- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #20.461
demir ilacını gece içemiceksin çok büyük ihtimalle diyete başlayınca..gece süt var..aralara sıkıştırman gerekicek seninde..sende benim gibi cortlicaksın:))
wayyy benim kızım zaralardan mı giyincekmiş mini mini etekler mi giycekmişşş babası bacaklarını kırarım diyoo o zaman tekmeleri filan hemen kesiyo kuzum babasından çok korkuyoo :))
Evt cok dogru bende atlıorum lakın artık soyle buldum kolayını yanıma mutlaka su alıorum zatn troıd hastası oldugum ıcın gozumu acr acmz ılacımı alıorum bundn dolayı bas ucumda hep su oluo bı kan ılacım mutfakta otekı kan ılacım basımn ucunda duruo gece mutlka mesanemın maruz kaldıgı baskıdan oturu tuvalete kalkıorum:) ve oylelikle gece uyku arasında kan ılacını alms oluorum:)) ama vıtamnı hıc atlamıorum hatta sımdı gıdıp ıcıcem mısal:)) bıde acaba vıtamınle kan ılacı almak dogru bıseymı ben yıne aralarında zaman bırkıorum ama bazn vıtamınıde gecktrdıgm zamanlar olabılıo sımdıye kdr 1 2 kere oyle bırlkte aldım ama yanlsmı yapıorum hıc bılemedm dr da sormadm hıc:)
eşim 2 sene önce düştü ve parmağını çıkardı sağ elinin..yarım alçıya almışlardı ve sağ el olduğu için hiçbişey yapamıyodu..yemeğini yedirip ben yıkıyodum onu..hoşumuza gitti öyle..şimdi eğer fırsatımız oluyosa ben yıkıyorum onu yada oebeni yıkıyo:)) zevkli oluyo deneyin bence:)) mesela şimdi benim göbekten dolayı ikimiz sığışamıyoruz pek duşa:)) ben yıkanıp çıkıyorum kocam kremlerimi sürüyo:))
Ben eczacıya sormuş birlikte alabilirsin demişti ama yinede biri gece biri gündüz alıodum bugünde kahvaltıdan sora demiri aldım yarım saat sorada vitamini.. bişe olmaz galiba yaa.. vücuda insan girdi artık ne girse bişi olmaz bence:)))
selam güzel mart anneleri gündem oldukça yoğunlaştı bende bugün şeker yüklememi yaptırdım 27. haftamıza girdik tokluk şekerim 132 çıktı normal dedi doktor, kızımda 972 gr olmuş maşallah bende bu ara kendimi çok kilolu hissediyordum ama 1kilo 900 gr almışım demekki artık ödemler oluşmaya başlamış şu ana kadar toplamda 3,900 gr aldım inşallah en fazla 10 kilo alırım bu arada doğum yapacak hastane arayan arkadaşlara balat hastanesini önerebilirim normal doğumda sezeryan doğumda 1000 tl ve tahlil ücretleri muayene ücretleri falan çok uygun ( muayene =42 tl şeker yüklemesi içinde 35 tl ödedim ben bugün )vakıf hastanesi olduğu için hastane inanılmaz temiz sürekli müzik çalıyo ve herkes çok ilgili üstelik doktorlar normal doğuma yönlendiriyorlar ve 7 /24 arayabiliyorsunuz eğer düşünen arkadaşlar varsa diğer detaylarıda anlatabilirim :) Kızımızın adının Azra olmasına karar verdik bu arada, bende önümüzdeki hafta sonu havuzlu hana ve kürkçü hana gidicem bakalım neler alıcaz prensesimize.Bu arada bebeğinin hareketleri yavaşlayanlar varsa korkmasınlar 3-4 gün önce bende yaşadım aynı sorunu ama bu haftalarda bebekler 2-3 günlük uykuya geçebilirlermiş tabi yinede doktorunuza görünmeyi de ihmal etmeyin :) Allah hepimize sağlıklı doğumlar versin bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah (Amin )
Su ayı nasıl hesplıosunz yaaa ben kendıme halaa 5 ayın ıcındeym dıorum hafta olark hesplamıorum soranlra 5. ayın ıcındeym dıorum ne dııyım 24 olnca 6 aymı oluo yanı 6 aylkmıyım partesı gunu:)))
Evt cok dogru bende atlıorum lakın artık soyle buldum kolayını yanıma mutlaka su alıorum zatn troıd hastası oldugum ıcın gozumu acr acmz ılacımı alıorum bundn dolayı bas ucumda hep su oluo bı kan ılacım mutfakta otekı kan ılacım basımn ucunda duruo gece mutlka mesanemın maruz kaldıgı baskıdan oturu tuvalete kalkıorum:) ve oylelikle gece uyku arasında kan ılacını alms oluorum:)) ama vıtamnı hıc atlamıorum hatta sımdı gıdıp ıcıcem mısal:)) bıde acaba vıtamınle kan ılacı almak dogru bıseymı ben yıne aralarında zaman bırkıorum ama bazn vıtamınıde gecktrdıgm zamanlar olabılıo sımdıye kdr 1 2 kere oyle bırlkte aldım ama yanlsmı yapıorum hıc bılemedm dr da sormadm hıc:)
24 hafta olunca 5,5 aylık oluyosun ben haftayı 7 yle çarpıyorum kaçgünse 30 a böl ay olarak bulursun benim bugün 180. gün tam 6 ay bitmiş oluyo
ben kan ilacını akşam yemeklerinden yarım saat önce içiyorum dr öyle dedi mutfakta hazırlık yaparken onu içiyorum yemekten sonrada magnezyumu içiyorum o kadr .... ayrı bi vitamin ilacım yok kan ilacında b vitamini + folik asit varmış zaten ayçanın dediği ilaç gyno ferro sanol
canm halı bem de çok kafama takılıyor. sade bişey düşünüyorum. oda takımımız krem rengi. kristal gibi-cam gibi kulpları var. sade bir model. oda perdemizde krem rengi, simli. halı renkli olursa çok sırıtıcak. büyük ihtimal sade bir model düşünüyorum ama belli de olmaz. çocuk halısı düşünmüyorum mikili poohlu fln bişey istemiyorum. royalde güzel modeller gördüm belki olabilirbizimkide haftaya gelecek inş. sabrsızlıkla bekliyoruz bakalım artık güzel telaşlarımız başladı hepimizin halı konusuna gelince bende henüz almadım ama nasıl birşey almayı düşünüyosun canım yaa karar veremiyorum bir türlü ben hoş henüz beğendiğim birşeyde olmadı da
canım merhaba bebişin sağlıkla doğsun inşallah maşallah sanada pekte kilo almamışsın ben toplamda 9 kilo aldım ama pekte belli değil yani sadece göbekte aldım çünkü hala aynı kıyafetlerimi giyiyorum ve hamile kalmadan öncede 38 giyiyordum şimdide 38 bedeb hamile pantolonu giyiyorum. canım şu balat hastanesi nerdeki ikitelli halkalıdaki mi biraz bilgi verirmisin ben doktorumun özel kliniğine gidiyorum ama doğumda pek fiyat konusunda pekte anlaşamayacağım sanırım çok pahalı ama daha tamda belli değil nerde doğum yapacağım 20 aralıkta randevum var ozaman doğum konusunu konuşacağım bakalım ne olur. balat hastanesi hakkında bilgi verirsen sevinirim
Bende onu kullanıorum ama ayrıca elevıtte kullanıorum banada dr dedıkı emılımını azaltr en garntı yatarken ıc yada 2 saat gectıgnden emınsen sut ve sut urunlerı veya cay gıbı seylerı tukettktn sonra ıcebılrsn dedı bende geceye koordıne oldum oyle devm edıorum:))
canım ikitellideki batı bahat hastanesi eğer oraya gitmeyi düşünürsen doktorlarla görüş eşimin arkadaşının eşi orda doğum yapmış memnun kalmışlar bize söylemişti hastanenin sahibi zaten kadın doğumcu sanırım eşide öyle
herkese günaydın....
canm halı bem de çok kafama takılıyor. sade bişey düşünüyorum. oda takımımız krem rengi. kristal gibi-cam gibi kulpları var. sade bir model. oda perdemizde krem rengi, simli. halı renkli olursa çok sırıtıcak. büyük ihtimal sade bir model düşünüyorum ama belli de olmaz. çocuk halısı düşünmüyorum mikili poohlu fln bişey istemiyorum. royalde güzel modeller gördüm belki olabilir
herhese meraba,
aranızda demir ilacı kullanmayan var mı, dün kontrolüm vardı ama bana demir falan yazmadı, unuttu mu acaba...
ayhh ben gün geçtikçe daha çok acıkmaya başlıyorum yaa..uffff
inan bende karar veremedim halı konusunda royalde bende gördüm olmazsa bende ordan alırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?