kilo geldim, iki haftada yarım kilo, toplamdada 4 kilo almış oldum....
Fakat kuzenim kendisinin ilk beş ay 5 kilo aldığını ama sonraki 4 aydada 17 kilo ,toplamdada 23 kilo aldığını söyleyince gözüm korktuyani bu aşamadan sonra benimde dikkat etmem lazım
Şu an 24. haftanın içindeyim, geriye 16 hafta kaldı, 16 hafta içinde 8 kilo hedef koydum kendime..... bakalım uyabilecek miyim bu hedefe:44:
kac kılo aldın ? boyun kac bı de aylara gore dagılımın ne dr.un normal demıs.12-15 kg arası normal dıye gecıyor 2-3 ustu olsak da coı asırı sayılmaz sanırım
canım ılk aylar her ay bır kılo aldım sımdı ayda 2 kg alıyorum. hızlandı baya. haftada 500 gram. dıkkat ettıgım halde boyle oluyo dıye umursamıyım dıyorum
temel gıdları almak zorundayım'gebelıkten oncekı gıbı beslrnıyorum. almayanlar demek daha ozel caba gosterıyor.
canım ılk aylar her ay bır kılo aldım sımdı ayda 2 kg alıyorum. hızlandı baya. haftada 500 gram. dıkkat ettıgım halde boyle oluyo dıye umursamıyım dıyorum
temel gıdları almak zorundayım'gebelıkten oncekı gıbı beslrnıyorum. almayanlar demek daha ozel caba gosterıyor.
düzenli diyet uyugulayan var mı hamişler için merak ettim neler var içinde bende çook aldım
Canım diyet uygulamıyrum ama benim beslenme düzenim diyet gibi zaten yıllardır 3 ana 3 ara öğün yiyiyorum.3-3,5lt su içiyorum.şimdide aynı devam ediyorum beslenmeme.İstersen yazabilirim neler yediğimi....
şeker bu dikkat ettiğimiz halde. senin diyet cidden ise yarıyor ki biz kadar almadın. benm iştah acayip açıldı. kendime dur demesem neler olacak demek :) ışte biz doğumdan Sonra biraz çaba harcicaz . spora gidiyordum gebelikten önce. yine dönerim biraz bebis ele avuca gelince hlederiz ya sağlıklı olsun da onlar.
Canım diyet uygulamıyrum ama benim beslenme düzenim diyet gibi zaten yıllardır 3 ana 3 ara öğün yiyiyorum.3-3,5lt su içiyorum.şimdide aynı devam ediyorum beslenmeme.İstersen yazabilirim neler yediğimi....
cnm yazarsan çok mutlu olurum zahmert olmazsa
cnm yazarsan çok mutlu olurum zahmert olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?