2012 Mart Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldık :))

Sagol canim, seninkine de massallah' demek bizim bebisler de benziyor :) Bizim doktor da normal dogum taraftari ama ben yine de tam guvenemiyorum bu konularda, daha cok var gerci cumartesi randevum var sorucam bakalim ne diycek. Sen de sartlama tabi kendini, epidural sayesinde bence artik dogumlar eskisi kadar zor degil. Sezaryende uyumuyorsun bile. Bebisler saglikli olsun da rahat olmak da her zaman fayda var bence. Ikisine de kendini hazirlarsan daha rahat bir psikilojide girersin doguma. Stresin hicbirseye faydasi yok. Bir de zaman gecse:)

ayaklarıma dikkat etmemiştimde yüzüklerim çok sıkmıştı, nolur nolmaz diye çıkarmıştım, açıkcası artık yüzüklerimi takmayada korkuyorum

Öyle oluyosa yüzüklerini takma canım nolur nolmaz.Benim hiç ellerim şişmiyo zaten alyansım düşüyo parmağımdan şişse anca olur:)))

Sagol canim.bebisler iyi olsun da onemli olan o. Plates agrilara da iyi geliyor, dogumda da faydasi olur umarim:)

Kesinlikle çok iyi geliyor benim ne sırtım ağrıyo,ne de ödem oluşuyodoğumada faydası olduğunu drum söyledi.Bi hastası pilates yapmış sürekli çok rahat bi normal doğum oldu demişti.Bana da o yüzden devam et bırakma çok iyi yapıyosun dedi.Benim de bu durum işime geldi.2,5yıldır yapıyorum çünkü bırak dese üzülürdüm.Sağlık sorunu olmadığı sürece iyi bişey.

Amin canım,sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inş.Canım ben 2,5yıldır yaptığım halde videoyla yapıyorum yanlış bişey yapmıyım diye.Artık hangi hareket ne işe yarar çok iyi bildiğim için hamilelikten dolayı tedbirli olmak lazım.Hafta da 1-2gün yapsan yeter.Ben genelde eşim haberleri izlerken yapıyorum:)))Tabi akşam yemek saatiyle de ilgili biz 6'da yemiş oluyoruz yemeği.Bir saat sonra da pilates yapıyorum.

Öyle oluyosa yüzüklerini takma canım nolur nolmaz.Benim hiç ellerim şişmiyo zaten alyansım düşüyo parmağımdan şişse anca olur:)))
artık takmıyorum zaten, 44 kiloydum aldığımızda alyansı, iki defa açtırdım ama yinede sıkıyor...hiç istemiyorum ama bu gidişle doğumdan sonra değiştiririm gibi geliyor:26:

Son düzenleme:
hamile kalmadan önce sabah aç karnına 57 kilo idim.. bugün sabah itibariyle 69.1 i gördüm... yani tam 12 kilo almış oluyorum... 3 hafta önce 66 ydı.. yani haftada 1 kiloya tekabül ediyo... bu gidişle daha çok kilo alacağa benziyorum.. moralim çok bozuldu yine... galiba en çok kilo alanlardan biride benim... ya bilmiyorum ama bana göre çok fazlada yemiyorum.. ama atıştırmalar çok olabiliyor...

32. haftada 12 kilo bence cok da fazla degil. Bundan sonra 4 falan alirsin. 16 kilo bence ideal hamileligi tamamlamak icin. Hic bosuna sikma tatli canini bence, bebisin gelmesine az kaldi ona yogunlas:)

32. haftada 12 kilo bence cok da fazla degil. Bundan sonra 4 falan alirsin. 16 kilo bence ideal hamileligi tamamlamak icin. Hic bosuna sikma tatli canini bence, bebisin gelmesine az kaldi ona yogunlas:)

bi an önce hayırlısıyla sağ salim eli ayağı düz gelselerde bi sevsek yaa....

Bende 52 kilo ile hamile kaldım,şimdi 64 kiloyum 12 kilo almışım 31.haftalık olduk,herkes hiç belli olmuyor aldığın kilo desede ben anlıyorum,karnımda hiç 31 haftalık gibi değil.Ekmek,tatlı yemiyorum,hamile kalmadan önceki gibi yememe rağmen nasıl 12 kilo aldım bende anlamdım,son aylarda daha çok alınıyormuş diye duydum,doğumdan sonra vericez artık napalım bebişler sağlıklı olsunda

bugün itibariyle 33. haftaya girmiş bulunmakta olup toplamda 14 kilo aldım bu durumdan hiççç memnun değilim

dün tartıldığımda 56.900 gelmiştim, ama emin değildim, şişkinlik olabilir diyordum... Bu sabah tartıldım ve 56.400 geldim, hakikaten şişkinlikmiş
on gün önce tartıldığımda 56.400 gelmiştim, bugün sabah tartldım ve 57.500 geldim, on günde 1.100 gram aldım....

İlk 15 hafta çok bulantılarım oluyor, hiç bir şey yiyemiyordum, sonraki 12-13 haftadırda iştahım hiç yoktu, sırf bebeişimin gelişimi için en azında onun ihtiyacı olanları zorla yemeye çalışıyordum.... çok iştahlıyım, doymak bilmiyorum diyenlere özeniyordum, çünkü yemek yemek benim için resmen işkence gibiydi... ama son iki haftadır acayip iştahım artmış bulunuyor buna çok seviniyorum, çünkü artık işkence gibi gelmiyor, severek yiyorum

bugün itibariyle 33. haftaya girmiş bulunmakta olup toplamda 14 kilo aldım bu durumdan hiççç memnun değilim
canım bence hiç üzülme, tadını çıkar, benim kuzenim tam 28 kilo almıştı, ve hiç öyle aman aman da rejim yapmadı, şimdi 52 kilo, önceki halinden daha fıstık gibi oldu hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalımda, inşaAllah kiloları bir şekilde hallderiz

O zaman maşallah diyelim canım severek yemeye başladıysan:))))

Canım az kaldı doğumdan sonra verirsin sıkma canını....

vallahi o kadar düzenli spor yapıyorum ama aldım yinede
günde 5 litre su içtiğim için ve terleyemediğim için vücudum su toplamış. şimdi suyu azalttı doktor ama iş işten geçti tabi
kısmet artık yapacak birşey yok, doğumdan sonra hemen gider umarım

Niye günde 5 litre içiyordun ki, 3 litre sudan fazlası zararlı dedi benim doktorum. İdrar yolu iltihabı falan için mi içmiştin canım?

Bazı bünyeler su topluyo canım doğumdan sonra düzelir,suyu biraz fazla içmişsin gerçekten.Ben de 3,5-4 lt içiyorum,spor yapıyorum şimdiye kadar 3 kilo aldım ama benimde artık ayaklarım falan şişmeye başladı akşama doğru.Çok rahatsız ediyo insanı...

bilerek yapmadım. önceden çok spor yapıyordum ve günde 5 litre suyu lıkır lıkır içiyordum, yani istem dışı
aynı alışkanlık hamileliktede devam edince şiştimm işte.

67 kilo ile başladım dün sabah itibariyle 77 kilo geldim tam 10 kilo.... çok fazla oldu (( vede son 9 haftada 7 sini aldım ondan önce çok güzel başlamıştı ama anlamadım gitti 2 buçuk ayda 7 kilo aldıysam kaldı 2 buçuk ay bi 7 daha alırmıyım (((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…