- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #20.101
ay sorma kuzum ya gırtlağını sıkıvercektim orda nasıl sinirlendirdi bide saf ben cıkınca hüngür hüngür ağlamıştım eşime catmıştım madem başkası vardı niye beni aldın buralara getirdin diye beynini yedim zavallımın ne aptalmışım ya o pisliği amacına ulaştırıyodum nerdeyse şimdi aynı seninki gibi benimki de arayıp duruyo halası kurban olsun ona kız halaya ceker derler bana benzicek o sarışın olcak diyo hala sarışınlardan soğuttu beni yaa Rabbime dua ediyorum Allahım sen bana sağlıklı eli ayağı düzgün evlat ver fesatların yüzünü güldürme diye..sen de deseydin ya ben kızımı balla kaymakla besliyorum gerek yok senin kokmuş cevizine diye sinir şeyler yaa...
sevgili malkoçç bende bebişinin odasını çok beğendimm
sağlıkla büyüsün içinde inşallah
aynı beşiği bende almayı düşünüyorum en yakın zamanda ikeaya uğrucam
canım beşiğin fiyatı ne kadardı hatırlıyormusun
Kuzum uygun bizim evde çocuk odasında eşimin genç odası var çilekten almışlar ve hiç eskitmemiş taş gibi duruyo bende atmaya kıyamadım yatak odasına bi beşik alıp çıkmak istiyodum ama önce eşim dedi şeklini değiştirelşim odanın filan derken bebek odası alsak mı oldu şimdi de ben gördükçe almak istiyorum ama genç odası da çok güzel napcam bilmiorum
ben bebişimin gittiğimiz yerde huzursuz olmasını yatağını aramasını istiyorumm
çünkümm huzursuz olmazsa kayınvalide devamlı gelin derr ama huzursuz olursa uyku saatinde döneriz evimizee
nihahahaa kayınvalide uğraşamasınn bıksın bizden gidin desüüüünn
beşik ya 219 yada 249 tl idi canım, internet sitesinde yazıyordur dolabın fiyatı ile karıştı şuan hangisi hangisinin fiyatı hatırlayamadım...
zor karar ama şöyle düşün birde, uzun süre boş boş duracak bir oda ve mobilyalardan bahsediyorsun elbet ihtiyacı olan birileri vardır sen onu birisine ver bu şekilde enerji tazelemesi yaparsınız evinizde eskisi gitmedikçe yerine yenisi gelmezmiş, birşeyi 6 ay olup kullanmamışsak hemen evden çıkarmak lazımmış....
alemsin canım ya :) benim allahtan kötü bahsedeceğim bir eşimin ailesi yok tam tersi kendi ailem ile limoniyim, ama artık onlarada takılmıyorum hatalarını anlamaya başladılar benim nötr duruşum onların daha da ezilmelerine neden oluyor zaten....
merhaba mart annecikleri
uzun zamandae sonra aranızdayım tekrardan..adapte olamadım evde oturmaya tekradan...
takipteyim sizi sürekli. cepten de olsa girip okuyorum..
ben de son yapılan tahlillerde kansızlık çıktı hem de sınrdan da çok aşagıda... çok önemli imiş kansızlık. dr hap vermişti günde bir tane. şimdi ikiye çıkardı hapı...
kansızlıkğı hap dışında doğal yollarla nasıl geçirebilrim.bilgisi olan varmı
canım geçmiş olsunn beslenmene çok dikkat etmelisin eksik beslenmeden oluyo ilaçlarını kullan meyveyi bolca yee düzelirr
canım bizim odanın resimlerini koyuyorum fikir olur belki diye...
Eki Görüntüle 298907
Eki Görüntüle 298908
Eki Görüntüle 298909
Eki Görüntüle 298911
ne terbiyesizmiş seni üzmek için yapmış
merhaba mart annecikleri
uzun zamandae sonra aranızdayım tekrardan..adapte olamadım evde oturmaya tekradan...
ben de son yapılan tahlillerde kansızlık çıktı hem de sınrdan da çok aşagıda... çok önemli imiş kansızlık. dr hap vermişti günde bir tane. şimdi ikiye çıkardı hapı...
merhaba mart annecikleri
yarın ilk işim kırmızı üzüm de almak olacak saol özlemcimsorma kuzum ya terbiyeden edepten anlamaz pek ama takmıyorum artık kendi rezilliğiyle kalıyo...
canım cok gecmiş olsun korkma hallolmayacak bişi diilki düzgün beslenmeyle hemen yükselir merak etme pekmez de iç tabii ama sekerini yükseltebilme ihtimaline dikkat et çekirdekli kırmızı kuru üzümler varya ondan al günde bir avuç ye üzerine de bi bardak süt ohhh bak nasıl hem sen hem de bebişin al yanaklı oluyosunuz:)) kan olsun can olsun kuzucuguna insallah...
bakalım ikisni de tüketecem bir de hapım var... inş işe yarar.geçmiş olsun cnm bnmde kan düşük çıktı kuru üzüm ve pekmez önerdi dr
yarın ilk işim kırmızı üzüm de almak olacak saol özlemcim
bakalım ikisni de tüketecem bir de hapım var... inş işe yarar.
ilk gebeliğim ya pimpirikliyim biraz herşeyi kafaya takar oluyorum
Eki Görüntüle 299279 Eki Görüntüle 299279 kızlar bu park yatak nasıl sizce:) sürekli geçmişi okuyorum ama yazamıyorum. sizinde fikrinizi alayım dedim. umarım bundan sonra yazarım:)
ayyy deme bendede dudak kuruluğu var
ve bebişin kilosuda bir hafta büyük gidiyor
sanırım şekerim var benim
neyse dediğin gibi diyet yaparız artık :26:
Eki Görüntüle 299279 Eki Görüntüle 299279 kızlar bu park yatak nasıl sizce:) sürekli geçmişi okuyorum ama yazamıyorum. sizinde fikrinizi alayım dedim. umarım bundan sonra yazarım:)
cnm ben bu yatağı cok beğeniyordum hatta almayada kararlıydım lakin canlısı naylon poşet gibi görünce şaşırdım ....sen canlısını gördünmü....?
aaaa ben görmedim, hadi ya, neyse almamak için bir neden daha çıktı:)
kızlar beniğm aldığım park yatak bugün geldi eşimle kırığı çıkığı varmı diye kurduk ve süper bir park yatak fiyatına göre oldukca kaliteli üstelik şilteside cok kaliteli şilteyi fermuarlı kılıfını yıkayabiliyorsunuz tavsiy ediyorum....
özelcan bebe....
canım ben hiç sevmiyorum şu park yatakları o ne öyle naylon plastik yani küçücük ana raminden çıkan bebeği bu naylonamı koyacaksın aaaa yazık valla benim eşim ilk defa görmüştü ebebbekte bu ne ya böyle naylon direk kanserojen maddedir bu beşik bende öyle düşündüm zaten en baştan beni büyüyen karyola yaptırıcam medefeden hemde ben oda takımını kendi zevkimize göre düşündük eşimle tasarladık usta bir mobilyacıya yaptıracağız beğendik anlaştık, 4 kapılı gardolap, 5li çekmeceli aynalı şifonyer 1.92 boyunda büyüyen karyola hemde 2 baş komidini içinde bitişik yani, kitaplık, oyun sandığı, 3 adet şekilli duvar rafı hepsi 3300tl ve çok kaliteli medefeden beyaz kendinden parlak bir tahta beğendik ondan yapılacak çok içime sindi hemde ben odamın büyüklüğüne görw yaptırıyorum inanın arkadaşlar bu model çilekte 5600 fiyat aldık eşimle hemde oyun sandıksız fiyatı. hazır alınacağına yaptırılsa daha iyi olur benim genç odası büyüklüğünde ve tamda içime sine sine yaptırıyorum bebişimin odasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?