- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #20.721
ben yaparım cnm ucunda bebekde olunca dr yeme derse yemem
daha önce yaklaşık 19 ila 20 yaşlar aasında cok zayıftım bu yüzden balık yağı hapı kan hapları falan fila içmiştim kg almak için sonra bir baktım 70 kg olmuş 1 senede 20 kg verdim....bünye alışınca zaten yiyemiyosun
ben yaparım cnm ucunda bebekde olunca dr yeme derse yemem
daha önce yaklaşık 19 ila 20 yaşlar aasında cok zayıftım bu yüzden balık yağı hapı kan hapları falan fila içmiştim kg almak için sonra bir baktım 70 kg olmuş 1 senede 20 kg verdim....bünye alışınca zaten yiyemiyosun
Benim şekerim düşüyor hemen ya aç kalınca, elim ayağım tutmaz falan, açlık şekerim çok düşük oluyor genelde diğerini bilmiyorum amaYarın aç aç nasıl dayanıcam ondan bile korkuyorum
ya bana şeker demeyin aranızda en cok kg ben aldım ve az önce okuduğum kadarıyla sonuçları cok kötü olabiliyormuş rabbim yardımcımız olsun offffffffffffffff biri bitti diyoruz biri başlıyo Allahım bizmi cok pimpirikliyiz bu net cıktı cıkalı herşeyi öğrenir olduk depresyona giricez yakında.........
canım ben konyalıyım ama konyada oturmuyorum ailem orda bizim gelinler Özel Konya Büyükşehir belediye sağlık hastanesindeki bayan bir dr. vardı ona gittiler çokda memnun kaldılar 2 gelinizim 2 bebeklerinde aynı dr. doğum yaptılar ama ismini şimdi hatırlayamayacagım istersen öğrenirim doğumları sezeryan oldu ücretide uygun diye biliyorum canım
cnm inşallah gerek kalmaz diyete yarın sonuçların güzel çıkar bu dönemde yemicezde nezaman yiycez ya öle dimi bebek istiyo biz değil....
lansinoh u 1 numara diyolar göğüs ucu için bende alcam bide kakao yağıda göğüs uçları için çatlaklara çok iyiymiş ben sürüyorum ara sıra tüm vücudumada..
canımmm ben konyalııyımm şimdi çıkıyorum akşam muhakkkak konuşalım bnde çok dertliyim dr hastane kafam çok karışıkkk doğum evine falan uğrıycamm bugünnn bii bakcam nasıl dieee bnm babamın adı fehmii hahahaha süpermişş bende normal doğum die diretiyorum derdim normal doğum dan kaçıp sezercik yapmammalarıı oyy geç kaldımm öpüromm
bişey çıkmaz canım korkma ben çikolata tatlı yiyorum ama hergün değil baştan canım istiyo çok yemeye gerek kalmadan tiksinti oluyo yaniayy darısı başımıza olsunn
tatlı şeker falan yiyormuydun sende
merhaba holaacımm nasılsın
akşam oldu nerdesin:)
bende araştırıyorumm doğum yaklaştıkçaa
doğumevi hastanesinden memnunum aslında herşeyle çok ilgileniyorlarr
işim kolayca halloluyor
ama orda sezeryanı pek önermiyorlar normalde ısrarcılarmışş bende strese girmeden hemen sezeryana yatayım diyorummm
korkuyorumm doğumdan zatennn
belediye hastanesi de iyiymişş
bakalımmm neresi hakkımızda hayırlısıysa o olsunnn hergün dua ediyorumm rabbim herkese kolaylıklar versinnn
canım belediye hastanesi dedin devlet hastanesimi ben ilk doğumumu devlet hastanesinde yaptım keyfiye sezeryan yapmıyolar çatır çatır normal doğurtuyolar kısmetse şimdikinide devlet hastanesinde yapıcam imkan meselesiii ama her türlü doğurmaya varımmmm
yok bu devlet değil özel konya büyükşehir belediye sağlık hastanesi
sende mi konyadasınnn devletlerde normali tavsiye ediyorlar evett
İnşallah çıkmaz canım, ya ben çok fena oluyorum çok acaip. Geçen ofistekiler dışardan birşey söylediler, bana sormadılar diye ağladım biliyor musunuz, Allahtan çaktırmadım ehehe Sonra karşı masamda bir hatun sürekli fındıklı fıstıklı çikolataları götürüyor kalıp kalıp, ben şimdi şeker testine gircem diye çikolata almıyorum yemiyim diye, ama insan bir sorar dimi, belki bir minik kare alırım, ama yok nerdeee, homini gırtlak hatun benim iki katım yiyor:S Ona da gözlerim doluyor tabi:) Diyete girersem, hem bu işyerindekiler yüzünden hem de şekerim düşeceğinden bütün gün ıslak gözlerle gezerim artık:)
Çok komiğim dimi ya, hamilelik beni böyle yaptı:) Kocama da gıcık oldum biraz önce, yarın teste giricem diye şekerli şeyler yemiyim diyorum, gelmiş yanımda mandalina yiyor hain :
canımm inşallahh çıkmazda bol bol yerizz :))
bende bu perşembe günü yaptırcam umarım sorunsuz geçer
kızlar slm,şimdi geldim eve park yatak ana kucağı araba falan baktım beğeneyim artık dedim annem gelcek ayın sonunda alcak işte saolsun..bişe sorcam kızlar park yatak chico mu kraft mı alayım aslında pierre cardin beğenmiştim baya önceden samsundan bakmamıştım ama bugün dolaştım baya cardinin park yatağını bulamadım soruşturmam lazım nerde satılıyo die....bebek arabasıda ya pierre cardin ya kraft yada baby2go almayı düşünüyorum sizce hangisi daha iyi..fikirlerinizi bekliyorum..
Ya kızlar benim belim ağrıyor 3-4 gündür, normal midir? Sizde de oluyor mu? Bazen de karnımın altına şiddetli olmayan bir ağrı giriyor, korktum ben de, yürüyüşü falan bıraktım
merhaba arkadaşlar, hemen dalıyorum çünkü maşallah 31 sayfa geçmiş var. onları biraz sonra okuyum:)
bugün gardırop almak için çıktık, çok şükür en son gösterdiğim modeli aldık:)) pazartesi getirip kurucaklar. nette 400 tl idi zar zorda olsa 50 tl indirim yaptırmayı başardıkÖzelcana gidince insan kendini kaybediyor gerçkten.. neyse ordan sadece gardırop alıp çıktık, sonra 2 uzun kollu çıtçıtlı bady, 3 çift çorap aldım ve 5 parça olan hastane çıkışlarından aldım:) kızımda kullandığım durduğu için bu kez az parçalı olsun isdedim. uyku setlerine baktık.. sadece bakmakla kaldık şimdilik:)) böyle işte.
Hee GAMZE için o beğendiği portatif beşiği sordum..açıkta şuan yokmuş gösteremediler malesef. İstanbula kargo ücretsizmiş. ama satıcı kullanım ömrünün en fazla 7-8 ay olabileceğini söyledi. çünkü boyu 80 cm ve bebeğe kalan alan biraz daha azalıyor. yüksekliği de 35 cm dedi. zaten 7-8 aydan sonrada bebek ayaklanmaya başlayınca Allah muhafaza düşer içinden
haberler bunlar..
inşallah gününüz güzel geçmiştir.. ve herkes iyidir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?