- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #20.121
canım ben bu yatağı epeydir görüyorum
hatta alayımmı almayayımmı diye çok arada kaldım
sence boyutu falan nasıl uzun süre kullanabilirmi çocuk
bir çok park yatak muşamba gibi durduğundan çok kararsız kaldım
eğer sen beğendiysen almayı düşünürüm fiyatıda uygun
sen hangi rengi aldın mavili yeşilli olanı hoşuma gitti ama sanki
erkek bebeğe daha uygun gibi duruyor :44:
kızlar beniğm aldığım park yatak bugün geldi eşimle kırığı çıkığı varmı diye kurduk ve süper bir park yatak fiyatına göre oldukca kaliteli üstelik şilteside cok kaliteli şilteyi fermuarlı kılıfını yıkayabiliyorsunuz tavsiy ediyorum....
özelcan bebe....
canım ben hiç sevmiyorum şu park yatakları o ne öyle naylon plastik yani küçücük ana raminden çıkan bebeği bu naylonamı koyacaksın aaaa yazık valla benim eşim ilk defa görmüştü ebebbekte bu ne ya böyle naylon direk kanserojen maddedir bu beşik bende öyle düşündüm zaten en baştan beni büyüyen karyola yaptırıcam medefeden hemde ben oda takımını kendi zevkimize göre düşündük eşimle tasarladık usta bir mobilyacıya yaptıracağız beğendik anlaştık, 4 kapılı gardolap, 5li çekmeceli aynalı şifonyer 1.92 boyunda büyüyen karyola hemde 2 baş komidini içinde bitişik yani, kitaplık, oyun sandığı, 3 adet şekilli duvar rafı hepsi 3300tl ve çok kaliteli medefeden beyaz kendinden parlak bir tahta beğendik ondan yapılacak çok içime sindi hemde ben odamın büyüklüğüne görw yaptırıyorum inanın arkadaşlar bu model çilekte 5600 fiyat aldık eşimle hemde oyun sandıksız fiyatı. hazır alınacağına yaptırılsa daha iyi olur benim genç odası büyüklüğünde ve tamda içime sine sine yaptırıyorum bebişimin odasını.
cnm sen bana güveniyorsan gözün kapalı alabilirsin ben mavili yeşillisini aldım ebatıda cok güzel en az 1 yaşına kadar kullanır...gönül rahatlığıyla önerebilceğim bir ürün daha ....
Eki Görüntüle 299279 Eki Görüntüle 299279 kızlar bu park yatak nasıl sizce:) sürekli geçmişi okuyorum ama yazamıyorum. sizinde fikrinizi alayım dedim. umarım bundan sonra yazarım:)
daha sık yaz cnm amin dualarınaaaHerkese Merhaba;
Yüce Allah'ım izin verirse inşallah ben de Mart annesiyim
Şu anda 25+2 haftalık hamileyim.
Burada sizlerden çok şey öğrendim. Buradaki destek, dualar çok samimi.
Yazamasamda üzüntülerinizde duacınız, sevinçlerinizde kahkahanız oldum..
İnşallah hepimiz sağlıkla, sıhhatle, vakti zamanında bebişlerimizi kucağımıza alırız.
cnm bol bol süt iç çerez ye ve soluna yat bir dahaki kontrole kadar kilo alır merak etme birazda yapı meselesi canını sıkmakızlar bugün dr a gittik çok cnm sıkkın bebek 10gün küçük plesantam çokbüyükmüş beslenemiyormuş karın çevresi küçükmüş
bebeğin ne kadar sağlıklı beslensemde ben bu hamileliği beceremiyorumdr 10gün ye iç yatdedi
ben de hep takip ediyorum doğum yapanları çok heyecanlı oluyor:))mrb kızlar uzun zamandır yazmıyorum ama hergün takip etmeye çalışıyorum yalnızlıktan iyice sıkıldım yaşadığım şehirde kimsem yok hamilelikle birlikte iyice bunaldım artık buraya girip yazdıklarınızı okumak bile bana çok iyi gelio...bende kk ya girdiğimde mutlaka doğum hikayelerini okuyorum arkadaşlar sağolsunlar öyle güzel anlatıyorlarki içimi rahatlatıyorlar...bu arada aralık annelerinden bayağı doğuran olmuş bugun bir baktımda demekki bir ay önceden hazırlıklı olmamız gerekiyor...
bebek bakım çantası chicconnun mu alsam niveanınmı karar veremedim hangisi daha iyidir acaba ikiside kampanyada...
ya kızlar buarada devamlı yatmaktan kalçalarım yanlarım ağrıyo çok yaa kemiklerim sızlıyoo okadar çok gezmek istiyorum ama yasak daha 3 ay varr doğuma artık kızımla gezerim inşaallah
merhaba mart annecikleri
uzun zamandae sonra aranızdayım tekrardan..adapte olamadım evde oturmaya tekradan...
takipteyim sizi sürekli. cepten de olsa girip okuyorum..
ben de son yapılan tahlillerde kansızlık çıktı hem de sınrdan da çok aşagıda... çok önemli imiş kansızlık. dr hap vermişti günde bir tane. şimdi ikiye çıkardı hapı...
kansızlıkğı hap dışında doğal yollarla nasıl geçirebilrim.bilgisi olan varmı
çok güzel olmuş canım bebişinin odası, ben de katalogda görüp beğenmiştim bu beşiği... güzel güzel uyusun kuzucuk...
günaydın kızlarrr herkes oda işini halletmiş ne güselll bizimde ocak gibi hallolacak bu gidişle ne hamilelik yordu ne de bebeğim ama şu doğum anı ve hazırlıkları beni çok yıprattı
Hepinize Günaydın kızlar bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarım.hepimizde ayrı bir telaş var galiba.uzun zamandır girmiyordum.neler oldu ben yokken geçmiş de çok uzun okuyamayacağım.alışverişler,aşılar,şeker yüklemeleri bu ara gündemi oluşturuyor sanırım.bugün bizim 2.tetanoz aşımız var ona gideceğiz.geçen cuma şeker yüklemem yapıldı 50 gr lık.açlık 104 1.saat sonunda da 137 çıktı doktorum az yüksek tekrar yapıcaz dedi.1 hafta ara vericez ve bu hafatnın son 3 günü karbonhidrat diyeti yapacaksın dedi.salı günü 2.ölçüme gidicem.bu kez 100 lük yaparlar galiba.inşallah normal çıkar.sizinkiler ne durum da yüksek çıkan oldu mu?
kızlar bugün dr a gittik çok cnm sıkkın bebek 10gün küçük plesantam çokbüyükmüş beslenemiyormuş karın çevresi küçükmüş
bebeğin ne kadar sağlıklı beslensemde ben bu hamileliği beceremiyorumdr 10gün ye iç yatdedi
canım ben bu yatağı epeydir görüyorum
hatta alayımmı almayayımmı diye çok arada kaldım
sence boyutu falan nasıl uzun süre kullanabilirmi çocuk
bir çok park yatak muşamba gibi durduğundan çok kararsız kaldım
eğer sen beğendiysen almayı düşünürüm fiyatıda uygun
sen hangi rengi aldın mavili yeşilli olanı hoşuma gitti ama sanki
erkek bebeğe daha uygun gibi duruyor :44:
canım teşekkür ederim...pekmez yemeye başladım ama işe yarar mı bilmiyorum
okadar çok halsizleştim ki.. azıcık merdiven çıksam nefesim daralıyor çarpıntım oluyor aslında en başından baktırsaymışım o zman başlasaymısım haplara şimdiye işe yarardı.. neyse zararın nersinden dönersek kardır..
sınır 10.5 olması gerekirmiş benimisi 8. küsür
epey düşükmüş yani
kızlar bugün dr a gittik çok cnm sıkkın bebek 10gün küçük plesantam çokbüyükmüş beslenemiyormuş karın çevresi küçükmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?