- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #21.061
kızlar bugün şeker yüklemem yapıldı heğiniz ya 50 ml yada 100 ml yaptırdınız ama benim dr 75 ml yaptırdı bana:44: neyse sabah 9 gittim ohhh şekerli suyu lıkır lıkır içtim cokda güzelmiş dedim sonra :111: öğğğ 1 saat mide bulantısı sürdü ama dayandım çıkarmadım 1 saat arayla 3 tüp kan alındı hemen yan tarafta cafede karnımı doyurdum sonrasında sonucumu aldım dr aradım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
şükür şekerim yokmuş....
bu pijama takımlarının bedenini neye göre alıcaz, doğum öncesini de dikkate almak gerekir mi, yoksa normalde m giyen biri, doğumdan sonra yine m mi giyer, yoksa daha büyük mü almalı, biraz saçmaladım farkındayım :))
kızlar sezeryan yapan tanıdıklarım pijama giymişler..ben gecelik giyerim diyodum ama sezeryan olursa..en iyisi 1 takım pijama 1 tanede gecelik götürmek duruma göre giyeriz..bende sezeryan olursa 26-27 şubat gibi alcaklar..kızlar sezeryan olursa spinalmi epiduralmı sizce?
yok canım normal bebek odası alıcam belis diye bir marka var ordan alıcam 3 kapılı gardrop şifonyer ve büyüyen karyola, yatak cibinlik hepsi 1.250 tl ye gelince oda almaya karar verdim.
%90
kızlar morhipo da dalinin deterjan ve yumuşatıcısının fiyatı baya uygun, ben markette bskmıştım sadece deterjan 24 tl idi. ilgilenirseniz.
Canım ben normalde S giyiodum ama geceliği L aldımdoğumdan sonra ancak ona sığarım büyük ihtimalle.. Bi de internetten aldım güvenemedim en azından büyük olursa daraltırım ama küçüğe çare yok diye L aldım
canım benimde 154 çıkmıştı. şeker çıkmıştı yani. sınır 140. 100 grlık yükleme yapıldı ondada yüksek çıktı. yediklerine dikkat et. diyet uygula ve yürüyüş yap...
Amanın kolay gelsin pollycim valla en sinir bozucu şeyler bunlar gereksiz işler...Arkadaşların da dediği gibi nazarlık olsun Allah beterinden saklasın.bana "kendini yorma" mı demiştiniz((((((
çamaşır makinası boşaltması gereken suyu boşalttı.... amaaaa.. dışına(((((((((((((((
kapağın iç kısmındaki lastiği tutan demir açılmış, haliyle lastikte kapağı tam kavrayamamış
offf yaaaa offff halı ıslandı, çamaşır bulaşık makinelrinin altı su dolu, tezgahın altı su dolu... puffffffffffffffffffffffffffff
Benim de eşim çok yardımcı oluyor sağolsun eğilmem imkansız gibi birşey ,napalım bebişleri tek başımıza yapmadık yarım edecekler tabikiCanım biz herşeyi beraber yapıyoruz eşimle,o süpürüyor ben siliyorum mesela ama bizde ütü çok olur ayakta çok kaldım heralde dün akşam rahatsızlanınca eşimde artık sen ütü yapma dedi:)))Senin de iyiymiş ne güzel herşeyi eşin yapıyomuş valla:)))Olsun bu zamanlarda yardım etmiyceklerde ne zaman edicekler.
life84çüm geçmiş olsun canım,grip çok fena adam akıllı ilaç da kullanamıyoruz bol bolıhlamur iç dikkat et kendinesenin de canım..tabi diğer tüm arkadaşlarından da..çamaşır olayı geçen benim de başıma geldi..hemen halledersiniz annenle inşallah.. sen nerden su sızdığını çözmüşsün maşallah ben anlamadım da
bebişini gören annelerimiz gözünüz aydın ne güzel..
ben evde dinlendiğim halde hastalanmayı başardım..boğaz ağrısı çok fena ve grip..pek yazamadım o yüzden..
umutluyum canım doktor sorun yok demiş inşallah...sen önerdiklerine dikkat etmeye çalış..hamilelik anne adaylığı zor zanaatmiş vesselam..inşallah tadını alınca mutlu anarız herşeyi
hepinize güzel bir hafta diliyorum..bir kaç evrak doldurup eve tekrar geçeyim ben..
Biz de bu haftasonu gitmiştik gelmiştir prima paketi ebebeğe diye neyse aldık çok dandik bir paket ayrı mesele ama bugün 2 kez arayıp sorup durdular neymiş önce onlar arıcakmış hediye kazandınız diee zaten prematüre şeyleri koymuşlar bit kadar hepsi deli mi ne bunlar anlamadım.kızlar beni prima ilk hediyem den aradılar 19 aralıktan sonra hediyenizi e bebek mağazasından alabilirsiniz dedilerçok mutlu oldum ya sizinle paylaşayım dedim. umarım sorun çıkarmazlar mağazada. :18:
evet kızlar sonuçları aldım ve şekerim yokmuşşşşşşşşş çok şükür
kızlar bugün şeker yüklemem yapıldı heğiniz ya 50 ml yada 100 ml yaptırdınız ama benim dr 75 ml yaptırdı bana:44: neyse sabah 9 gittim ohhh şekerli suyu lıkır lıkır içtim cokda güzelmiş dedim sonra :111: öğğğ 1 saat mide bulantısı sürdü ama dayandım çıkarmadım 1 saat arayla 3 tüp kan alındı hemen yan tarafta cafede karnımı doyurdum sonrasında sonucumu aldım dr aradım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
şükür şekerim yokmuş....
umutluyumm canım gözün aydın çok sevindimm
bende 8 kilo aldım diye kara kara düşünüyordum
umarım bendede çıkmaz
canım sana birşey sorucamm sende çok tatlı yiyormuydun
Amanın kolay gelsin pollycim valla en sinir bozucu şeyler bunlar gereksiz işler...Arkadaşların da dediği gibi nazarlık olsun Allah beterinden saklasın.
Benim de eşim çok yardımcı oluyor sağolsun eğilmem imkansız gibi birşey ,napalım bebişleri tek başımıza yapmadık yarım edecekler tabiki
life84çüm geçmiş olsun canım,grip çok fena adam akıllı ilaç da kullanamıyoruz bol bolıhlamur iç dikkat et kendine
Biz de bu haftasonu gitmiştik gelmiştir prima paketi ebebeğe diye neyse aldık çok dandik bir paket ayrı mesele ama bugün 2 kez arayıp sorup durdular neymiş önce onlar arıcakmış hediye kazandınız diee zaten prematüre şeyleri koymuşlar bit kadar hepsi deli mi ne bunlar anlamadım.
Ohhhh sıra bana geldi cumartesi sabah 8 buçukta hastanede alıcaz soluğu şeker yüklemem için off kilo almaya devam ediyorum çok korkuyorum darısı benim başıma canım:16:
cok sağol cnm benim darısı başına inşallah ben 2 hafta önce kadar cok tatlı yedim ama hamileleğin 4. ayına kadar tatlıdan tiksinmiştim bugünde o glıkozu içince uzun bir süre tatlı yemem diye düşünüyorum..
hadi hayırlısı cnm bunun kg ilgisi olmadığı birkez daha kanıtlanmış oldu benim dr kg tansiyon sorunu yaratıcağından korkuyordu şükür oda normal
canımm inşallahh hep böyle güzel sonuçlar alırsınnn
ben gebeliğimin başından beri çok yedim
ama eğerki bendede çıkmazsa
rahatlıkla diyebilirizki bu durum ne kiloyla nede tatlı yemekle alakalı değil
tatlıyla alakası olmadığıda kesin cnm benim ablam çıldırmış gibi tatlı yer çünkü...onda kg coktu 3 adet doğurdu maşallah hiç bişey çıkmadı...
aldım güzel haberi cnm şekerim yokmuş çok şükür
selam kızlar ya birşey sorucam size şimdi ben büyüyen karyolalardan alıcam kızıma. Bu karyolalara uyku seti mi almak lazım yoksa nevresim takımı mı uyku seti alınıncada nevresim takımı alınıyomu ayyy kafam karıştı vallla sizler nasıl yapacaksınız
beni de xxl anca paklar o zaman :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?