- 22 Eylül 2011
- 448
- 0
- 296
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
ozge canim hemen hemen aynı yiyoruz belki biraz pilavı fazla yoyorumdur bir iki kaşık . ben extra olarak haftada bir veya iki sütlü tatlı vs yiyorum dayanamayıp ya da çikolata.. biraz da peynir le yoğurt çok sevdigimden abartıyor olabilirim
Canım ne güzel o zaman sende dikkat ediyorsun.Porsiyonlar da arada değişir tabi normal.Ben öyle kaç diye kaşık saymıyorum ama az yiyiyorum.Tabi su da çok önemli.Bir de hareket çok önemli illa bir spor yapmak gerekmiyor merdiven inip çıkmak bile hareket.
ozge ve müthiş sırrı :) ozge sirrini açıkla şekerim bize . sutlucorekcim sen kaç kg aldın toplamda kaçtin kaç oldun
Ara öğün seçenekleri de (tabi şeker probleminiz falan yoksa ben bu yazdıklarımın bazıların hamilelikten dolayı yiyemiyorum şu anda ama yine de yazıyım.Benim migrenimi tetikliyo yediklerim o yüzden yasak bazıları.)
1 bardak yağsız süt-yarım muz
1 kase yoğurt 1 elma
yağsız tost ayran
1 bardak yağsız süt bir dilim kek(ya da birkaç tane bisküvi)
1 ayran 2-3 tane grisini
10 tane fındık 3 tane kuru kayısı
10 badem 5-6tane siyah üzüm
Siz kendinize göre çeşitlendirebilirsiniz çünkü hergün aynı şeyleri yemek sıkıcı olur.
özgecim yazmışsın ama çıldırcam aynen bende aynısını yiyorum ve ekmek pilav makarna nerdeyse hiç yemiyorum 10-11 kilo aldım
cnm çok sıkılıyor acaba vucudum çok mu su tutuyor
cidden çok yakın badem ceviz vs de yiyorum kuruyemiş arada . ama hareket senin fazla demek . sen düzenli yapıyorsun spor. ben sadece yürüyüş hafta 3 fln. bi de sporu kesince yediklerini eski tempom düşünce kilo aldırdı bence eskiden isim çok hareket istiyordu sürekli dışarıda, fabrika ve santiyelerde ve kosturnaca idi birden masaya oturunca eski yeme düzeni fazla geldi olabilir ki eskiden kacamagim çok oluyordu. bi de sigarayı bırakmak da etkili gebelikten 3 ay önce bıraktım
Canım o zaman vücudun su tutuyodur üzülme.Eğer öyleyse zaten hemen gidiyomuş kilolar.Bazı bünyeler çok su tutuyor,ödem yapıyor.Senin de öyledir belki.
çünkü içtiğim suya göre inanılmaz az wc ye gidiyorum
biz atlattık 2011 mart annesi olarak ben sizlere hayırlı huzurlu doğumlar diliyorum Rabbim kurtarsın sizide bebişlerinizide sağ sağlim bizim gibi çok mutlu etsin sizide inşallah hoşçakalın
biz atlattık 2011 mart annesi olarak ben sizlere hayırlı huzurlu doğumlar diliyorum Rabbim kurtarsın sizide bebişlerinizide sağ sağlim bizim gibi çok mutlu etsin sizide inşallah hoşçakalın
Valla ben de yakında wcde yatıcam
yorumu okuyunca ben yazdım sandımm
aynen bende aynıyım 15 dk ya bir tuvalete gidilirmi ayyy
gitmemek için su içmeye korkuyorumm ne bu yaa da ha şimdiden böyleysek son aylarda ne yapıcaz
Kilo kontrollerimi pazartesiden pazartesiye yapıyorum, geçen hafta pazartesi 54 kilo gelmiştim, bugün tartıldım 55.600 geldim...İki hafta önce salı günü annemlerde tartıldığımda 53,5 gelmiştim.... Dün eşim baskül almış, bu sabah tartıldım 54 kilo geldim, iki haftada yarım kilo, toplamdada 4 kilo almış oldum....
Fakat kuzenim kendisinin ilk beş ay 5 kilo aldığını ama sonraki 4 aydada 17 kilo ,toplamdada 23 kilo aldığını söyleyince gözüm korktuyani bu aşamadan sonra benimde dikkat etmem lazım
Şu an 24. haftanın içindeyim, geriye 16 hafta kaldı, 16 hafta içinde 8 kilo hedef koydum kendime..... bakalım uyabilecek miyim bu hedefe:44:
Ayy ben buna göre en az 15/en fazla da 19 kilo almam normalmiş.Ben 10 kiloyla tamamlamaya çalışıyorum gözlerim dışarı fırladı görünce:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?