2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evt sultançiftliğinde bahat hospital var aynı kişinin . Ben orda yapmıcam b.düzü medilife tıp merkezinde eşimin akrabası kadın doğumcu oraya gidiyorm.

bende akşamları yoğurt yiyememekten şikayetçiyim ama dr teyzemiz ymeklerden önce iç dedi öyle yapıyorum bende

Ne guzl keske banada dr oyle dese gunde 2 kase yogrt yıcen dıo bana cok severım yaa bööö( ama ayrana bayılırım cok severım:)) ama dedıgm gıbı artık keten tohumu tarcın koyup 1 kase yogurt yıorum 2 kase yıemem kusura kalmasın:) bıde bazen gecelrı tarcınlı sut ıcıorum oda lezız:)

Benim canım istemiyo Allah'tan,gerçi benim canım hiç bişey ismeniyo aşermiyen bi hamileyim:)

Canım son ayrala girince öyle oluyomuş nasıl durdurcaz bilmiyorum.Yemeği düşünmemek lazım((

kız nasıl düşünmicez yaaaa..saat 12 oldu benim gözümün önünde uçuşmaya başladı yiceklerrr..midem gurulduyoo..acıktım yani resmenn..bide canım artık patates falan istiyo yaa..yiyemiyorumdaaa..havuç ve patates özlediimmmmm..

Benimki her gittiğimde süt içiyomusun diyo valla ben unuturum aslında ama kocam sağolsun ballı sütümü yapıyo yatmadan öğlenleri iş yerinde de yoğurt - ayran onları tüketiyorum akşamda salata birde ara öğünlerde babaannemin köyden getirdiği ceviz- kuruttuğu kayısı-dut - elmaları yiyorum akşamda myvemi yerim değmeyin keyfime ne tatlı ne bişey hiçbişey görmez gözüm

Benim canım istemiyo Allah'tan,gerçi benim canım hiç bişey ismeniyo aşermiyen bi hamileyim:)

Bnm canımda cooooook sukur zararlı hamur ıslerı hambgr vs o tarz seyler hıc cekmıo cnm hep ot cekıo bıde tatlı:))) tatlı dedıysem serbtlı degıl çoğaanata gıbı yanı:))) meyve yemeyıde brktm korkumdan hüü

Valla ben de çok acıktım,ne yesem diye düşünüyorum ama neyapalım yesek de olmuyo ki((Doğumdan sonra bol bol yersin canım.Şu yasaklar ne kadar zor yaaa((Ben şeker yüklemesi yaptırmadığım için hala yiyiyorum.Haftaya kadar yiyim de çıkarsa ben de yiyemiycem.

ya hep ben yaparım ben ederim derler bebiş olsun ağlayınca kaçacak yer ararlar benimkide bakamam diyo şakamı yapıyo anlamadım bebişe bakmasa kanki olmaya devam

Maşşallahh ben senın dedıklerını tuketsem akrep nalan gıbı olmstum:))) meyve yıosm elma yıorum ayva yıorum kestım mandalnyı bazn nar yıorum cevz 1 tane yıorum aralrda 3 5 badem atıorum okkaa aksmda corba salata seklı yapıorum ekmegı kestm ztn kahvaltıda serbest okka:)))

ya hep ben yaparım ben ederim derler bebiş olsun ağlayınca kaçacak yer ararlar benimkide bakamam diyo şakamı yapıyo anlamadım bebişe bakmasa kanki olmaya devam

Benim eşimde akşam dalga geçiyo ben uyuycam sen kalkıcaksın bende meme yok ne yapalım diyo:))Ben de o zaman altını hep sen değiştirceksin diyorum tamam diyo:))Eşim bakar ben eminim,yapabileceklerini yapar yani...

ya herkes diyoki kocalar bıkıp gidiyomuş..bizim işyerinde bi arkadaş var..doğumdan sonra kocası 1 hafta durmuş yanında sonra tatile gitmiş adam..yuh dedim yanii..sende bıraktın mı gitsin..ben olay çıkarırım herhalde bilmiyorum ama

24 hafta olunca 5,5 aylık oluyosun ben haftayı 7 yle çarpıyorum kaçgünse 30 a böl ay olarak bulursun benim bugün 180. gün tam 6 ay bitmiş oluyo

benim son sat 2 hazirandı bugünde 2 aralık ozaman 7 aya girdimmi ben....

canım son aylarda sadece yemek sorun olmuyomuş uykusuzluktan ağlayanlar oluyomuş sağa sola dönmesi problem koca karnımı çevirecem kendimimi ağustos ayında olsak daha zor olurdu

Canım son aylar herşey zormuş.Oturup kalkmak bile,doğumuna 3 hafta kalmış bi arkadaşımı görmüştüm(şimdi sadece 6gün kaldı)zor hareket ediyodu,deli gibi yiyiyorum durduramıyorum diyodu.

bende öyleyim ne mide bulantısı çektim çok şükür aşermemde olmadı bizim market pazar alışverişini ben yaparım canımın istediğini alıyorum o yüzden canımız bişey çekmiyo olabilir . kaynanam canın ne çekiyosa söyle yapıyım diyo ama çekmiyo işte ne verirseniz yerim diyorum

Yok artık yeni doğum yapmış bırakıp gitmişse olay çıkar gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…