2012 Mart Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldık :))

ozge canim hemen hemen aynı yiyoruz belki biraz pilavı fazla yoyorumdur bir iki kaşık . ben extra olarak haftada bir veya iki sütlü tatlı vs yiyorum dayanamayıp ya da çikolata.. biraz da peynir le yoğurt çok sevdigimden abartıyor olabilirim

Ara öğün seçenekleri de (tabi şeker probleminiz falan yoksa ben bu yazdıklarımın bazıların hamilelikten dolayı yiyemiyorum şu anda ama yine de yazıyım.Benim migrenimi tetikliyo yediklerim o yüzden yasak bazıları.)
1 bardak yağsız süt-yarım muz
1 kase yoğurt 1 elma
yağsız tost ayran
1 bardak yağsız süt bir dilim kek(ya da birkaç tane bisküvi)
1 ayran 2-3 tane grisini
10 tane fındık 3 tane kuru kayısı
10 badem 5-6tane siyah üzüm

Siz kendinize göre çeşitlendirebilirsiniz çünkü hergün aynı şeyleri yemek sıkıcı olur.

Canım ne güzel o zaman sende dikkat ediyorsun.Porsiyonlar da arada değişir tabi normal.Ben öyle kaç diye kaşık saymıyorum ama az yiyiyorum.Tabi su da çok önemli.Bir de hareket çok önemli illa bir spor yapmak gerekmiyor merdiven inip çıkmak bile hareket.

cidden çok yakın badem ceviz vs de yiyorum kuruyemiş arada . ama hareket senin fazla demek . sen düzenli yapıyorsun spor. ben sadece yürüyüş hafta 3 fln. bi de sporu kesince yediklerini eski tempom düşünce kilo aldırdı bence eskiden isim çok hareket istiyordu sürekli dışarıda, fabrika ve santiyelerde ve kosturnaca idi birden masaya oturunca eski yeme düzeni fazla geldi olabilir ki eskiden kacamagim çok oluyordu. bi de sigarayı bırakmak da etkili gebelikten 3 ay önce bıraktım

ozge ve müthiş sırrı :) ozge sirrini açıkla şekerim bize . sutlucorekcim sen kaç kg aldın toplamda kaçtin kaç oldun

cnm ya özgecik yazmış çıldırcam aynen bende aynısını yiyorum ve ekmek pilav makarna nerdeyse hiç yemiyorum 10-11 kilo aldım
cnm çok sıkılıyor

özgecim yazmışsın ama çıldırcam aynen bende aynısını yiyorum ve ekmek pilav makarna nerdeyse hiç yemiyorum 10-11 kilo aldım
cnm çok sıkılıyor acaba vucudum çok mu su tutuyor

özgecim yazmışsın ama çıldırcam aynen bende aynısını yiyorum ve ekmek pilav makarna nerdeyse hiç yemiyorum 10-11 kilo aldım
cnm çok sıkılıyor acaba vucudum çok mu su tutuyor

Canım o zaman vücudun su tutuyodur üzülme.Eğer öyleyse zaten hemen gidiyomuş kilolar.Bazı bünyeler çok su tutuyor,ödem yapıyor.Senin de öyledir belki.

Canım senin haretlerin azalmış yaa ondandır.Ben sadece pilatesi 5 günden 3 güne düşürdüm.yürüyüş eskisi gibi devam.Bir de benim evim dublex ister istemez merdiven in çık koşturuyorum o bile yetiyo valla 20 kere in çık.

biz atlattık 2011 mart annesi olarak ben sizlere hayırlı huzurlu doğumlar diliyorum Rabbim kurtarsın sizide bebişlerinizide sağ sağlim bizim gibi çok mutlu etsin sizide inşallah hoşçakalın

biz atlattık 2011 mart annesi olarak ben sizlere hayırlı huzurlu doğumlar diliyorum Rabbim kurtarsın sizide bebişlerinizide sağ sağlim bizim gibi çok mutlu etsin sizide inşallah hoşçakalın

Evet sizin bebişlere maaşallah kocaman oldular seneye bizimkiler de böyle olacaklar dimiii.Ay çok güzel bir duygu hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız inşallah kuzuları kucağımıza.Tşk ederiz

Evet sizin bebişlere maaşallah kocaman oldular seneye bizimkiler de böyle olacaklar dimiii.Ay çok güzel bir duygu hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız inşallah kuzuları kucağımıza.Tşk ederiz

inşallah alacaksınız yavrularınızı kucaklarınıza ondan sonra dünyanız çok başka olacak artık yanlız onlar için yaşaycaksınız onlar dünyanın en güzel şeyi görüşmek dileğiyle ....

Kilo kontrollerimi pazartesiden pazartesiye yapıyorum, geçen hafta pazartesi 54 kilo gelmiştim, bugün tartıldım 55.600 geldim... yani bir haftada 1.600 grammı almışım fakat şuda var; üç gündür afedersiniz kabızım ve büyük abdestimi yapamıyorum, karnım acayip şişkin şu an bu kiloyuda buna bağlıyorum... bakalım zaman ne gösterecek:44:

Ayy ben buna göre en az 15/en fazla da 19 kilo almam normalmiş.Ben 10 kiloyla tamamlamaya çalışıyorum gözlerim dışarı fırladı görünce:)))))
Bende 168 boya 57 kilo (hamile kaldığım kilomu) girdim.. Benim en az 12 en fazla 17 almam gerekiyormuş ki, benim hedefimde 12 ile kapatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…