- Konu Sahibi AnneyimBen
-
ben arkadaslar su an aldıgım kıloyu ıletıyım sıze tam 24+1 gunluk hamıleyım tam 5 kılo almışım 65 le hamıle kaldım tam 70 kıloyum ınsallah 3 kılo fln daha alır bıtırırım :))
geçen hafta cuma günü (09.12.2011) şekerim sınırda çıktığından beri, kendimce kıstığım yemek ve tatlılar sayesinde YARADANA ŞÜKÜRLER OLSUNKİ kilo almadan ilerliyorum.. ve bu beni acayip motive ediyor:) 70 kiloyu görmemekte ısrar ediyorum:) hala 69.500 gr ım:)
Süpersin canım, ben de 70i görmemekte ısrar ediyorum senin gibi:) ama son aylara da girmiş bulunuyorum korkuyorum
sağol canım, 70 i göreceğimiz hatta geçeceğimiz garanti ama, hiç değilse böyle devam ederek daha az kilo alarak tamamlarız inşallah.
şu ana kadar 9,5 kilo almışım, kilo hesaplayıcıda normal sınırlar içinde görünüyor:)
kalan 2,5 ayda 2,5-3 kilo almayı ümit ediyorum.
önemli bi ayrıntı daha var ki, benim ayak bileklerim şişmeye başladı.. kızımda son ay şişmiştim, bunda erken başladı. annem kilomun şişlikten fazla gibi durduğunu söyledi, yoksa göbek ve popo hariç başka yerden pek almadım. memeler aynı:), elim kolum aynı, yüzüklerim hala parmağımda.. ödemlerimde inşallah doğmdan sonra hemen kaybolur
İki hafta önce tartıldığımda 54 kilo gelmiştim, Bu sabah tekrar tartıldım 55.300 geldim....iki haftada 1.300 kilo almışım
geçen hafta cuma günü (09.12.2011) şekerim sınırda çıktığından beri, kendimce kıstığım yemek ve tatlılar sayesinde YARADANA ŞÜKÜRLER OLSUNKİ kilo almadan ilerliyorum.. ve bu beni acayip motive ediyor:) 70 kiloyu görmemekte ısrar ediyorum:) hala 69.500 gr ım:)
Bugün tartıldım 55.700 geldim.... Bir haftada 400 gram almışım
Maşallah canım gayet güzel gidiyosun200gr almışım sadece,yani toplamda 2.200 almış oldum.Ama dr gidene kadar biraz daha almam lazım.Çünkü son 1,5ayda 200gr aldım.Biraz az dr kesin kilo al diycek bana da.Ama bebişin kilosu iyi gelişimi de normal o yüzden içim rahat.
teşekkürler özgecim..
bu yorumu yazdıktan sonra yani dün tartıda 800 gr fazla geldim ve noluyooo dedim.. ama meğer sebebi gaz ve şişkinlikmiş. gece beni mahvetti.
bugün yine tartıldım çok şükür o 800 gr geri gitmiş:)))) böyle gelipte hem beni rahatsız etmesin hemde moralimi bozmasın artık inşallah..
MAşallah diyim bende kendime hala 69.500 üm:)
Gayet normal canım bir haftada 400gr.Sen de çok almıycaksın anlaşılan.
Maşallah canım gayet güzel gidiyosun200gr almışım sadece,yani toplamda 2.200 almış oldum.Ama dr gidene kadar biraz daha almam lazım.Çünkü son 1,5ayda 200gr aldım.Biraz az dr kesin kilo al diycek bana da.Ama bebişin kilosu iyi gelişimi de normal o yüzden içim rahat.
teşekkürler özgecim..
bu yorumu yazdıktan sonra yani dün tartıda 800 gr fazla geldim ve noluyooo dedim.. ama meğer sebebi gaz ve şişkinlikmiş. gece beni mahvetti.
bugün yine tartıldım çok şükür o 800 gr geri gitmiş:)))) böyle gelipte hem beni rahatsız etmesin hemde moralimi bozmasın artık inşallah..
MAşallah diyim bende kendime hala 69.500 üm:)
ya aslında şu şekilde düşününce , birde seninle kıyaslayınca baya kilo aldım gibi
Ben 57 kilo ile hamile kaldım ve ilk 15 hafta 7 kilo verdim, 50'ye düştüm, son 12 haftada yaklaşık 6 kilo aldım... yani son üç ayda 6 kilo aldım , ayda 2 kilo aldım....
Benim avantajım ilk 15 hafta 7 kilo vermiş olmam, eğer vermemiş olsaydım 57+6=63 olacaktım...oysa şimdi hala hamile kaldığım kiloya gelemedim
İnşaAllah bundan sonrada ayda iki kilo alırımda 62 kilo ile doğuma giderim
maşaAllah canım
ya bu kabızlık ve şişkinliği bende yaşamıştım hatta o dönem bir haftada 1 kilo 600 gram almışım gibi görünmüştüm... ama çok şükür çözümünü buldum.... akşam yatmadan önce (en az 1 saat birşey yememiş olun) 4-5 kuru kayısıyı (4e bölün) cezveye koyuyorum, bir bardak suda kaynatıyorum ve onu sıcak sıcak içiyorum, kayısılarınıda yiyorum, sabaha kadar bağırsakları yumuşatıp, rahatlatıyor
Slm 81le başlayan yolculuga 24.2haftamla78.5la devam ediyorum
Cevapları okuyunca sevindirin oldum biraz
Ama 74e düşüp tekrar aldım normal mı sizce ?
İlk hamilelikte 73le başlayıp 87ile dogum yapmıştım boyum 168cm
Zaten kilolu bi yapım var suan 79 um iyi mı ki
dün sabah tartıldığımda 66,3 düm bugün sabah 67.1 im bir günde 800 gr nerdeyse 1 kilo nasıl fark ediyor anlamıyorum.. ama dün akşam yemekten sonra ve giyinikken 69.5 geldim... çok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?