2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım doğum evine uğradım aman ne ilgi ne allaka tanıdıkta olunca sanırım ama beni korkutuo orasıı yani devlet bağırıolarmış falann off ben takmıodum ama artık düşünmeye başladım kara kara oğlumla konuşuom nası çıkcan sen ordan diee belediye hastanesi ayşe gönenç sanırım çok ii diolar

canım benim doktorum 140 ın altıysa değerin korkma dedi
bence sende problem yok gözün aydın olsun
idrar yolu enf. için bol bol su iç ve idrarını yaptıktan sonra hemen kalma
sonradan bir kaç damla tekrar geliyor
eğer o gelenler içerde kalırsa enfeksiyon olabiliyormuş
inşallah onuda atlatırsın

demek geceleri hareketleniyor.. ben de benim oğlan ne kadar da tembel diyordum kime çektiyse...

arkadaşlar güne girdim sıra bende haftaya şimdiden stres oldum ne yapsam ne etsem börek çörek kafam karıştı...

değişik,şık tarif ve sunumlae istiyosan hünerli bayanlar sitesine bakmanı tavsiye ederim..

gözünaydın cnm sonucların güzel çıkmış senin adına sevindim pazartesiyi iple çekiyorum........

gözünaydın cnm sonucların güzel çıkmış senin adına sevindim pazartesiyi iple çekiyorum........

Çok sağolun kızlar inşallah sizinkiler de çok güzel çıkar.

günaydın güzeller, güzel bi pazar günü geçirmeniz dileğiyle...

eşim az önce işe gitti, bende bugünü temizliğe ayırıcam

kızlarr ben iki takım hastane çıkışı almıştımm onları yıkadım içindeki kağıtlarını filan söktüm ütüledim duruyo
çantada almıştımm bebek bakım çantası onuda yıkadım hazırr çantaya koyucam artık ama hastane çıkışlarını minik poşete koyup çantaya öylemi koysamki acaba siz nasıl kayacaksınız

canım yaaaaaaaaaa, sen ne hamaratsın, ben daha alışverişlerini yapmadım, değil ki yıkayıp ütülemek, cantalamak. bu arada 2 tane hastane çıkışı yeter dimi, kendimiz için de bir şeyler alacağız, daha onların alışverişi var, gecelik, hijyenik ped, sütyen falan
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hem korkuyorum, hem heyecanlanıyorum, hem endişeleniyorum, napıcaz ya, en kolayı dua etmek geliyor, boş boş oturup dua ediyorum, hepimize

bu arada dün BİMden yeşil kuzulu battaniye aldım oğluşuma, başka da bir şey almadım daha.

bebeğin giyeceğini ayrı koymak en iyisi.. ben ilkinde acemiliğime geldi ayrı koymamıştım ama en üste ayırarak koymuştum. zaten annem vermiş hemşireye çantamdan.

iyi yapmışsın cnm ben de ayrı poşete koymuştum kızımın doğumuna giderken zaten hastane çıkışının kendi torbası var chicconun bu sefer de öyle yapıcam inşallah

ya kızlar biraz önce sağ karın tarafıma bir ağrı girdi sola döndüm geçmedi şimdi ayağa kalktım hala ağrıyor ne oldu anlamadım ya bebişim de itekleyip duruyor sanki çıkacakmış gibi içim bi garip oldu off hep de sinir zamanlarda olur böle şeyler ya ben şimdi pazar pazar nerden doktor bulucamda baktırıcam mecbur yarına kadar bekle işin yoksa of off

Selamlar,
Ben de 8 mart ta Zeynep adinda bir prenses bekliyorum.esim de ben de cok mutlu ve heyecanliyiz.Allah isteyen herkese nasip etsin...
Sevgiler
Canım hoşgeldin aramıza bebişin de sağ salim gelir inşallah kucağına...
canım benim de oluyo arasıra öle hemen 2 bardak su içiyorum biraz uzanıyorum geciyo sen de bi dene umarım işe yarar

selam arkadaşlar

dr geliyorum biraz canım sıkıldı gibi ama bilgisi olan varsa beni bir rahatlatsın

bebeğin gelişimi gayet iyi dedi dr 1kg biraz geçmiş lakin suyu ne az ne cok dedi yani buda normal dedi :44: tabi ben anlamadım sordum nedemek yani diye yani langır langır suyun içinde değil dedi sonra oğlmun sırtı dönüktü hiç bize pas vermedi ne yaptıysak dönmedi sağa yattım yok sola yattım yok o arada dr karın boşluğuma doğru bakti ve çift plasentam olduğunu gördü hiç bir zararı yok normal doğum olursa cok kanaman olur sadece okadar dedi ama sezeryanla zaten görüp alırız dedi telaşlanıcak bişey yok bu sadece doğumda müdale edilecek dedi ama ben birkere ürktüm tabi...bol sıvı tüketmemi söyledi mutlaka sol tarafa yat dedi sigaradan uzak dur dedi zaten içmiyorum eşimde yanımda içmiyo..... acıkcası korktum geldim....keyifsizim

korkma güzelim doktor da sölemiş ya korkulucak bişi yok diye demekki karsılastıkları ve hallettikleri durumlar bunlar sen sıkıntı yapma canım benim Allah hepimizi sağ salim kavuştursun bebeklerimize sakın canını da bebeğini de sıkma emi annesi...

geçmiş olsun
Bebeğin susuz kalmasıda suyunun çok fazla olmasıda iyi değil. Dr incelemiş bir problem görmemiş. için rahat olsun. su içmek her zaman önemli kasılmaları , enfeksiyonu önleyici etkisi var bol su içersen bir sorunla karşılaşmazsın. bu arada kaç haftalıksın?

zaten bol su içiyorum cnm en az 2.5 ile 3 arası ve 27 haftaya girdim ....rabbim korusun inşallah birsorun olmaz.

umutluyumm canım arkadaşım sıkma canını
ortada net bir durum yokken hastayı işkillendiren doktorları sevmiyorum
herşey yolundaymış nasıl olsa sen Rabbime emanet et gönlünü ferah tut yeter
dediklerinide yap doktorun bol bol su iç
ama ben bir sorun olduğunu sanmıyorum
doktorlar bazen sesli düşünüyorlar onlar için normal olan şeyler
bizi üzebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…