- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #21.021
slm kızlar,kan ilacı kullananlar midenizi kötü yaptımı benim midem mahfoldu ağrıdan kıvrandım..sabah aç karnına alınaması gerekiyo ama alamıcam daha doktoru aradım ulaşamadım.geri arıcaklar bekliyorum gece yatmadanmı alıyosunuz..bu arada tetenozun 2. dozunu yaptırdınızmı..nie bazi doktorlar tek doz bazıları 2 doz yaptırın diyo.benim doktorumda 2 doz yaptır dedi ama.eşimde tutturmuş yaptırma boşver..hayret bişe doktor oldu başıma..normalde bugün 2. dozu vurulmam lazım ama gitmedim henüz..bakalım doktorum arasın bidaha sorcam..
ben geldim kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben fenalardayım yaa sabah şeker yüklemesi yaptırmaya gittim sonucu bir saat sonra alıcam ama fena baş ağrısı çekiyorum yaaa
kızlar bugün şeker yüklemem yapıldı heğiniz ya 50 ml yada 100 ml yaptırdınız ama benim dr 75 ml yaptırdı bana:44: neyse sabah 9 gittim ohhh şekerli suyu lıkır lıkır içtim cokda güzelmiş dedim sonra :111: öğğğ 1 saat mide bulantısı sürdü ama dayandım çıkarmadım 1 saat arayla 3 tüp kan alındı hemen yan tarafta cafede karnımı doyurdum sonrasında sonucumu aldım dr aradım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
şükür şekerim yokmuş....
kızlarr biberon olarak ne marka aldınız yada tavsiye edeceginiz bir marka var mııı bilgi almak istiyorummmmmmm
kızlar bugün şeker yüklemem yapıldı heğiniz ya 50 ml yada 100 ml yaptırdınız ama benim dr 75 ml yaptırdı bana:44: neyse sabah 9 gittim ohhh şekerli suyu lıkır lıkır içtim cokda güzelmiş dedim sonra :111: öğğğ 1 saat mide bulantısı sürdü ama dayandım çıkarmadım 1 saat arayla 3 tüp kan alındı hemen yan tarafta cafede karnımı doyurdum sonrasında sonucumu aldım dr aradım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
şükür şekerim yokmuş....
canım güle güle uyusun bebiş bunların içinde :)
cnm hepsi cok güzel rabbim hayıırlı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah....bu arada benim için güzeldileklerinden ötürü teşekkürederim...
Doğru aslında küçük bişey alınabilir.Bi de bana çekerse zaten çok biberon lazım olur,benim ağzımdan biberon düşmezmez:)))))
inşalah güzel haberler verirsin..
çok sağolun arkadaşlar...
oyy yerim o kuzuyu ben... annesine çeksin...
Kızlar trendyolda bugün Lilam's diye bi firma var, 2-3 çeşit loğusa geceliği var fiyatları uygun. ben bi tane aldım nolur nolmaz pijamalarım hazır ama sezeryan olursa gecelik gerekiyomuş diye.. ilgilenen varsa bi baksın derimmm
şükür şekerim yokmuş....
Sezeryanda da mı gecelik gerekiyomuş,ben sadece normal doğumda lazım diye biliyodum.Neyse öğrenmiş oldum.Ben de geçen gün baktım ama aldım henüz.
Gözün aydın canımmmdarısı diğer bekleyenlerin başınaaa
hadi gözün aydın cnm darısı bütün herkesin başınaaa
Canım gözün aydın,darısı başıma artık bi de ben atlatsam şu şeker yüklemesini....
Normalde gerek oluyo mu? bende tam tersi diye biliodum :))) sezeryanda belden altın uyuşuk oluyo ya giydiremiyolarmış pijama altını o yüzden kafadan geceliği geçirmesi gerekiomuş bi de beli lastikli dikişe gelmesin diyee
Ben Dr Browns aldım şimdilik 2 boy.. gaz yapmıyo kullananlar memnundu canım..
İnşallah canımm teşekkür ederim..
Kafam karıştı şimdi:)) Normal doğum yapanlar hep gecelik aldı da ben de öyle biliyorum.En iyisi ikisinden de almak galiba:)))
canım sana birşe soracağım.neredeki diyetisyene gittin?beni diyet listeme göre harika bir diyet listen varseni kan şekeri yüklemen kaç gelmşti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?