- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #20.241
Polly çok sağol ya ne güzel yazıymış bu.. Aynı benim gibi düşünüyo adam:))
Yani neymiş, çok kafaya takıp stres yapmamak gerekiyormuş:))
kızımda çıkmamıştı benim, inşallah bunda da çıkmaz.. Ama annemde şeker var.. öle aman aman yüksek değil çok şükür. Ilaçla kontrol altında tutuluyor, tabi yemesine de dikkat ediyor. ırsi ise bende de ilerde çıkma ihtimali var.
Olsun ne yapalım canımız sağolsun:)
egzersiz çok önemliymiş
Hülyam inşallah canım benim. Hayırlısı:)canım endişe etme bence sendede çıkmayacak bana öyle geliyorrr
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr oğluşumun odası kuruluyo şuan, biz siparişle yaptırmıştık şimdi ustalar kuruyo ben de onlara çay servisi yapıyorum çoooooooooooookk mutluyum oğluşumun dolabı kocaman olmuş, beşiği de büyüyen beşik, artık bu takımdan doğğğğğğğrruuu askere :) sizinle sevinimi paylaşmak istedim kızlar içim kıpır kıpır :)))
ohh afiyet olsunnnn iyi etmişsin birde böyle düşüncesizler varrr tabii ne anlasınlar senin halinden ahraz adamlarrr iyice doyursaydın bebişini canımm
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr oğluşumun odası kuruluyo şuan, biz siparişle yaptırmıştık şimdi ustalar kuruyo ben de onlara çay servisi yapıyorum çoooooooooooookk mutluyum oğluşumun dolabı kocaman olmuş, beşiği de büyüyen beşik, artık bu takımdan doğğğğğğğrruuu askere :) sizinle sevinimi paylaşmak istedim kızlar içim kıpır kıpır :)))
Canım önceden de olsaydı kan tahlilinde çıkardı doğumdan sonra düzelir merak etme.Git bakalım diyetisyen neler diyecek biz de senden öğreniriz sonra:))))
yani neymiş, çok kafaya takıp stres yapmamak gerekiyormuş:))
kızımda çıkmamıştı benim, inşallah bunda da çıkmaz.. ama annemde şeker var.. öle aman aman yüksek değil çok şükür. ilaçla kontrol altında tutuluyor, tabi yemesine de dikkat ediyor. ırsi ise bende de ilerde çıkma ihtimali var.
Olsun ne yapalım canımız sağolsun:)
egzersiz çok önemliymiş
İnşallah kuzu yazcam kadın ne söylerde.. bi kayıt cihazı götürsem mi yanımda unutmayım dediklerini :))))
OHHH MAŞALLAHHH NE KADAR GÜZEL TELAŞLAR BUNLAR BENİM İKİZLERİNDE BEKLİYORUZ MOBİLYALARINI ANNEM BENDEYKEN HALLETMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ KISMET OLURSA İYİ GÜNLERDE KULLANMAK NASİP ETSİN RABİİMMMMkızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr oğluşumun odası kuruluyo şuan, biz siparişle yaptırmıştık şimdi ustalar kuruyo ben de onlara çay servisi yapıyorum çoooooooooooookk mutluyum oğluşumun dolabı kocaman olmuş, beşiği de büyüyen beşik, artık bu takımdan doğğğğğğğrruuu askere :) sizinle sevinimi paylaşmak istedim kızlar içim kıpır kıpır :)))
H.GELDİN CANIMMM KALABALIK HER ZAMAN ÇOK İYİDİR BENDE HEP SEVMİŞİMDİR KALABALIĞI AMA GİTTİKLERİNDE HÜSRAN OLUYOR İŞTEE ÜZÜLME AMA YİNE GELİRLER MERAK ETME EMİİİİKizlar nasilsiniz giremedim kacgundur annem ve kayınvalidem burdaydilar onlarla ilgilendim kalabalık iyiydik şimdi gittiler ev sessiz kaldı(
Gecmisi okuyamadım umarım herkez iyidir
Halden anlamıyolar malesef,sağol canım,neyse doyurdum oğlumu şimdi tekmeler atıyor:)))
Kizlar nasilsiniz giremedim kacgundur annem ve kayınvalidem burdaydilar onlarla ilgilendim kalabalık iyiydik şimdi gittiler ev sessiz kaldı( Gecmisi okuyamadım umarım herkez iyidir
Bugün Ayçadan hiç ses yok,bişey mi oldu?
Bende merak ettim bi mesaj atıyım bakıyım nerdeymiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?