- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #20.421
yok kızz kocamı bırakmam ben..herşeyim o benim..onuda alırım yanıma..oğluşumda kucağımda..gögsüme yatırmak istiyorum..yada kocam yatırır bende omzuna yatarım..başka hiçbişey düşünmek istemiyorum..
Günaydın kızlarrr.. Herkes iyi anlaşılan :) hayırlı cumalar herkese..
Bugün kahvaltıdan sonra tokluk 190 çıktı MAG dünden farklı kahvaltıda bi tek nar suyu var bi de demir ilacını gece içmeyi unuttum sabah kahvaltıdan sonra içtim hangisi çıkardı acabaaa umarım nar değildir
Günaydın kader arkadaşlarım:)) Hayırlı cumalarGıremıorum uzun zamandır dogumgunm vesılesıylen sahalardan uzak kaldım:))) havalar guzel oldugu ıcınde hergn dısrlardyım bu durum moralmanımıı ınanılmaz yukseltıo:))) Umarım herkesler ıyıdır sıkıntısı olan bana gelsın
aaa kıskansdım seni şimdi ben daha 114 ümbuarada 7 aya girenler varmı kızlar aramızdaaa
ay alemsin canım banada içerde kalsaydı dersin diyolar yani bebiş büyüdükçe bıktırıyomuş yaramazlık falan ben onu zar zor bulmuşum niye bıkayımm
Tabi canım kocişler bırakılır mı hiç,ayy öyle bi söylemişsinki düşünmesi bile çooook güzel.
Bugün kahvaltıdan sonra tokluk 190 çıktı MAG dünden farklı kahvaltıda bi tek nar suyu var bi de demir ilacını gece içmeyi unuttum sabah kahvaltıdan sonra içtim hangisi çıkardı acabaaa umarım nar değildir
tatlım meyve suyu fazla içmemeye çalış..canın meyve istediyse otur ye ama suyunu çok tüketme..çünkü narın yarımı bi porsiyon meyve ediyo..ee suyunu sıkmak için kaç nar harcanıyo..düşün yani..böylece kaç porsiyon meyve yemiş oluyosun..
evet gözümde canlandı benimde..bide en büyük hayalim oğluşumla kocamı beraber yıkamak..ben eşimi yıkamayı çok seviyorum..oğlumda büyüsün biraz vericem bebesının kucağına ikisini beraber yıkicam:)
canım doğum günün kutlu olsun... evet uzun zamandır göremiyorduk seni. unutma bizi...
canım kıyamam kıskanma ne olur...biliyorum sen bu yolda çok sıkıntılar çektin ama artık bitti bak o eski günleri düşünme enerjik ol bebeğine neşen gitsin mutlu olsun olurmu... çok öptüm seni...
Ondan korktum bende şöle sıkmıştım bi bardağa 1 portakal yarım nar sıktım.. bu kadar çıkaracağını tahmin etmiodum vallabi de dün akşam yemekte ekmek yemeyi atladım sadece sebze salata yedim tokluk 88 çıktı düşük die sabah tostla bu meyve suyunu içince fırladı herhalde.. aman ne biçim işmiş bu yaa off kafayı yicem ben bu gidişle :)) yarın şu kadına gidip diyet listemi bi alsaydım hayırlısıyla böle olmuyo :))
Canım narı bilmemde demir ilacın şurup gibi olanlardansa o çıkarmıştır belki.Ben şurup olandan içiyorum aşırı tatlı çünkü.
evet maalesef..yoksa oğlumun bişey yaptığı yok..içimi sıkan konu o sadece..yarın bi başka doktora gitcem..p.teside bi başkasına:) oğlumu sosyalleştiriyorum..bisürü doktor amcası teyzesi oldu:)))))
Mersiiiiii şekercimmmmm.. Ben gezemeyen herkesın yerıne gezerım hıc merk etmeyın:))) Gıttnmı seker yuklemesıne? bende onumzdekı hafta gıdıcm ınsallah durumlar nasıl?
Senın sekerde problemmı cıktı canım? ben epeydır uzak kaldım hıcbısey bılmıorum hüüü
yapsın yaramazlık naapimm..her çocuk yapıyo..hiç olmassa gözümün önünde olur bari..böyle içerde anlamıyorum derdi ne sıkıntısı ne..zaten karar verdim hiç bırakmicam oğlumu kucağımdan..alışırsa alışsın kucağa..onun bana ihtiyacı var..yemişim ev işini misafiri bilmemneyi..
kepekli tost ye..yani beyaz ekmek tüketme artık..bende tost yiyorum bazı sabahlar..ama meyve suyu girince işin içine ekmeği kısıyoduk galiba..listem yanımda diil akşam bakar söylerim..
Ayyy alemsin valla hiç aklıma gelmemişti öyle bişey:)))
Canım oligofer.. Şu minik şişede olanlardan.. tatlı aslında ama o bu kadar çıkarıyosa ben gece içip yatıyorum bütün gece tavan yapıodur benim şeker
Kepekli değilde tam buğday aldım sürekli onu yiyorum bi de uno denge light.. bana demir ilacı + nar gibi geliyo dediğin gibi yarımı bile bi porsiyonsa o üstüne de demir ilacı alınca çıldırdı herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?