- Konu Sahibi AnneyimBen
-
slm kızlar tam tamına 10 kilo aldım.. herkes son 3 ayda çok alınıo diolar... şimdiden kendimi çok şişko hissediyorum daha da fazla alırsam hiç düşünemiyürum nasıl olurum... ya 12 kilo ile kapatmayı ne çok isterdim.. bu gidişle 20 ile falan kapatacam galiba... moralim çok bozuluo.. çok üzülüorum..
YA ben bugün çok cıs yedim, sabahtan 1.5 kilo fazlayım, ya bir de 4 km yürüdüm ama işe yaramadı
semracım ne guzel canım ya nasıl dur dedın mıdene bana de :)))
sabah sabah 2 tane tost yedım
Kilo kontrollerimi pazartesiden pazartesiye yapıyorum, geçen hafta pazartesi 54 kilo gelmiştim, bugün tartıldım 55.600 geldim...yani bir haftada 1.600 grammı almışım fakat şuda var; üç gündür afedersiniz kabızım ve büyük abdestimi yapamıyorum, karnım acayip şişkin şu an bu kiloyuda buna bağlıyorum... bakalım zaman ne gösterecek:44:
İki hafta önce tartıldığımda 54 kilo gelmiştim, geçen hafta tartıldığımda 55.600 gelmiştim ve bir haftada 1.600 kilo mu aldım diye şaşırmıştım..ama kabızlığıma vermiştim.... Pazartesiden pazartesiye kilo takibi yapıyorum... Bu sabah tekrar tartıldım 55.300 geldim....iki haftada 1.300 kilo almışımyani tahmin ettiğim gibi kabızlıktanmış.... çok şükür kabızlığı atlattım, çok zor çünkü
:)))) benim şeker sınırda çıkınca mecbur kendimi frenledim. sofradan doymadan kalkıyorum Esmacım. ekmek olarak tam buğday ekmeğine geçtim ve dün annemlerde vardı ve ona rağmen sadce 3 dilim yemişim gün boyu.
tatlıyı bayağı azalttım, çikolata almıyorum artık.
az önce kahvaltı yaptım, doydum mu hayır!!! ama midem çok rahat.
tabi birde bol bol SU
dua edinde inşallah bu şekil devam edebileyim.
Canım çok iyi gidiyosun böyle devam et,tebrik ediyorum seni azminden dolayı
Ben son bir ayda artık almaya başladım, bir ayda yaklaşık 2 kilo aldım, sanırım artık kilo alımım hızlanıyor... birde 13 hafta kaldı...onüç hafta da hiç almasak alacağımız garanti olan 5 kilomuz var..Çünkü bebişler daha bir kilo...daha onlar en az 2-2.5 kilo alacaklar, suyuydu, eşiydi derken beş kilo garanti yani...Arada kabızlık şişlik kiloyu etkiloyo zaten canım,takip ettiğimiz için anlarız ne kadar aldığımızı rahatlıkla.Sen de yavaş kilo alıyosun.Ben son 5 haftadır aynıyım hiç kilo almadım.Ama artık alırım heralde,yemem aynı bi değişiklik yok ama almıyorum.
Ben son bir ayda artık almaya başladım, bir ayda yaklaşık 2 kilo aldım, sanırım artık kilo alımım hızlanıyor... birde 13 hafta kaldı...onüç hafta da hiç almasak alacağımız garanti olan 5 kilomuz var..Çünkü bebişler daha bir kilo...daha onlar en az 2-2.5 kilo alacaklar, suyuydu, eşiydi derken beş kilo garanti yani...
ya kilo almamak çok zorhemen hemen her akşam yürüyorum, doymadan kalkmaya çalışıyorum hamurişi tatlıyı çok az yiyorum ama hala alıyorum. 26.ncı haftada 9.5 kilo almış bulunuyorum
arkadaşım sana katılıyorum öyle aşırı yemiyorum tatlı ekmek hamur işine dikkat ediyorum.Zaten çalışıyorum zorunlu hareket ediyorum ve günde nerdeyse 4 lt su içiyorum ama yine bende nerdeyse 9 kilo aldım.Şu ana kadar 2-3 kilo alan arkadaşlara hayretler içinde bakıyorum.Biz nerde yanlış yapıyoruz ya da onlar ne yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?