2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kan ilacını ben aç karnına içiyorum ama mideme dokunmadı.Tetanoz aşısının 2.sini de haftaya çarşamba vurulucam...

kızlar bugün şeker yüklemem yapıldı heğiniz ya 50 ml yada 100 ml yaptırdınız ama benim dr 75 ml yaptırdı bana:44: neyse sabah 9 gittim ohhh şekerli suyu lıkır lıkır içtim cokda güzelmiş dedim sonra :111: öğğğ 1 saat mide bulantısı sürdü ama dayandım çıkarmadım 1 saat arayla 3 tüp kan alındı hemen yan tarafta cafede karnımı doyurdum sonrasında sonucumu aldım dr aradım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
şükür şekerim yokmuş....

hadi gözün aydın cnm darısı bütün herkesin başınaaa

Canım gözün aydın,darısı başıma artık bi de ben atlatsam şu şeker yüklemesini....

canım güle güle uyusun bebiş bunların içinde :)

cnm hepsi cok güzel rabbim hayıırlı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah....bu arada benim için güzeldileklerinden ötürü teşekkürederim...

çok sağolun arkadaşlar...

Doğru aslında küçük bişey alınabilir.Bi de bana çekerse zaten çok biberon lazım olur,benim ağzımdan biberon düşmezmez:)))))

oyy yerim o kuzuyu ben... annesine çeksin...

Kızlar trendyolda bugün Lilam's diye bi firma var, 2-3 çeşit loğusa geceliği var fiyatları uygun. ben bi tane aldım nolur nolmaz pijamalarım hazır ama sezeryan olursa gecelik gerekiyomuş diye.. ilgilenen varsa bi baksın derimmm

Sezeryanda da mı gecelik gerekiyomuş,ben sadece normal doğumda lazım diye biliyodum.Neyse öğrenmiş oldum.Ben de geçen gün baktım ama aldım henüz.

Gözün aydın canımmm darısı diğer bekleyenlerin başınaaa

Sezeryanda da mı gecelik gerekiyomuş,ben sadece normal doğumda lazım diye biliyodum.Neyse öğrenmiş oldum.Ben de geçen gün baktım ama aldım henüz.

Normalde gerek oluyo mu? bende tam tersi diye biliodum :))) sezeryanda belden altın uyuşuk oluyo ya giydiremiyolarmış pijama altını o yüzden kafadan geceliği geçirmesi gerekiomuş bi de beli lastikli dikişe gelmesin diyee

Mrb arkadaşlar.Sizlere birşey danışmak istiyorum.Geçen şekerimi ölçtürdüm 50 grlık 158 çıktı.Sıkıntı yaratır mı?Doktordan fazla bilgi alamadım.2 haftalık diyet dedi.Yüürüyüş falan.Listesi(diyet)olanlar ekleyeblir mi?

Kafam karıştı şimdi:)) Normal doğum yapanlar hep gecelik aldı da ben de öyle biliyorum.En iyisi ikisinden de almak galiba:)))

Kafam karıştı şimdi:)) Normal doğum yapanlar hep gecelik aldı da ben de öyle biliyorum.En iyisi ikisinden de almak galiba:)))

:))) bende ondan aldım geceliği.. annem pijama almış teyzemde pijama almış dedim bari biriniz gecelik alsaydı kendimde geceliği aldım.. çantaya ikisinide koycam bakalım kısmet hangisineyse ocak annelerini okuyorum arada.. biberon emzik koyan var çantaya o yüzden gecelik pijama koymak bişi değil onların yanında :) tekerlekli valizle gitmessek iyi

canım sana birşe soracağım.neredeki diyetisyene gittin?beni diyet listeme göre harika bir diyet listen varseni kan şekeri yüklemen kaç gelmşti?

Canım ben ankarada koru hastanesine gidiyorum diyetisyen de orda.. şekerim 220 çıkmıştı 100lükte / 50lik 170 falandı galiba net hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…