2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

rabbim güle güle, hayırla, sağlıcakla, ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

Fotolarıda mutlaka bekliyoruz:

tabiiki canımm bitsin tamamennn ekleyecegimm bugünde mobilyalarımız gelmiş kurulacak eve gidince görecegim bennn yavaş yavaş hallediyoruz işteee

neyseki sen çok yorulmadın canım ahh şu annneler olmasa ne yapacagız bilmem vallahi işten eve gidiyorum sıcacık yemeğim hazırr evim tertemizz allah razı olsun hepsinndennn..
Dolabınızda gelmiş hayırlı uğurlu olsun canım biraz evvel bizimde mobilyalarımız geldiiii eve gidince görecegim bendeee çok heyecanlandımm şimdiii

kızlar yaa bi site vardı bebeğin dilinden haftasını falan anlatan.. şu kadar haftalık/aylık oldum filan diyoduu neydi o yaa bulamıyorum kafayı yicem :.(

Ne demek canım,çok güzel şeyler yazıyor ben de okuyorum arada.

Yaa özge bu ne yaa ağlıycam ben amaaa (((
"Bir de ona böyle şikayet etmemesini benim her şeyi duyduğumu, küsebileceğimi söyledi, evet ben her şeyi duydum, artık koku da alabiliyorum, görebiliyorum, tat alabiliyorum ve bir de seni üzdüğüm için üzülüyorum anneciğim."

aynen öyle canım analarımız pazar günü bize geldiler ablamlar falan evin sahibi benmiyim onlar mı anlamadım. Bide fırça yedim kızım sen şuraya otur diye Kayınvalidemle görümcem çalışmamı bu yüzden istemiyolar heralde ben çünkü baştan çalışırsam annem bakar bebişe dedim kıskandılar galiba

Mobilyalar da hayırlı olsun bu arada resimlerini görünce maşallahları takarız artık

Aynen valla sana söyledikten sonra ben de baktım gözlerim doldu.demekki artık okumamak gerekiyo sulu göz olduk iyice...

tşk.ederim canımmmm eklerim bitsin hepsiii.....kayınvalideler kıskanırlar anneleri ama anlayışlı olmaları lazım aslında..... bende arada annemden azar işitiyorum yine niye ayağa kalktın sennn otur demedimmi sana bennn diye bağırıyorrr bizdekide alışkanlık işteee Allah başımızdan eksik etmesin annelerimiziii

ya analarınız yanınızda benimki yok burda hiçbi akrabam yok zaten..bayramda gittiğimde prensesler gibi baktılar beni etrafımda dolandılar sürekli teyzemlerde falan..burda napcam herşeyi ben yapıyorum.kaynanayla yolları ayırınca ne bikere canım çeker die bişe yapmıştır ne bişeye gelip yardım etmiştir..otursun bebeğe battaniye örsün lazım değil..hamileliğimde beni düşünmeyen üstüne ne kötü günler yaşatan bebeğimide düşünmesin lazım deil ben düşünüyorum..annemde ya ayın sonunda ya ocakta gelcek..eşyaları alıp düzenlicez..sonra bidaha doğumdan 1 hafta önce falan gelir..

amin canım onlar olmasaa kimse bakmaz bize. Ben kayınvlideme gidiyorum kayınpederim sen otur niye iş yapıyosun diyo eee napim yapmasam kötü gelin olursun arkandan dedikodunu yaparlar çünkü yeni evliyken böyle imalı laflar faln oldu görümcem ile kaynanam arsında bende onların ağzına laf vermek istemem. Birde gel burda yemek yiyin gidin diyolar ben orda daha çok yoruluyorum. anneme gitsem daha farklı giderim odama yatarım dinlenirim.

Olsun canım ben de aynı durumdayım,benim küçük kardeşim olduğu için nerdeyse hiç gelemyo annem.Doğumda bile 1-2gün kalıp dönmek zorunda.Sağlık olsun biz herşeyi yaparız kaynanalara gerek yok...

merak etme canım bendede öyle bazen hiç durmuyo kıpır kıpır bzende hareket yok normal yani..uyuyolar bebişler..
TEYZELERİİİ SÜPPRRİİSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Eki Görüntüle 301958

maşallah canım ne kadar büyüdüler ya yanaklarda tombik:))
kızlar bende bugün rüyamda suyum gelmiş erkenden bebişlerimi doğuruyodum kabus gibiydi ama anlaşılan bu aralar hepimiz bu tür rüyalar görebiliyoruzzz

aynen herkes öyle sanırım bende abuk sabuk rüyalar görüyorum bebekle ilgili..
Olsun canım ben de aynı durumdayım,benim küçük kardeşim olduğu için nerdeyse hiç gelemyo annem.Doğumda bile 1-2gün kalıp dönmek zorunda.Sağlık olsun biz herşeyi yaparız kaynanalara gerek yok...

evet canım napalım..Allah yardımcımız olsun inşallah..doğumdan sonrada hemen toparlanırız bizde bebişlerde sağlıklı olsunda yapılır herşey..

Benim ablamda annem öyle olmuştu kardeşim liseye gidiyodu ama ablam gelip kaldı annemde bol bol ama senin annen uzak galiba . annelik içgüdüsüyle herşeyi hallersin Alalhın izniyle hem kardeşinden de deneyimlisindir

Benim ablamda annem öyle olmuştu kardeşim liseye gidiyodu ama ablam gelip kaldı annemde bol bol ama senin annen uzak galiba . annelik içgüdüsüyle herşeyi hallersin Alalhın izniyle hem kardeşinden de deneyimlisindir

Ben kardeşimden dolayı baya deneyimliyim herşeyiyle ben ilgileniyodum.Annem Bursa da ama ben de gidip kalamam.Lise yine büyükmüş benimki 10 yaşında:))))

Cümleten selam kızlar Oğlumla ben geldım en cok korktugum seker yuklemsını yaptrdım sonunda:))) Gulen yuzumdende anlasılcagı gıbı hersey sorunsuz cıktı cok sukur troıdmde cok ıyı cıktı ALLAH ım cok mutlu oldum cok korkuodum seker yuklemesınden Bebısıme gelnce gordum tosunumu oylee guzel olmuskı hüüü ekrana saldırıp cıkarasım geldı:) haftasyla uyumlu böcegım 30 cm 700 gr olms benm mnk tosuncugm ama aclktan olsa gerek pek harktlı degıldı boyna esnedı parmagını emdı minik böcek:))) Tabı benı ekisssstııııradan mutlu eden habere gelınce hıccc kılo almamısım Dr dedıkı oooo cokmu dıkkat edıosun dedım sen ne sandın bı cıkolata yesem 2 km yuruorum yakmak ıcın:))))) okdr kasma sen hamılesın dıo:)) Kızlar bızden haberler boyle darısı sonucu beklyen arkadslrımın basına..

gözün aydın canım herşey güzel maşallah..

Hadi gözün aydın canım maşallah tosununa,ben de yarın gidicen dr.Perşembe de şeker yüklemesi var:18:Nasıl yani şimdiye kadar hiç kilo almadın mı sen?

ooohhh maşallah maşallah bebişine ve sana
darısı henüz yaptırmayanlara ve bana olsun. yarın yapılacak şeker yüklemem..

nasıl yani sen hamileliğin başından berimi hiç kilo almadın,son kontrolden bu yana mı?? ben anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…