2012 Mart Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldık :))

Bugün tartıldım 55.700 geldim.... Bir haftada 400 gram almışım

Bu sabah tartıldım ve 56.900 geldim, yani bir haftada 1kilo 200 gram almışım ... ya kilo, ya şişkinlik... bilmiyorum artık hangisi:44: , ama şu var ki 28. haftamda artık nihayet hamile kaldığım kiloya (57) gelmiş bulunuyorum

lachesis kılo alımımız aynı gidiyor canım. bende 10 kg almıs bulunuyorum. 69 küsürleri gördüm.
ama benım cızelgeme gore ıkı hafta da ya da 10 gunde 600 gr kesın alıyorum gibi artık. yanı boyle gidersek son 10 hafta da 5 kg en az garantı desek. neyse canım
verilcek bu kılolar. kalmıcak böyle diyelim iyi düşünelim iyi olsun :) bebişlerle spor yapcaz artık.

5 kilo alsak iyi bence, doktorum zaten 14 kg almalisin, ne az ne fazla demisti. Ama son randevuda 9 aldigimi gorunce sen 10 daha alirsin boyle gidersen, son aylar cok aliniyor dedi emzirebilirsek kilolari veririz dert degil de, doktor geriyor biraz beni, normal dogumda zorlanirim diye

Alıyodur canım merak etme,zaten asıl kiloyu son zamanlarda alıcak inş.Sana da maşallah bu arada

İkisi de olabilir tabi canım ama normal sen de çok kilo almadın,artık hızlanır zaten kilo alımı.Ben de bir buçuk ayda 1 kilo aldım...

canim son aylar hızlı alan çok . ama böyle sartlamayalim yinede. biz yine 2 haftada 1 kg alcaz gibi bakalım . oyle olursa 14-15 kg ile tamamlariz . napalim olan oldu artık . benim dr ilk 28 hafta kilo alma dedi :) onlar minimum alalım diye oyle diyorlar sanırım . sonuçta kilo zararlı da stres daha zarar . sende mi normal doğum istiyorsun ? bende normal istiyorum umarim kilo artisimiz engel olmaz . sağlıklı olalım da kilo verilir. yürüyüş yapıyor musun ? birde yürüyüş dışında doğum egzersizleri yapmanin faydası olur mu ki ben hep yapayım diyorum bosluyorum sadece yürüyorum her fırsatta

İkisi de olabilir tabi canım ama normal sen de çok kilo almadın,artık hızlanır zaten kilo alımı.Ben de bir buçuk ayda 1 kilo aldım...

maşallah . ben 2 haftada 1 kilo alıyorum . bünye ışte . bizler yağ depolamaya musaitiz ki gebeligi vs fırsat biliyo hemen . bi de kilo alıp vermeye musaitse vücut hemen aliyo . ama düzenli fit bi vücut koruyor . nazar değmesin şeker

Dedigin gibi sartlamamak lazim, bazi insanlar son 3 ayda 1 kg bile alabiliyor, yapi meselesi.
Yuruyus yapiyorum duzenli olarak, kegel egzersizleri degil de hamilelik platesi falan yapiyorum bir de arada, bilmiyorum ise yarar mi, doktor plates yapma dedigi icin ondad a bazi hareketleri yapiyorum sadece. Nefes egzersizleri yapabilirsin, zaman almiyor onlar sonucta. Ben yapiyorum aklima geldikce.En faydalisi yuruyus zaten yuruyus yeterli dedi doktor. Kilomuzun normal dogumu etkileyecegini sanmiyorum, sonucta normal degerlerdeyiz , insanlar ne kilolarda dogum yapiyor, belki hizini etkiler, daha az yag kaslari daha cok etkin calistirir. Benim normal dogumu bebis etkileyebilir ama, iri bebek oldugu icin normal olamayabilirmis. Son haftalarda belli olur o da herhalde bilemiyorum, bu cumartesi randevuda soyler belki doktor. Saglikli olsun da artik dogum sekline de cok takilmiyorum.

dün tartıldığımda 56.900 gelmiştim, ama emin değildim, şişkinlik olabilir diyordum... Bu sabah tartıldım ve 56.400 geldim, hakikaten şişkinlikmiş

Sağol canım teşekkür ederim.Ben kolay kilo almam zaten,bi de hareket.Ya da bünyem böyle bilmiyorum.Az az sıksık yediğimden beri böyle almak yerine tam tersi kilo verdim önceden.Sağlık olsun kilo verilir valla.Yürüyüş çok faydalı zaten canım o bile tek başına yeter ama yapabiliyosan basit hareketler yap bence hamilelik için benim dr normal doğum için çok faydalı demişti.Ben yürüyüş+hamile pilatesi yapıyorum.Önemli olan hareket etmek işte...

Canım her bünye farklı dediğin gibi kimisi son 3 ayda çok alıyo kimisi de az.Bi arkadaşım ilk 5 ay hiç almamış ama son 4 ayda da 17 kilo almış.Böylesi de var.Bebeğin sağlığı iyi olduktan sonra normal doğum da olur neden olmasın 30 kilo alıp normal doğuran yok mu.Hamilelik pilatesi vücudu doğuma hazırlıyo arada yapmakla en iyisini yapıyosun canım.

dün tartıldığımda 56.900 gelmiştim, ama emin değildim, şişkinlik olabilir diyordum... Bu sabah tartıldım ve 56.400 geldim, hakikaten şişkinlikmiş

Zaten şişlik olduğunu anlarsın canım,ben sabah kalktığımda bazen ayaklarım şiş oluyo onda bile ne kadar fark ediyo biraz dolaşıp tekrar tartılınca normale iniyo.

Sagol canim.bebisler iyi olsun da onemli olan o. Plates agrilara da iyi geliyor, dogumda da faydasi olur umarim:)

Zaten şişlik olduğunu anlarsın canım,ben sabah kalktığımda bazen ayaklarım şiş oluyo onda bile ne kadar fark ediyo biraz dolaşıp tekrar tartılınca normale iniyo.
ayaklarıma dikkat etmemiştimde yüzüklerim çok sıkmıştı, nolur nolmaz diye çıkarmıştım, açıkcası artık yüzüklerimi takmayada korkuyorum

haklısın canim . sağlıklı olsun da. yürüyüşe devam. canim iribebek derken . çok mu önde yoksa boyu kilosu fln mi iri. benimde dr 10 gün önde kilolu uyluk kemiği ölçümleri de büyük çıktı.esimde bende ideal olculerdetiz sadece biraz topluyuz :) .3.5 kg dogmusuz. yani genetikse onunda ideal olması gerek. ama son haftalar belirler herhalde. ben sezeryandan çok korkuyorum eşim de sartlama kendini hangisi olursa diyo. benimde çok takilmamam gerek.

evet ozgecim her öğle 40 dk yürüyorum .bazı akşamlar eşimle yürüyoruz . evde akşam kosturnacasi . pek pilates yapamıyorum . film fln izliyoruz. pilatesi video ile yapmam şart . bakarak. yanlış ters bisi yapmiyim diye . umarim normal doğum isteyenler normal yapar. sağlığımız el verir. bir avazda kurtuluruz umarim . bebisleri hemencecik kucağa alırız sapasağlam

doktor kemik olculerine gore dedi canim, 2 hafta ondeymis; iri bebek olcak dedi. umarim sezaryen olayim diye dememistir. belki sorun olmaz bilmiyorum. biz de normal kilolu dogmusuz da; benim esim kemikli biraz, ben de minyon degilim. Doktor normal dogumu kilosundan cok kemik yapisi etkiler dedi. kimi cocuk 4 kg ile kolay dogar, kafasi omzu buyuk olan zor dogar dedi. Bilemiyorum hayirlisi, benim icin farketmez gercekten ben pek korkmuyorum, o iyi olsunda problem degil normal sezaryan.

masallah oglusuna .hayırlisi olsun canim . bende sartlamiyim kendimi. normal diye. bizimde kemikkerden büyük önde dedi. bizde minyon değiliz esimde bende . artık nasıl olursa diyip rahat olmak lazım . nolcak diye düşününce de stres oluyo insan. benim dr.um normal doğum taraftarı olması bi açıdan güven verdi . bakalım zaman gosterck . saglikli dogsunlar da .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…