- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #21.101
:)) maşallah ya valla sen ocak annelerine, şubat annelerine yazmaya da başla MAGnolur nolmaz.. Canım benim inşallah ne zaman hazır olursa o zaman gelsin oğluşumuz
Valla yaa.. 30. haftalara gelince napcaz ben yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum bi de korkuyorum
ay otursun içerde yawww..naapcak çıkıp..iice büyüsün öle çıksın:)))
:)) maşallah ya valla sen ocak annelerine, şubat annelerine yazmaya da başla MAGnolur nolmaz.. Canım benim inşallah ne zaman hazır olursa o zaman gelsin oğluşumuz
Valla yaa.. 30. haftalara gelince napcaz ben yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum bi de korkuyorum
aşk olsun bizi saymıyor musun?bir çoğu çalışıyor sanırım..
canım o korku hepimizde var ben ablama çatı muayenesi ne zman olcaz doğum şekli ne zman belli olur dedim kızdı bana daha çok erken şimdiden kafaya takarsan günler geçmez dedi bende düşünmiyeyim diye uğraşıyorum dr zaten zamanı gelince söylüyo herşeyi
Hiç düşünemiyorum valla,ben korkmuyorum ama bu aralar bi garip oldum.Herşey değişicek sanki buna hazır değilmişim gibi geliyo bazen((
bende ocak annelerinden falan öğreniyorum işte bazıları yaptırmış bazıları haftaya falan demiş doktor
Bana da oluyo canım ya.. nasıl olcak ev nasıl değişcek biz nasıl olcaz anne baba olcaz çok garip bi duygu.. bilmediğimiz içinde korkutuyo işte.. hayırlısı olsun annem çok rahatlatıyo sağolsun evin neşesi olcak çok mutlu olcaksınız falan diyo ama uykusuz kalcan filan demiyo şimdilik :))
günaydın kıslar bebişleriniz iyidir inşallah biz çok iyiyz allahıma şükür
TEYZELERİİİ SÜPPRRİİSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
ay yesinler seni ufak adam kocamanda olmuşşşşşş
Ayyy maşallah tosuncuğa
Ama sen çok yakışıklısınnnnnn aynı kaynanasına benziyo valla aazı burnu aynı benMaşallah kuzumaaa
günaydın biz iyiyiz sizinde iyi olmanıza sevindim
bu arada geçen bahsettiğim kadının suyu tam bitmemiş aile de gebeliği sonlandırmak istemeyince doktorlar burda yapıcak bişey yok eve gidip dinlensin demişler. Dr lara söylemesi kolay direk sonlandıralım demişler üstelik devlet hastanesi
günaydınn kızlarr...yaw bizde 28+4 görünüyo dünkü usg de:) ben biraz daha kasarsam zaten haftaya çıkarıcam oğlanı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?