2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

son 92 gün... Eee sezeryan olursa düşünürsek bu sayı dahada azalıyor... Bu ay alışverişi tamamlamam lazım...
Allahım bu telaşın tarifi, benzeri yokmuş... Hayırlısıyla kucaklarımıza alsak bebişlerimizi... Son aylar çok zor geçiyormuş gerçekten...

Son düzenleme:

Senin baya az kalmış canım alışverişi hızlandırmak lazım...Son aylar gerçekten zor geçiyo gördüğüm kadarıyla...

canım benimde çok oluyor uykudan uyanıp gözümü açıyorum ve aniden ayağıma kramp giriyor. biri bana bir tavsiyede bulundu o ağrıyla aklıma gelirse yaparım, deniyeceğim...
Kramp girdiğinde ayak parmaklarını kıvır yani nasıl desem parmaklarını tabana doğru sık. geçiyormuş kramp. umarım tarif edebildim...

ay alemsin canım banada içerde kalsaydı dersin diyolar yani bebiş büyüdükçe bıktırıyomuş yaramazlık falan ben onu zar zor bulmuşum niye bıkayımm

yapsın yaramazlık naapimm..her çocuk yapıyo..hiç olmassa gözümün önünde olur bari..böyle içerde anlamıyorum derdi ne sıkıntısı ne..zaten karar verdim hiç bırakmicam oğlumu kucağımdan..alışırsa alışsın kucağa..onun bana ihtiyacı var..yemişim ev işini misafiri bilmemneyi..

evde düştüm sağ tarafıma..ağrım falan olmadı ama korkudan bağırdım düşerkenn...bende şimdi telaşlandımm gidiyim evet..

canım kötü birşey getirme aklına. bebeğini hissetmişsin telaşlanma... Sen yinede tedbirli ol doktoruna görün olurmu. güzel haberlerini bekliyoruz...

aynen şekerim benim dünyam herşeyim kızım olacak inşallah bi gelsin kocişin pabucuda dama

Evet canım dediğin işe yarıyor ama benim bu sefer uykuda olunca aklıma bile gelmedi.Hamilelik öncesi arada olurdu öyle yapınca geçerdi.Gece öyle olunca tek yaptığım bağırmak oldu:)))Dün topuklu giymiştim sanırım ondan oldu:))

iyişeyler düşün artık cnm dualarımız seninle....

geçmiş olsun cnm bişey olmaz merak etme arkadaşım karnının üstüne düştü gene bişey olmadı kayınvalidem eşime hamileyken sırtında yükle düşmüş Allaha şükür gene bişeycik olmamış rabbim verdi rabbim koruyo sen korkma ama için rahatlasın git bir bak kuzuya...

günaydın şekerimm geçmiş doğum günün kutlu olsun benim yerimede gez ne güzelllllll

aynen şekerim benim dünyam herşeyim kızım olacak inşallah bi gelsin kocişin pabucuda dama

yok kızz kocamı bırakmam ben..herşeyim o benim..onuda alırım yanıma..oğluşumda kucağımda..gögsüme yatırmak istiyorum..yada kocam yatırır bende omzuna yatarım..başka hiçbişey düşünmek istemiyorum..

aaa kıskansdım seni şimdi ben daha 114 ümbuarada 7 aya girenler varmı kızlar aramızdaaa

Günaydın kızlarrr.. Herkes iyi anlaşılan :) hayırlı cumalar herkese..

Bugün kahvaltıdan sonra tokluk 190 çıktı MAG dünden farklı kahvaltıda bi tek nar suyu var bi de demir ilacını gece içmeyi unuttum sabah kahvaltıdan sonra içtim hangisi çıkardı acabaaa umarım nar değildir

günaydın yaa senin şu doktor meselesi çözülse bu kadar sıkılmazsın cnm seni en çok o üzüyor

evet maalesef..yoksa oğlumun bişey yaptığı yok..içimi sıkan konu o sadece..yarın bi başka doktora gitcem..p.teside bi başkasına:) oğlumu sosyalleştiriyorum..bisürü doktor amcası teyzesi oldu:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…