2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne terbiyesizmiş seni üzmek için yapmış

beşik ya 219 yada 249 tl idi canım, internet sitesinde yazıyordur dolabın fiyatı ile karıştı şuan hangisi hangisinin fiyatı hatırlayamadım...

zor karar ama şöyle düşün birde, uzun süre boş boş duracak bir oda ve mobilyalardan bahsediyorsun elbet ihtiyacı olan birileri vardır sen onu birisine ver bu şekilde enerji tazelemesi yaparsınız evinizde eskisi gitmedikçe yerine yenisi gelmezmiş, birşeyi 6 ay olup kullanmamışsak hemen evden çıkarmak lazımmış....

alemsin canım ya :) benim allahtan kötü bahsedeceğim bir eşimin ailesi yok tam tersi kendi ailem ile limoniyim, ama artık onlarada takılmıyorum hatalarını anlamaya başladılar benim nötr duruşum onların daha da ezilmelerine neden oluyor zaten....

benimde kavgam filan yokk ama maddi konuda hiç yardımları yokk ayrım yapıyorlaarr bide devamlı gelsin isterlerrr eşimin bi gün izni varr ondada orda olalım isterrr kayınvalide
benle arkadaşlık yapmak istiyoo filann işte ama devamlı orda hep orda ol sıkıyoo
bende takmıyorum artıkk söyleniyo ama hiçç kulak vermiyorumm herkesin bi hayatı varr

merhaba mart annecikleri

uzun zamandae sonra aranızdayım tekrardan..adapte olamadım evde oturmaya tekradan...

takipteyim sizi sürekli. cepten de olsa girip okuyorum..
ben de son yapılan tahlillerde kansızlık çıktı hem de sınrdan da çok aşagıda... çok önemli imiş kansızlık. dr hap vermişti günde bir tane. şimdi ikiye çıkardı hapı...

kansızlıkğı hap dışında doğal yollarla nasıl geçirebilrim.bilgisi olan varmı

canım geçmiş olsunn beslenmene çok dikkat etmelisin eksik beslenmeden oluyo ilaçlarını kullan meyveyi bolca yee düzelirr

canım geçmiş olsunn beslenmene çok dikkat etmelisin eksik beslenmeden oluyo ilaçlarını kullan meyveyi bolca yee düzelirr

canım teşekkür ederim...pekmez yemeye başladım ama işe yarar mı bilmiyorum

okadar çok halsizleştim ki.. azıcık merdiven çıksam nefesim daralıyor çarpıntım oluyor aslında en başından baktırsaymışım o zman başlasaymısım haplara şimdiye işe yarardı.. neyse zararın nersinden dönersek kardır..

sınır 10.5 olması gerekirmiş benimisi 8. küsür
epey düşükmüş yani

ne terbiyesizmiş seni üzmek için yapmış

sorma kuzum ya terbiyeden edepten anlamaz pek ama takmıyorum artık kendi rezilliğiyle kalıyo...

canım cok gecmiş olsun korkma hallolmayacak bişi diilki düzgün beslenmeyle hemen yükselir merak etme pekmez de iç tabii ama sekerini yükseltebilme ihtimaline dikkat et çekirdekli kırmızı kuru üzümler varya ondan al günde bir avuç ye üzerine de bi bardak süt ohhh bak nasıl hem sen hem de bebişin al yanaklı oluyosunuz:)) kan olsun can olsun kuzucuguna insallah...

geçmiş olsun cnm bnmde kan düşük çıktı kuru üzüm ve pekmez önerdi dr

yarın ilk işim kırmızı üzüm de almak olacak saol özlemcim

geçmiş olsun cnm bnmde kan düşük çıktı kuru üzüm ve pekmez önerdi dr
bakalım ikisni de tüketecem bir de hapım var... inş işe yarar.

ilk gebeliğim ya pimpirikliyim biraz herşeyi kafaya takar oluyorum

yarın ilk işim kırmızı üzüm de almak olacak saol özlemcim

bakalım ikisni de tüketecem bir de hapım var... inş işe yarar.

ilk gebeliğim ya pimpirikliyim biraz herşeyi kafaya takar oluyorum

rica ederim canım hepimiz aynıyız diken üstündeyiz sağ salim bi gecseydi şu 3 ay bi alsaydık bebişlerimizi kucağımıza...

kızlar bu park yatak nasıl sizce:) sürekli geçmişi okuyorum ama yazamıyorum. sizinde fikrinizi alayım dedim. umarım bundan sonra yazarım:)

ayyy deme bendede dudak kuruluğu var
ve bebişin kilosuda bir hafta büyük gidiyor
sanırım şekerim var benim
neyse dediğin gibi diyet yaparız artık :26:

ay bende de aynı

Eki Görüntüle 299279 Eki Görüntüle 299279 kızlar bu park yatak nasıl sizce:) sürekli geçmişi okuyorum ama yazamıyorum. sizinde fikrinizi alayım dedim. umarım bundan sonra yazarım:)

CAnım bu park yatağı ben de çok beğendim, alcaktım hatta ama geçen bir doktor televizyonda, bebeklerinizin beşiğine asla cibinlik koymayın, o cibinlikler çok fazla toz tutar ve bebekleri astım, bronşit yapar dedi, o yüzden şüpheye düştüm

ben civilde gördüm ama inceleme fırsatım olmadı ama bazıları gerçekten muşamba gibi oluyor. bu toz tutma işi de mantıklı aslında ama cibinlik de şık duruyo işte amaaaaaaaaaaaannn ne bileyim

kızlar beniğm aldığım park yatak bugün geldi eşimle kırığı çıkığı varmı diye kurduk ve süper bir park yatak fiyatına göre oldukca kaliteli üstelik şilteside cok kaliteli şilteyi fermuarlı kılıfını yıkayabiliyorsunuz tavsiy ediyorum....

özelcan bebe....

aaaa ben görmedim, hadi ya, neyse almamak için bir neden daha çıktı:)

canım ben hiç sevmiyorum şu park yatakları o ne öyle naylon plastik yani küçücük ana raminden çıkan bebeği bu naylonamı koyacaksın aaaa yazık valla benim eşim ilk defa görmüştü ebebbekte bu ne ya böyle naylon direk kanserojen maddedir bu beşik bende öyle düşündüm zaten en baştan beni büyüyen karyola yaptırıcam medefeden hemde ben oda takımını kendi zevkimize göre düşündük eşimle tasarladık usta bir mobilyacıya yaptıracağız beğendik anlaştık, 4 kapılı gardolap, 5li çekmeceli aynalı şifonyer 1.92 boyunda büyüyen karyola hemde 2 baş komidini içinde bitişik yani, kitaplık, oyun sandığı, 3 adet şekilli duvar rafı hepsi 3300tl ve çok kaliteli medefeden beyaz kendinden parlak bir tahta beğendik ondan yapılacak çok içime sindi hemde ben odamın büyüklüğüne görw yaptırıyorum inanın arkadaşlar bu model çilekte 5600 fiyat aldık eşimle hemde oyun sandıksız fiyatı. hazır alınacağına yaptırılsa daha iyi olur benim genç odası büyüklüğünde ve tamda içime sine sine yaptırıyorum bebişimin odasını.

canım ben bu yatağı epeydir görüyorum
hatta alayımmı almayayımmı diye çok arada kaldım
sence boyutu falan nasıl uzun süre kullanabilirmi çocuk
bir çok park yatak muşamba gibi durduğundan çok kararsız kaldım
eğer sen beğendiysen almayı düşünürüm fiyatıda uygun
sen hangi rengi aldın mavili yeşilli olanı hoşuma gitti ama sanki
erkek bebeğe daha uygun gibi duruyor :44:

biz oda takımıda aldık cnm bunda park yatağı sadece akşamları yatırmak için aldım ayrıca böyle bir şey bebek sağlığı düşünülmeden yapılmaz dimi bu kadar ünlü marka salak olamaz heral ....senin bebişinde iyigünlerde kullansın takımını....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…