2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canımmm.. Evet bende araştırırken gördüm özelcan da varmış.. Cmtsi günü de ben gitcem annemle :)) bi bakayım oraya da patikleri ordan alıyım en iyisiii :)

günaydın pollycim ozelcan bebe ne arasan var gibi. netten neye baktıysak ozelcan bebe cıkıyor :) bi gezin de bize de söyleyin ne var ne yok diye.

evet Yasmincim yaa.. bende netten bakıp duruyordum hep, Geçen gün Melike tavsiye edince gidip göreyim dedim. hemde netten çoook güzel bi gardrop beğendim. Nasipse yarın onu almaya gidicez. hemde bol bol bakarım ne var ne yok diye.

çok şükür Yaradana bende 2 haneli rakamlara düşmüş bulunuyorum:)

sağol canım ısırganın fazlası zararlımış bilmiyodum bende bakıyorum bazı anneler 2 haneli rakamlara düşmüş hadi hayırlısı aralık anneleri şafak saymaya başlamış kimisi 2 gün kimisi 6 gün var diyo ay ne heyecanlı bende bi düşebilsem daha 110 lardayımmmmm

bende şeker yokk pancarı haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt döker azda zeytinyağı gezdirip yerimm çok severim şuanda pancar var devamlı alırım meyve sıkıcamda sıkarım havuç pancar bi tanede greyfurt içerimm yarasın bebişe

Günaydın canımmm.. Evet bende araştırırken gördüm özelcan da varmış.. Cmtsi günü de ben gitcem annemle :)) bi bakayım oraya da patikleri ordan alıyım en iyisiii :)

:))) KK nın reklam yapmasına gerek yok valla.. biz fazlasıyla yapıyoruz:) reklam parasını bize versinler.
özelcan yolcusu kalmasıııınnn:))) yolu açın hamişler geliyor:))

hee bu arada TİNY LOVE diye bi site vardı komik bebek resimleri koyulup en fazla beğeniyi alana hediyeler vardı. bende koymuştum şansımızı denemek için. tabi ilk 3 e girmek çok zordu.. olmadı da tabi. Ama sağolsun Tinylove Beğenilerden hariç, kızımında arasında bulunduğu 3 kişiyi sürpriz olarak seçmiş. sabah sabah çok sevindirik oldum:)) ufak bi oyuncak gelecek inşallah.. oda küçüğümün şansı olsun inşallah. Ablası sayesinde bi oyuncağı olucak:)))

Canım benim inşallah inşallah sende bu günleri göreceksin Allahın izniyle.
yılbaşında alışverişe de başlarsın.. sonra bizde başlıycaz şafak saymaya:)
2012 ağustos anneleri bile gelmeye başlamış maşallah..

Hayırlı olsun kuzummmmm :))

sağol tatlım benim. son 3 ay hayırlısıyla

Özelcanın karşısından araya girince çıkrıkçılar yokuşu çıkıyo ordan da kumaş alıp anneme battaniye diktircem bebişe, pazen kumaş bilirsin :)) en sağlıklısı babaannelerimizn yoludur diye düşünerek

Tebrik ederim de zaten Defnecik bizim gönüllerimizin birincisi :)) Yeirm onun oyuncağını da ablasını da :) Çok şanslı zaten baksana doğmadan dünya tatlısı bi ablası oldu prensesin

canıııım çok çok sağol..Rabbim şanslarını, bahtlarını hep açık etsin,hayırlı bi ömür yaşatsın inşallah.
senin minişinde çok şanslı olucak annesi.. çünkü fıstık gibi, çok güzel bi annesi var.

Evet aklı erene kadar bu hallerimi görmesse iyi, yarım dünya :))

Canım güle güle kullansın bebişin.Benimkide öyle tam kare değil,annen doğru söylemiş sarılır bişey olmaz.

Sutlucorek canım moralini bozma bir sonraki randevunda bebişinin kilosu daha iyi çıkar,sen bol bol ye bugünlerde.
Melikecim çok tatlılar ama bencede görüp de al,ayrıca bebetonun penyesi çok iyiymiş hiç bişey olmuyormuş.Bir de tomuycuk bebeninkiler çok iyiymiş.Kullananların tavsiyesi.
Pollycim kıznın şansı hep açık olsun,oyuncağını da güle güle kullansın
Berkemdecim sen ve bebişin iyi olsun da alışveriş yapılır sen bu konuda endişelenme.Teyzeleri neler neler alır miniğe
Başka atladığım var mı bilmiyorum aklımda kalanlar bu kadar.

canim yozgatla mesafe çok mu uzak . dr una anlat. son haftan kalabilecegin biri var mi ankarada ? sen normal mi istiyorsun sezeryan mi

inşaallah canım dün akşam büyük teyzemiz civcivime sarı beyaz tavşan kulaklı bornoz almışşş bayıldım

yok cnım 2 saat arabayla zaten ankaradan geldik sürekli gidip gelioruz ailelerimiz ankarada ama ben onlarda kalmak istemiorum ev ayarlamayı düşünüyoruz olursa yoksa 1 hafta hastanede kalıp döniim diorum ama ters bişey olmasın die dua edicem normal istiodum ama bekleyemem orda normali

slm cnm özelcan bebe de park yataklara girersen orada hediye yataklı olan görüceksin....

cok güzel cnm ben beğendim....zaten bitek bunu giymicek beğendiysen al daha da alıcaksın nasılsa...

çok şükür Yaradana bende 2 haneli rakamlara düşmüş bulunuyorum:)

hadi gözün aydın cnm ben sıkıldım ama 30 lu haftalara gelmek istiyorum....az önce tv şarkıcı hamiyet cıktı oda 33 haftalık hamileyiş erken doğum riski varmış herhafta iğne vuruluyorum dedi umarım 3 hafta daha dayanırızda doğururum dedi pöfffffffffffffffffff

Günaydınnnnnnnnn mart annişleri hepinize hayırlı ve bol tepicikli günler diliyoruz kızımla gocman gocman öpüyoruz sizi ve işe dönüyoruz maleseff özlüyorum burda konuşmayı muhabbet etmeyi ama çook yoğunum hepinize bizden çiçek
71717171717171717171717171717171:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…