2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tabi canım kocişler bırakılır mı hiç,ayy öyle bi söylemişsinki düşünmesi bile çooook güzel.

tatlım meyve suyu fazla içmemeye çalış..canın meyve istediyse otur ye ama suyunu çok tüketme..çünkü narın yarımı bi porsiyon meyve ediyo..ee suyunu sıkmak için kaç nar harcanıyo..düşün yani..böylece kaç porsiyon meyve yemiş oluyosun..

canım doğum günün kutlu olsun... evet uzun zamandır göremiyorduk seni. unutma bizi...

aaa kıskansdım seni şimdi ben daha 114 ümbuarada 7 aya girenler varmı kızlar aramızdaaa

canım kıyamam kıskanma ne olur... biliyorum sen bu yolda çok sıkıntılar çektin ama artık bitti bak o eski günleri düşünme enerjik ol bebeğine neşen gitsin mutlu olsun olurmu... çok öptüm seni...

Son düzenleme:
ay alemsin canım banada içerde kalsaydı dersin diyolar yani bebiş büyüdükçe bıktırıyomuş yaramazlık falan ben onu zar zor bulmuşum niye bıkayımm

eşime bi müşterisi kendi eşini anlatmış 1. çocukta kadın cinnet geçiricekmiş nerdeyse 2 ve 3 te alışmış artık benim kocamda sağolsun benim eşim öyle yapmaz demiş sonrada bana ben sana yardım ederim merak etme diyo geceleri bakarmış bebişe zaten uyku sorunu var 3e kdar uyumuyo o bakar ben uyurum

Tabi canım kocişler bırakılır mı hiç,ayy öyle bi söylemişsinki düşünmesi bile çooook güzel.

evet gözümde canlandı benimde..bide en büyük hayalim oğluşumla kocamı beraber yıkamak..ben eşimi yıkamayı çok seviyorum..oğlumda büyüsün biraz vericem bebesının kucağına ikisini beraber yıkicam:)

Canım narı bilmemde demir ilacın şurup gibi olanlardansa o çıkarmıştır belki.Ben şurup olandan içiyorum aşırı tatlı çünkü.

Ondan korktum bende şöle sıkmıştım bi bardağa 1 portakal yarım nar sıktım.. bu kadar çıkaracağını tahmin etmiodum valla bi de dün akşam yemekte ekmek yemeyi atladım sadece sebze salata yedim tokluk 88 çıktı düşük die sabah tostla bu meyve suyunu içince fırladı herhalde.. aman ne biçim işmiş bu yaa off kafayı yicem ben bu gidişle :)) yarın şu kadına gidip diyet listemi bi alsaydım hayırlısıyla böle olmuyo :))

Senın sekerde problemmı cıktı canım? ben epeydır uzak kaldım hıcbısey bılmıorum hüüü

Teşekkür ederim.. Hıccc bırkmam sadece agırlasmadan ve havalar ıyıce bozulmadan gönlümcee dısarı cıkmaya calısıorum:)))

kepekli tost ye..yani beyaz ekmek tüketme artık..bende tost yiyorum bazı sabahlar..ama meyve suyu girince işin içine ekmeği kısıyoduk galiba..listem yanımda diil akşam bakar söylerim..

Canım narı bilmemde demir ilacın şurup gibi olanlardansa o çıkarmıştır belki.Ben şurup olandan içiyorum aşırı tatlı çünkü.

Canım oligofer.. Şu minik şişede olanlardan.. tatlı aslında ama o bu kadar çıkarıyosa ben gece içip yatıyorum bütün gece tavan yapıodur benim şeker

evet maalesef..yoksa oğlumun bişey yaptığı yok..içimi sıkan konu o sadece..yarın bi başka doktora gitcem..p.teside bi başkasına:) oğlumu sosyalleştiriyorum..bisürü doktor amcası teyzesi oldu:)))))

inşallah gönlüne sinen bir doktor bulursunda rahatlarsın cnm oğluşunun verdiği rahatsızlık sana koymaz zaten

Senın sekerde problemmı cıktı canım? ben epeydır uzak kaldım hıcbısey bılmıorum hüüü

Evet kuzum yaa çok şekerliymişim meğer ben :)) diyet vercek doktor teyze yarın ama şimdilik kendim ölçüorum o yüzden kafayı yedim en iyisi listeyi alıp ona uymak :44:

bebekler annelerine alışmıcak ta kime alışıcak acaba her ağladığında kucağına alırsan güven duygusu gelişirmiş bırak ağlasın alışmasın kucağa falan kocakarıların uydurmaları bende hiç ağlatman fındığımı senin gibi düşünüyorum ev işi falan umrumda olmaz

kepekli tost ye..yani beyaz ekmek tüketme artık..bende tost yiyorum bazı sabahlar..ama meyve suyu girince işin içine ekmeği kısıyoduk galiba..listem yanımda diil akşam bakar söylerim..

Kepekli değilde tam buğday aldım sürekli onu yiyorum bi de uno denge light.. bana demir ilacı + nar gibi geliyo dediğin gibi yarımı bile bi porsiyonsa o üstüne de demir ilacı alınca çıldırdı herhalde

Ayyy alemsin valla hiç aklıma gelmemişti öyle bişey:)))

eşim 2 sene önce düştü ve parmağını çıkardı sağ elinin..yarım alçıya almışlardı ve sağ el olduğu için hiçbişey yapamıyodu..yemeğini yedirip ben yıkıyodum onu..hoşumuza gitti öyle..şimdi eğer fırsatımız oluyosa ben yıkıyorum onu yada oebeni yıkıyo:)) zevkli oluyo deneyin bence:)) mesela şimdi benim göbekten dolayı ikimiz sığışamıyoruz pek duşa:)) ben yıkanıp çıkıyorum kocam kremlerimi sürüyo:))

Kepekli değilde tam buğday aldım sürekli onu yiyorum bi de uno denge light.. bana demir ilacı + nar gibi geliyo dediğin gibi yarımı bile bi porsiyonsa o üstüne de demir ilacı alınca çıldırdı herhalde

gyno ferro sanol yazdırsana demir ilacı..hem bağırsaklarıda düzenliyo hemde öyle şeker meker çıkarmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…