- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #20.481
anım ben rahim filmi çektirmiştim orda çokta memnun kalmıştım doktoların ilgisinden falan. Ben bir kendi doktorumla görüşeyim ama anaşamazsan bu batı bahat hastanesin çok met ediyorlar eğer olmazsa orda doğurururm dyorum. Canım bilgin var mı bilmiyorum ama gaziosmanpaşa hastaneside o hastanenin sahibiyle aynı kişi. Sendemi orda doğum yapmayı düşünüyorsun tatlım?
ayhh ben gün geçtikçe daha çok acıkmaya başlıyorum yaa..uffff
bende akşamları yoğurt yiyememekten şikayetçiyim ama dr teyzemiz ymeklerden önce iç dedi öyle yapıyorum bende
Benmde tatlıya olan duskunlugm benı benden alıo ayrıca evde oldugm surece hep bıseyler yeme ıhtycı duyuorum bu yuzdendırkı o pazar senın bu manav benm cıkmaya calısıorum dun okdr yurudumkı backlrım agrıo oturp kalkarken:)))
benim bugün altıncı ayım bitiyo :)
Canım son ayrala girince öyle oluyomuş nasıl durdurcaz bilmiyorum.Yemeği düşünmemek lazım((
merhaba arkadaşlar şu tickerleri nası değiştiryoruz aranızda bilen vars yardım bekliyorum lütfennn
Ne guzl keske banada dr oyle dese gunde 2 kase yogrt yıcen dıo bana cok severım yaa bööö( ama ayrana bayılırım cok severım:)) ama dedıgm gıbı artık keten tohumu tarcın koyup 1 kase yogurt yıorum 2 kase yıemem kusura kalmasın:) bıde bazen gecelrı tarcınlı sut ıcıorum oda lezız:)
Benim canım istemiyo Allah'tan,gerçi benim canım hiç bişey ismeniyo aşermiyen bi hamileyim:)
kız nasıl düşünmicez yaaaa..saat 12 oldu benim gözümün önünde uçuşmaya başladı yiceklerrr..midem gurulduyoo..acıktım yani resmenn..bide canım artık patates falan istiyo yaa..yiyemiyorumdaaa..havuç ve patates özlediimmmmm..
eşime bi müşterisi kendi eşini anlatmış 1. çocukta kadın cinnet geçiricekmiş nerdeyse 2 ve 3 te alışmış artık benim kocamda sağolsun benim eşim öyle yapmaz demiş sonrada bana ben sana yardım ederim merak etme diyo geceleri bakarmış bebişe zaten uyku sorunu var 3e kdar uyumuyo o bakar ben uyurum
Benimki her gittiğimde süt içiyomusun diyo valla ben unuturum aslında ama kocam sağolsun ballı sütümü yapıyo yatmadan öğlenleri iş yerinde de yoğurt - ayran onları tüketiyorum akşamda salata birde ara öğünlerde babaannemin köyden getirdiği ceviz- kuruttuğu kayısı-dut - elmaları yiyorum akşamda myvemi yerim değmeyin keyfime ne tatlı ne bişey hiçbişey görmez gözüm
ya hep ben yaparım ben ederim derler bebiş olsun ağlayınca kaçacak yer ararlar benimkide bakamam diyo şakamı yapıyo anlamadım bebişe bakmasa kanki olmaya devam
Canım son ayrala girince öyle oluyomuş nasıl durdurcaz bilmiyorum.Yemeği düşünmemek lazım((
ya hep ben yaparım ben ederim derler bebiş olsun ağlayınca kaçacak yer ararlar benimkide bakamam diyo şakamı yapıyo anlamadım bebişe bakmasa kanki olmaya devam
Hüüüü bana sekerrın yuksek demesınde baska bısey ıstemıorumkorktugm seylerde basıma ılk gelen seylerdır heee 1 hafta sonra gorun benı burda feryat fıgan:))) Ama benım oglmmm cokk tatlı teyzesııı 2 3 gundr okdr hrktlerı arttıkı boyle karnıma bastırıp sarılıorum ıcımden dısrı cıkartasım gelıo:))) Dun gıttım zaranın cocuk bolumune tabıkı yıne en guzel kreasyon kızlar ıcın ama erkekler ıcınde cok guzel seyler yapmısslr haftasonu kocamı o mınık burnundan tuttugum gıbı alısverıse cıkartmayı plan edıorum bakıverın sızde helkı kız annelerı mutlaka bakın cok guzl seyler var.
24 hafta olunca 5,5 aylık oluyosun ben haftayı 7 yle çarpıyorum kaçgünse 30 a böl ay olarak bulursun benim bugün 180. gün tam 6 ay bitmiş oluyo
canım son aylarda sadece yemek sorun olmuyomuş uykusuzluktan ağlayanlar oluyomuş sağa sola dönmesi problem koca karnımı çevirecem kendimimi ağustos ayında olsak daha zor olurdu
Benim canım istemiyo Allah'tan,gerçi benim canım hiç bişey ismeniyo aşermiyen bi hamileyim:)
ya herkes diyoki kocalar bıkıp gidiyomuş..bizim işyerinde bi arkadaş var..doğumdan sonra kocası 1 hafta durmuş yanında sonra tatile gitmiş adam..yuh dedim yanii..sende bıraktın mı gitsin..ben olay çıkarırım herhalde bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?