- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #20.081
Çok sağol canım düzelir inşallah..
Özletme kendini fırsat buldukça yaz..
Dualarımız seninle..
bugünn hasttanedeydimm 75lik şeker yüklemesi yapıldıı midem altüst oldu valla
sonuçlarım olması gereken en alt seviyede çıktı çok şükürr
doktorum dediki son aylar çok kilo alınıyo iki risk çok önemli biri gebelik şeleri diğeri tansiyonn
hızlı kilo alınıyosa 8. aydaa tansiyon bi çıkarr bebek ölümü olurr dedii
epey korktumm açıkçasıı diyete devam edicemm
bide demişlerki artıkk 18 kiloyu aşan gebelere bakmayınn riskli gebeliğe girer yollayın üniversite hastanelerine demiş sağlık bakanlığıı
yani kişi çok kilo almasa bile gebeliğinde
gebelikten önce misal 10 kilo fazlası varsa gebelik boyunca 8 kilo alsa riskli gebelik oluyomuşş ve üniversite hastanesine gitmesi gerekiyomuş
tabiki her doktor yollamaz ama risk almak istemeyen doktor yollarr
şeker çıkmadı ama doktorun dediği 8. ayda tansiyondan bebek ölümleri yaşanıyo demiştii epey korktumm
doktorr çok çokk dikkat ett bianda kilo alınıyoo dedii
Canım gözün aydın öncelikle şeker için..
Tansiyon içinde dikkat et evet ama doktorda biraz ağır konuşmuş yaa korkutmak için mi yapıolar neden böle insanın moralini bozuyo bazı doktorlar anlamıyorum.. benim şeker tavan yapmış doktorum yazık canını sıkma hiç korkulcak bişey yok diyetle düzelcez en fazla sezeryanla alırız filan dedi.. o yüzden çok seviorum doktorumu canım benim :)) başkası olsa hele önceki doktorum çok fenaydı..
hugocumm sana geçmiş olsun diyeyim
darısı bizlerin başına olsun
umarım bizde atlatırız
canımm şekerr tansiyon kadarr riskli değilmişş şekerde daha çokkk kilolu bebekk doğumu oluyomuşş ama tansiyonu hiç anlamazsın çok sinsidir dediiii
benim doktorumm devletten gelmee para derdinde değill
sadece dediği ne sorun çıkıyosa gebelikte yüzde doksan kilodan çıkıyo dedii
benim iştahım açılmıştı bi haftadırr filan farkettim frenliyorumm mecburenn yoksaa çok kilo alıcam yanii biliyorumm diyete başladımm konu burdan açıldı bunları söyledii ve dediği 18 kilo üstünü kabul etmemm yollarım üniversite hastanesine dedii
şeker çıktıysa zaten yasaklı listesi veriyomuşş işte patates havuç hamurişi vs.. yasaklı listene uyunca 1 aya düşüyomuş şekerr ama tansiyonun geri dönüşü olmaz dedii
bugünn hasttanedeydimm 75lik şeker yüklemesi yapıldıı midem altüst oldu valla
sonuçlarım olması gereken en alt seviyede çıktı çok şükürr
doktorum dediki son aylar çok kilo alınıyo iki risk çok önemli biri gebelik şeleri diğeri tansiyonn
hızlı kilo alınıyosa 8. aydaa tansiyon bi çıkarr bebek ölümü olurr dedii
epey korktumm açıkçasıı diyete devam edicemm
bide demişlerki artıkk 18 kiloyu aşan gebelere bakmayınn riskli gebeliğe girer yollayın üniversite hastanelerine demiş sağlık bakanlığıı
yani kişi çok kilo almasa bile gebeliğinde
gebelikten önce misal 10 kilo fazlası varsa gebelik boyunca 8 kilo alsa riskli gebelik oluyomuşş ve üniversite hastanesine gitmesi gerekiyomuş
tabiki her doktor yollamaz ama risk almak istemeyen doktor yollarr
şeker çıkmadı ama doktorun dediği 8. ayda tansiyondan bebek ölümleri yaşanıyo demiştii epey korktumm
doktorr çok çokk dikkat ett bianda kilo alınıyoo dedii
evin uygunsa oda yap kesinlikle, ona ait bir yaşama alanı olsun bu sizinde bebeğin geleceği, geldiği fikrine daha kolay adapte olmanızı sağlar.
gecelerim bizim odada alacağımız beşikte yatacak gündüzleride kendi odasında yatacak, bu şekilde birden farklı mekanda uyumaya alışacağından bir yere gittiğimizde huzursuzda olmaz.
ilaç kullanmıyosan vitamin falan greyfurt sık suyunu içç şekerin varsa düşürür veya şekersiz vişne kızılcık suyuda içersen düşürür veyaa limonsuyuda düşürür
ben tatlı az yedim arada bi kere pasta yedimdi hemen üzerine şekersiz greyfurt suyu sıktım içtimm kan şekerini ayarlıyooo canımm
canımm şekerr tansiyon kadarr riskli değilmişş şekerde daha çokkk kilolu bebekk doğumu oluyomuşş ama tansiyonu hiç anlamazsın çok sinsidir dediiii
benim doktorumm devletten gelmee para derdinde değill
sadece dediği ne sorun çıkıyosa gebelikte yüzde doksan kilodan çıkıyo dedii
benim iştahım açılmıştı bi haftadırr filan farkettim frenliyorumm mecburenn yoksaa çok kilo alıcam yanii biliyorumm diyete başladımm konu burdan açıldı bunları söyledii ve dediği 18 kilo üstünü kabul etmemm yollarım üniversite hastanesine dedii
şeker çıktıysa zaten yasaklı listesi veriyomuşş işte patates havuç hamurişi vs.. yasaklı listene uyunca 1 aya düşüyomuş şekerr ama tansiyonun geri dönüşü olmaz dedii
evin uygunsa oda yap kesinlikle, ona ait bir yaşama alanı olsun bu sizinde bebeğin geleceği, geldiği fikrine daha kolay adapte olmanızı sağlar.
gecelerim bizim odada alacağımız beşikte yatacak gündüzleride kendi odasında yatacak, bu şekilde birden farklı mekanda uyumaya alışacağından bir yere gittiğimizde huzursuzda olmaz.
canim diyete başladım demissin dr mu basla dedi kaç kiloyla hamile kaldın toplamda kaç aldın. hepimiz kilo alıyoruz sonuçta korktum valla
canım vitamin olarak elevit birde balık yağı kullanıyorum
ben iyisi içmeyeyimm :44:
ama bundan sonra çok dikkat edicem yediklerime
beyaz ekmek çok yiyordum şimdi onuda kesicem
tatlıyıda hiç yememeye çalışcam
sağol hugocumm inşallah güzel haber vericem
ama ama ama o zaman kendii annendede duramazsınız erkenden kalkmanız gerekirrr
tatlı yer yemez üzerine 1 bardak limonsuyu iç kan şekerini düşürür yükselmesini engeller çok faydasını görürsün canımm
Ayy kuzum çok sinir bozucu ya böyle davrananları anlamıyorum kendileri de gelin olacaklar belki de olmuştur ona yapılsa hoşuna gider mi ya ne kadar düşüncesiz insanlar var benim görümcemler de öyle eşimin yanında bana çok iyiler nerdeyse 6 ayı bitiryoruz daha ilk defa geçen pazar aradı tebrik etmek için birde diyor ceviz fln gönderiyorum sana değil ama kızımıza manyak yaa hemen de kızımız oldu ben yemesem ona nerden gidecek gönderdiklerini de yemedim uyuzlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?