2012 Mart Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldık :))

kesinlikle katılıyorum.geçen hafta malum yerli malı haftası,veliler sağolsun eve bile gönderdiler tepsi tepsi:)çok dengesiz beslendim ve ömrümde ilk defa 50 kiloyu gördüm,inanamadım.3 günde 3 kilo almış grünüyodum.4-5 gündür düzgün beslenmeye başladım,sulu yemek falan olunca normale döndüm çok şükür:)şimdi 48im:))

48 kuzum sen kaç haftalıksınnn abooo benim kilo aldı başını gitti yaw

48 kuzum sen kaç haftalıksınnn abooo benim kilo aldı başını gitti yaw
ben aslında 3 nisan annesiyim ama sanmıyorum öyle olacağını,ultrasonda da hep 5-6 gün büyük maaşallah kızım:) bu gün 25+0'ım yani.benim kiloma bakmayın 6 kilo almış halim.43le hamile kaldım,42ye düştüm şimdi 48im işte.öncesinde sporcuydum bi de kilo alan bi yapım yoktur,yıllardır aynı kilodaydım.ona rağmen 6!! kilo aldım...

42 mi amannn AllahımNe güzel kilo derdin olmayacak hiç ama doğumdan sonra bi kaç kilo kalır inşallah

42 Anaaa benim normal halim senden 20 kilo fazla 64 le hamile kaldım 72 şuan çok pis azmettim doğum sonrası 55 olacam normal kilom 55 ama canım babamı çağımızın illet hastalığı yüzünden kaybedince stresten öyle kilo oldu bende doğru düzgün hiçbirşey yememe rağmen şiştim ama doğum sonrası zayıflıycam sizleri duyunca utnadım yaa kendimden

bugün de 67,7 her gün kilo alıyorum.. şaka gibi... hemde kendimi birazda olsa frenlediğim halde.. bir de istediğim kadar yesem nolacak acaba

57 kiloydum şuan 30. haftadayım. 61 kiloyum... son 1 ayda hiç kilo almamış görünüyorum.
doğuma kaç kiloyla giderim bilmiyorum...

57 kiloydum şuan 30. haftadayım. 61 kiloyum... son 1 ayda hiç kilo almamış görünüyorum.
doğuma kaç kiloyla giderim bilmiyorum...

Maşallah canım sen de çok almamışsın,ben hala 2kiloda kaldım dr gidene kadar alırım ama 2hafta kaldı kontrole 30.haftada olucam o zaman...

Son düzenleme:
Maşallah canım sen de çok almamışsın,ben hala 2kiloda kaldım dr gidene kadar alırım ama 2hafta kaldı kontrole 30.haftada olucam o zaman...

2 kilo mu böhüüüüüüüü ben niye böyle anormal kilo aldımm 8 kilooo yaaa yürüyüş de yapıyorum sabah akşam işe zaten yürüyerek gelip gidiyorum yemekten sonrada kocişle 1 saat yürüyorum kahvaltı hariç sapıtmıyorum da yemek yerken bi kahvaltı bu kadar etkiler miii

Son düzenleme:

Bünyeden olabilir belki canım,ben özel bişey yapmıyorum ki kilo almamak için aynı beslenmeme devam.Abur cubur ve tatlıyı yemiyorum sadece onun yerine bebiş için daha faydalı şeyler yemeye dikkat ediyorum.Eskiden nasılsa şimdide aynı yiyiyorum yani.Ne azaldı ne de attı.Canım doğumdan sonra verirsin merak etme.Ayrıca kahvaltının o kadar etkiliyceğini sanmıyorum.Gidiyodur sabah yediklerin işe giderken zaten....

aslında son okuduklarıma bakarsam aman aman kilo alan yok..herkes dikkat ediyor sanırım..
ben de 26+4dayım..52yle başladığım hamilelik yolculuğumda şimdi 57buçuk kiloyum
52den yukarıyı hiç görmemiştim..bazen çok garip gelse de kendime normal diyerek yatıştırmaya çalışıyorum..
artık günler geçtikçe her gün gram gram ağırlaştığımı görüyorum..

Herkes dikkat ediyo artık canım,sen de çok almamışsın gayet iyi artık biraz daha hızlı büyüyo bebişler ağırlaşıyoruz...

bu yorumu yazmamım üstünden 6 gün geçmiş ve tabi o arada kaynanamlar bizdeydi, misafir geldi, biz misafirliğe filan gittik derken pek dikkat edemedim..

bi kaç gündür de korkumdan tartılmıyordum:) bu sabah tartıldım veeeee pekde bişey değişmemiş çok şükür:))) 69.700 gr olmuşum.. kilo tablosuna göre tam normal orandaymışım

200 gr cık:) bu kadarda olsun dimi:))

Son düzenleme:
Aman kizlar Sormayin neLer oldu
Hafta ici ayin 20siydi oyle fena oldum anlatamam
Tansiyonum cikti once bi bayginlik gecirdim sonra. Vucudumdan
Ter boşandı elim ayagim titredi ates basti
Basim bi tuhaf oldu tansiyona baktik 15 olmus
Ki normalde 10u gecmez sarimsak yuttum eltimin israriyla
Hic bi ise yaramadi kocaman bi limon yedim biraz
Kendime geldim bu arada 3gundur de sancim kasilmam oluyodu

Oyle uzandim esim geldi acile gittik Tansiyonum 12olmustu ama
Yinede bi goruneyim dedim ALttan muayne ultrason. Kan idrar tahlili yapildi
1cm acilma kansizlik her zamanki gibi..
Bunyem Zayif düşmüş bebek poposunun ustune oturmus
Bu yuzden sancim oluyomus tansiyonum cikmis vitamin kamsiyum kanilaci yazip gonderdk
Ertesi gun kendi doktoruma gittim randevum vardi zaten oda bana kızdı
Haziranda 81kiloydum simdi 80 senin en az 10kg alman gerekirdi simdiye kadar dende yiyorum fikan dedim ama inanmadi
Yesen kilo alirdin ondan bayilma oluyor ceviz findik fistik et tuket derhal kilo al dedi bende istehim yok bisey yiyesim gelmiyo dedim serumla olmaz zorla yiyceksin dedi psikiyatriye gonderdi gecen ay kullandigim anti depresani biraktim dedim acaba ondan sicak basmasi mi oluyo dedim
Neyse psikiyatri ilaca gerek yok dedi pisikologa gonderdi onnada gorustum. Hepsi ayni diyo. Yiyeceksin
Ben cokmu kafaya taktim acaba bu kilo mevzusunu diyorum kendime ooof. Of

Canım sağlıklı şeyler yemeye bak,kiloyu çok kafana takma.Zaten az az sık sık yersen kilo almazsın çok.Moralini bozma,doğumdan sonra zaten gidicek kilolar...

dün gece yatmadan önca az miktar abur cubur vemeyve yiyip yatmama rağmen sabah 69,600 gr geldim:))))))

içerde durum nasıl acaba.. yaklaşık 3 haftadır kilo almıyorum ama bebişim inşallah güzel bi şekilde alıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…