- Konu Sahibi AnneyimBen
-
masallah oglusuna .hayırlisi olsun canim . bende sartlamiyim kendimi. normal diye. bizimde kemikkerden büyük önde dedi. bizde minyon değiliz esimde bende . artık nasıl olursa diyip rahat olmak lazım . nolcak diye düşününce de stres oluyo insan. benim dr.um normal doğum taraftarı olması bi açıdan güven verdi . bakalım zaman gosterck . saglikli dogsunlar da .
ayaklarıma dikkat etmemiştimde yüzüklerim çok sıkmıştı, nolur nolmaz diye çıkarmıştım, açıkcası artık yüzüklerimi takmayada korkuyorum
Sagol canim.bebisler iyi olsun da onemli olan o. Plates agrilara da iyi geliyor, dogumda da faydasi olur umarim:)
evet ozgecim her öğle 40 dk yürüyorum .bazı akşamlar eşimle yürüyoruz . evde akşam kosturnacasi . pek pilates yapamıyorum . film fln izliyoruz. pilatesi video ile yapmam şart . bakarak. yanlış ters bisi yapmiyim diye . umarim normal doğum isteyenler normal yapar. sağlığımız el verir. bir avazda kurtuluruz umarim . bebisleri hemencecik kucağa alırız sapasağlam
artık takmıyorum zaten, 44 kiloydum aldığımızda alyansı, iki defa açtırdım ama yinede sıkıyor...hiç istemiyorum ama bu gidişle doğumdan sonra değiştiririm gibi geliyor:26:Öyle oluyosa yüzüklerini takma canım nolur nolmaz.Benim hiç ellerim şişmiyo zaten alyansım düşüyo parmağımdan şişse anca olur:)))
hamile kalmadan önce sabah aç karnına 57 kilo idim.. bugün sabah itibariyle 69.1 i gördüm... yani tam 12 kilo almış oluyorum... 3 hafta önce 66 ydı.. yani haftada 1 kiloya tekabül ediyo... bu gidişle daha çok kilo alacağa benziyorum.. moralim çok bozuldu yine... galiba en çok kilo alanlardan biride benim... ya bilmiyorum ama bana göre çok fazlada yemiyorum.. ama atıştırmalar çok olabiliyor...
32. haftada 12 kilo bence cok da fazla degil. Bundan sonra 4 falan alirsin. 16 kilo bence ideal hamileligi tamamlamak icin. Hic bosuna sikma tatli canini bence, bebisin gelmesine az kaldi ona yogunlas:)
on gün önce tartıldığımda 56.400 gelmiştim, bugün sabah tartldım ve 57.500 geldim, on günde 1.100 gram aldım....dün tartıldığımda 56.900 gelmiştim, ama emin değildim, şişkinlik olabilir diyordum... Bu sabah tartıldım ve 56.400 geldim, hakikaten şişkinlikmiş
canım bence hiç üzülme, tadını çıkar, benim kuzenim tam 28 kilo almıştı, ve hiç öyle aman aman da rejim yapmadı, şimdi 52 kilo, önceki halinden daha fıstık gibi oldubugün itibariyle 33. haftaya girmiş bulunmakta olup toplamda 14 kilo aldım bu durumdan hiççç memnun değilim
bugün itibariyle 33. haftaya girmiş bulunmakta olup toplamda 14 kilo aldım bu durumdan hiççç memnun değilim
on gün önce tartıldığımda 56.400 gelmiştim, bugün sabah tartldım ve 57.500 geldim, on günde 1.100 gram aldım....
İlk 15 hafta çok bulantılarım oluyor, hiç bir şey yiyemiyordum, sonraki 12-13 haftadırda iştahım hiç yoktu, sırf bebeişimin gelişimi için en azında onun ihtiyacı olanları zorla yemeye çalışıyordum.... çok iştahlıyım, doymak bilmiyorum diyenlere özeniyordum, çünkü yemek yemek benim için resmen işkence gibiydi... ama son iki haftadır acayip iştahım artmış bulunuyorbuna çok seviniyorum, çünkü artık işkence gibi gelmiyor, severek yiyorum
canım bence hiç üzülme, tadını çıkar, benim kuzenim tam 28 kilo almıştı, ve hiç öyle aman aman da rejim yapmadı, şimdi 52 kilo, önceki halinden daha fıstık gibi olduhayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalımda, inşaAllah kiloları bir şekilde hallderiz
Canım az kaldı doğumdan sonra verirsin sıkma canını....
vallahi o kadar düzenli spor yapıyorum ama aldım yinede
günde 5 litre su içtiğim için ve terleyemediğim için vücudum su toplamış. şimdi suyu azalttı doktor ama iş işten geçti tabi
kısmet artık yapacak birşey yok, doğumdan sonra hemen gider umarım
vallahi o kadar düzenli spor yapıyorum ama aldım yinede
günde 5 litre su içtiğim için ve terleyemediğim için vücudum su toplamış. şimdi suyu azalttı doktor ama iş işten geçti tabi
kısmet artık yapacak birşey yok, doğumdan sonra hemen gider umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?