2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biz de her fırsatta öyle yapıyoruz hala sığabiliyoruz duşa.Ben çocuk olunca düşünmemiştim sadece:)))

Evet kuzum yaa çok şekerliymişim meğer ben :)) diyet vercek doktor teyze yarın ama şimdilik kendim ölçüorum o yüzden kafayı yedim en iyisi listeyi alıp ona uymak :44:

Gecmıs olsun canım sıkma canını gerı kalan kısma bıraz daha dıkkat okdar elden ne gelır( Bnde onmzdekı hafta gıdecm bakalım benım akıbetım ne olack ınanılmaz canım tatlı seyler cekıo o meyve sularını bırakalı uzun zaman oldu ama helekı narın suyunu hıc ıcmıckmıssn yada sadece yarım cay bardagı onuda sıkma daha ıyı:)))

Biz de her fırsatta öyle yapıyoruz hala sığabiliyoruz duşa.Ben çocuk olunca düşünmemiştim sadece:)))

şimdi lokum gibi ozaman çifte kavrulmuş olucak..2 tane canımı ben yıkicam:))) bi kocamı sabunlarım bi oğlumu:) sonra oğlumu durularım alır giderim kocamda durulanıp çıkıp gelir yanımıza:))

sende pekmezleri yuttun yuttun bakalım ne çıkcak:)))

Canım hem meyve suyu hem şurup etkilemiştir,ayy ne zormuş bu şeker yarın drdan öğrenince diyet listeni daha rahat edersin inş.

İnşallah canım bana da öle geliyo..

gyno ferro sanol yazdırsana demir ilacı..hem bağırsaklarıda düzenliyo hemde öyle şeker meker çıkarmıyo

Aslında ilk onu yazmıştı eski doktor, eczacı içeriği aynı diye bunu verince doktorda ondan devam etti.. Yarın gidince doktor civanıma da uğrıcam olmadı sölerim değiştiriz yaa bi bıraksaydık şu ilaçları

bende çok bıktım arada atlıyorum unutuyorum falan..özellikle demir ilacını unutuyorum..çünkü peynirsiz sütsüz duramıyorum ben..e öyle oluncada içemiyorum sonra bi bakmışım unutmuşum..kocamda geçen diyo uyuz oluyorum sana..hayırdır dedim..demir ilaçlarını unutuyosun deli ediyosun beni diyo:))

O ılacı nasıl bırkcan hıc ıhtıycı olmayanlra bıle verıolr kan ılacı vıtamınlere emzırırkende devm edıcez 1 sene ılac yutmamayı unutun:)))

Valla öyle artık nar filan içmiorum ben sende korkma yediklerinle çok alakalı değil aslında.. gebelikte bazen oluyomuş.. bazen = hamilelerin %5i :)) o yüzden için rahat olsun inşallah yoktur bişey.. çıkarsada üzülme işte böle diyetle filan hallediliyo..

Haklısın oyle tabıkı ama ıste ınsan engelı olnca canı ıster yaa kesın ole bısey olsa daha cok sekerlı seyler cekeck canım dıye korkuorum:)) bıde sekerı yuksek cıkan arkadslrım gecen tvde bı beslenme uzmanı hamılelıkte sekerı cıkan arkılerım ıcın yogut bıraz keten tohumu ve tarcınlı guzel bı karısım yaptı ben suan tuketıorum kı yogut yemeyı hıc sevmem ama mnk bebegımın kemklerı guclensın bana bı guzel vursun dıye yıorum:)) ıcıne seker oranı dusuk bır mevye katarak ara ogun olarkda tuketebılrsınz.

O ılacı nasıl bırkcan hıc ıhtıycı olmayanlra bıle verıolr kan ılacı vıtamınlere emzırırkende devm edıcez 1 sene ılac yutmamayı unutun:)))

Ya bende sürekli demir ilacını atlıyorum vitamini hiç unutmuyorum ama demir ilacı fena.. Geçen gün Pollyanna demir ilacından sonra saç dökülmem geçti diyince bende aksatmamaya başladım :) çünkü çok dökülüo benimde bu aralar..

doktorları kandırmak kolayda oğluşunu nasıl kandırıcaksın..şeker çıkarsa en çok onu etkiliyo..yoksa doktora ne..isterse 1500 olsun şekerin..

Hüüüü bana sekerrın yuksek demesınde baska bısey ıstemıorum korktugm seylerde basıma ılk gelen seylerdır heee 1 hafta sonra gorun benı burda feryat fıgan:))) Ama benım oglmmm cokk tatlı teyzesııı 2 3 gundr okdr hrktlerı arttıkı boyle karnıma bastırıp sarılıorum ıcımden dısrı cıkartasım gelıo:))) Dun gıttım zaranın cocuk bolumune tabıkı yıne en guzel kreasyon kızlar ıcın ama erkekler ıcınde cok guzel seyler yapmısslr haftasonu kocamı o mınık burnundan tuttugum gıbı alısverıse cıkartmayı plan edıorum bakıverın sızde helkı kız annelerı mutlaka bakın cok guzl seyler var.

Ben bide günde iki tane içiyorum demir ilacını ama bazı akşamlar içmiyorum sıkıldım ilaç içmekten ama doğumdan sonrada devam edicekmişiz demir ilacına(((

demir ilacını gece içemiceksin çok büyük ihtimalle diyete başlayınca..gece süt var..aralara sıkıştırman gerekicek seninde..sende benim gibi cortlicaksın:))

wayyy benim kızım zaralardan mı giyincekmiş mini mini etekler mi giycekmişşş babası bacaklarını kırarım diyoo o zaman tekmeleri filan hemen kesiyo kuzum babasından çok korkuyoo :))

Evt cok dogru bende atlıorum lakın artık soyle buldum kolayını yanıma mutlaka su alıorum zatn troıd hastası oldugum ıcın gozumu acr acmz ılacımı alıorum bundn dolayı bas ucumda hep su oluo bı kan ılacım mutfakta otekı kan ılacım basımn ucunda duruo gece mutlka mesanemın maruz kaldıgı baskıdan oturu tuvalete kalkıorum:) ve oylelikle gece uyku arasında kan ılacını alms oluorum:)) ama vıtamnı hıc atlamıorum hatta sımdı gıdıp ıcıcem mısal:)) bıde acaba vıtamınle kan ılacı almak dogru bıseymı ben yıne aralarında zaman bırkıorum ama bazn vıtamınıde gecktrdıgm zamanlar olabılıo sımdıye kdr 1 2 kere oyle bırlkte aldım ama yanlsmı yapıorum hıc bılemedm dr da sormadm hıc:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…