2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya..buna çok benzer rüyalar ben de görüyorum ara sıra..hakkaten çok ürkütücü oluyor..hamilelikte normal sanırım...bişeylere yormamak en güzeli...

umarım 3 ay sonra bebişlerimizi yanımıza aldığımızda her birimiz çok güzel şeyler yaşarız

Canım hayır olsun inş.Doğum yaklaştıkça böyle rüyalar görmek normal heralde bende hep doğduğunu ve doğar doğmaz da konuştuğunu görüyorum:)))

canım fazla takılma bende aynı kabusu gördüm kızım karnımı yarıp yarısını çıkarmıştı ellerini yüzünü görmüştüm çok tatlıydı gerisini hatırlamıyorumm

hayrolsun inş. Bişeylerin etkisinde kalmış olabilirsin

epeydir bebekle ilgili rüya görmüyodum..sanırım hamilelikten aklımızda hep bebişlerimiz ve doğum olduğu için..hayır olsun.allahın izniyle inşallah zamanında sağlıkla kucağımıza alırız..

canım bende aynı siteden aldım
daha öncede ordan çok alışveriş yaptım çok güvenilir bir site
benimde pompam geldi güle güle bol sütlü günler olsun

life canımm çok sağol inşalah güzel olur
canım senin moralinin iyi olmasına çok sevindimm
inşallah yakında yine güzel haberini alıcaz moralini sıkı tut
stres bebeği daha çok etkliyor seni mutlu eden insanların yanında ol

kızlarr ben dün gece şeker şeker dedim
bugün yemekhanede tatlı vardı yedim ama dayanamadım
kemalpaşa tatlısıydı üzerine limon sıkıp yedim inaşşah etkisini azaltmıştır :111:

kemalpaşa tatlısıydı üzerine limon sıkıp yedim inaşşah etkisini azaltmıştır :111:

Yaramıştır inş.:)))Ama dr gidene kadar yememeye dikkat et canım bence.Benim önüme ne tatlılar geliyo içim gidiyo ama dayanıyorum.Yoksa 3 gün başım ağrıyo(((

inşallah canım..ön sonuçlar çok moral oldu bu bekleme süresini kolaylaştırdı..

benimde tatlı diyince içimde bir yağ eriyip gidiyor sanki...
dayanmak çok zor gerçekten doğumdan sonra herşeyi yiyecem canımın istediği herşeyi...
zaten kilo aldığım yok ozamana saklıyayım kiloları...
ne cins bir hamileyim ya...

Kilo almadığın için şanslısın bence,doğumdan sonra da kilo olan oluyo emzirme döneminde o zaman alırısın :))))

Açlıktan bayılcam şimdi,bu insanlar ne kadar düşüncesiz yaaa öğle arası geldiler gitmek bilmiyolar

kıyamam geldiklerinde hemen çık. bizde şimdi anacığımla yemek yicez...
herkese afiyetler olsun. öğleden sonra görüşürüz...

ronyacım doktora gidene kadar hergün 1 limonu sıkk içine suda ekle içç ve tatlıdan uzak durr faydasını görürsün şekerini muhakkak düşürür

slm kızlar. dün nihayet şeker yüklemem yapıldı sonuçları bugün alacağım inşallah güzel çıkar. yarım limon ve soğuk su götürmüştüm yanımda. bu şekilde içmek gerçekten iyiyimiş. dedikleri kadar da yoğun bir tatlı değilmiş. kan alınırken bir ara kolumdan kan gelmedi biraz beklerken canım acıdı neyse sonra düzeldi.

öğleden sonra da 4 boyutluda bebişimizi gördük. çoook güzeldi. hanımefendi sırtüstü yatmış eli-ayağı ağzında keyif yapıyordu. :))
şükür sağlığı yerindeymiş. kalp atışını izlerken çok duygulandım.

Allahım görmeyenlere nasip etsin.

çok şükürr iş yerinde herkesi gönderdimm ohhh rahatladım şimdiii ne çok muhabbet etmişsiniz kızlarrr hadi bakalım kaldığımız yerden devam edelimm

Gözün aydın canım,inş.test sonuçlarında güzel çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…