- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #20.061
kızlar bugün dr a gittik çok cnm sıkkın bebek 10gün küçük plesantam çokbüyükmüş beslenemiyormuş karın çevresi küçükmüş
bebeğin ne kadar sağlıklı beslensemde ben bu hamileliği beceremiyorumdr 10gün ye iç yatdedi
kızlar seker yuklememin sonuçlarıni aldım . hemşire iyi dedi. açlık 61, tokluk 88 nasıl ?
kızlar bugün dr a gittik çok cnm sıkkın bebek 10gün küçük plesantam çokbüyükmüş beslenemiyormuş karın çevresi küçükmüş
bebeğin ne kadar sağlıklı beslensemde ben bu hamileliği beceremiyorumdr 10gün ye iç yatdedi
arkadaşlar iyi akşamlar
aç karınla baktırdığım rutin kan tahlilimde glukozum biraz düşük çıkmış
trigliserit ise 150 den küçük olması gerektiği halde 164 çıkmış
canım çok sıkıldı şeker hastalığında böyle yükseliyormuş sanırım değer :44:
doktoruma daha göstermedim ama canım çok sıkıldı
canım bizim odanın resimlerini koyuyorum fikir olur belki diye...
Eki Görüntüle 298907
Eki Görüntüle 298908
Eki Görüntüle 298909
Eki Görüntüle 298911
Slm kızlar nasılsınız minnoşlar nasıl çook yoğunum iş yerinde arada girip sadece okuyorum biraz hafifleyince yazayım dedim
Pollycim çok geçmiş olsun kızına inş.biran önce düzelir Özge ve Ayça kaynanalardan bahsetmişiniz bende sizden farksızım bizimkiler tam kara kazanda kaynamalıkbu arada Ayça oğluşuna aldığın ayakkabıya bayıldım çok güzel güle güle giysin minik erkekin Melikenin de şekeri yüksek çıkmıştı galiba inş. düzelir en kısa zamanda cnm şimdilik geçmişten okudularımdan aklımda kalanlar bunlar pazar günü kızıma yine alışveriş yaptım miniçonun mağazasında çok uygun fiyatlar 2li takımlar 5-6 tl çıtçıtlı badiler 3 tl baya bişeyler aldım ucuz ucuz eksiklerimiz büyük bölümünü tamamladık ev arayışlarımız sürüyor uygun bir ev bula bilsek kızıma odamı mı yoksa sadec beşik mi alıcaz ona göre karar vericez şimdi oturduğum ev dublex nasılsa satın alacaz diye ona göre eşya almıştım şimdi eşyama göre ev bulamıyorum birde kızıma annem bakacak ona da yakın olmasını istiyorum ayy benim halim ne olacak inş. doğuma kadar hall olur dua edin bana kızlar
Sıkma canını kötü bişey değil şeker çıksa bile diyetle idare ediyoruz ama moralimizin yüksek olması çok önemli o yüzden aklına kötü şeyler getirme
Canım bu 100lük sonucu mu? Gerçi 50likse bile süper :) Maşallah
Herkese Merhaba;
Yüce Allah'ım izin verirse inşallah ben de Mart annesiyim
Şu anda 25+2 haftalık hamileyim.
Burada sizlerden çok şey öğrendim. Buradaki destek, dualar çok samimi.
Yazamasamda üzüntülerinizde duacınız, sevinçlerinizde kahkahanız oldum..
İnşallah hepimiz sağlıkla, sıhhatle, vakti zamanında bebişlerimizi kucağımıza alırız.
ahhhh canım sağolasınn
valla canım sıkıldı kendime kızdım tutamadın boğazını dedim durdum
neyse artık haftaya şeker yüklemem var o zamana kadar azcık dikkat edeyim
belki çıkmaz bellimi olur :44:
melyche yatak ile ilgili yazdığımı okudun mu?
sütlüçörek teşekkür ederim oda için, daha güzelleri senin bebişine inşallah...
Zaten aramızdaymışsın ama yine de hoşgeldin..
Güzel dualarına amin, inşallah
bugünn hasttanedeydimm 75lik şeker yüklemesi yapıldıı midem altüst oldu valla
sonuçlarım olması gereken en alt seviyede çıktı çok şükürr
doktorum dediki son aylar çok kilo alınıyo iki risk çok önemli biri gebelik şeleri diğeri tansiyonn
hızlı kilo alınıyosa 8. aydaa tansiyon bi çıkarr bebek ölümü olurr dedii
epey korktumm açıkçasıı diyete devam edicemm
bide demişlerki artıkk 18 kiloyu aşan gebelere bakmayınn riskli gebeliğe girer yollayın üniversite hastanelerine demiş sağlık bakanlığıı
yani kişi çok kilo almasa bile gebeliğinde
gebelikten önce misal 10 kilo fazlası varsa gebelik boyunca 8 kilo alsa riskli gebelik oluyomuşş ve üniversite hastanesine gitmesi gerekiyomuş
tabiki her doktor yollamaz ama risk almak istemeyen doktor yollarr
şeker çıkmadı ama doktorun dediği 8. ayda tansiyondan bebek ölümleri yaşanıyo demiştii epey korktumm
doktorr çok çokk dikkat ett bianda kilo alınıyoo dedii
Okudum kuzum çok sağol.. İnternete koymamışlar ama ikeanın mağazasına gitcem ilk fırsatta beşiğe bayıldım senin yanına kullandıklarında harika olmuş.. bende bi gidip bakcam, bebek odası yapmayım diyorum ama böle görüncede dayanamıyorum yaaalcam galiba bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?