- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #21.141
rabbim güle güle, hayırla, sağlıcakla, ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
Fotolarıda mutlaka bekliyoruz:
hoşbuldum tatlım, dün dolabımız geldi o yüzden öğleden sonra giremedim topiğimize. Annemde bizdeydi, yeğenimi de getirmişti, benim kızla beraber bayağı bi çoştular:))
annem gelince mutfağa el attı sağolsun.. Temizledik beraberce çok şükür.
kızlar yaa bi site vardı bebeğin dilinden haftasını falan anlatan.. şu kadar haftalık/aylık oldum filan diyoduu neydi o yaa bulamıyorum kafayı yicem :.(
Sağol canımmmmmm
Ne demek canım,çok güzel şeyler yazıyor ben de okuyorum arada.
tabiiki canımm bitsin tamamennn ekleyecegimm bugünde mobilyalarımız gelmiş kurulacak eve gidince görecegim bennn yavaş yavaş hallediyoruz işteee
neyseki sen çok yorulmadın canım ahh şu annneler olmasa ne yapacagız bilmem vallahi işten eve gidiyorum sıcacık yemeğim hazırr evim tertemizz allah razı olsun hepsinndennn..
Dolabınızda gelmiş hayırlı uğurlu olsun canım biraz evvel bizimde mobilyalarımız geldiiii eve gidince görecegim bendeee çok heyecanlandımm şimdiii
Yaa özge bu ne yaa ağlıycam ben amaaa(((
"Bir de ona böyle şikayet etmemesini benim her şeyi duyduğumu, küsebileceğimi söyledi, evet ben her şeyi duydum, artık koku da alabiliyorum, görebiliyorum, tat alabiliyorum ve bir de seni üzdüğüm için üzülüyorum anneciğim."
aynen öyle canım analarımız pazar günü bize geldiler ablamlar falan evin sahibi benmiyim onlar mı anlamadım. Bide fırça yedim kızım sen şuraya otur diyeKayınvalidemle görümcem çalışmamı bu yüzden istemiyolar heralde ben çünkü baştan çalışırsam annem bakar bebişe dedim kıskandılar galiba
Mobilyalar da hayırlı olsun bu arada resimlerini görünce maşallahları takarız artık
tşk.ederim canımmmm eklerim bitsin hepsiii.....kayınvalideler kıskanırlar anneleri ama anlayışlı olmaları lazım aslında..... bende arada annemden azar işitiyorum yine niye ayağa kalktın sennn otur demedimmi sana bennn diye bağırıyorrr bizdekide alışkanlık işteee Allah başımızdan eksik etmesin annelerimiziii
tşk.ederim canımmmm eklerim bitsin hepsiii.....kayınvalideler kıskanırlar anneleri ama anlayışlı olmaları lazım aslında..... bende arada annemden azar işitiyorum yine niye ayağa kalktın sennn otur demedimmi sana bennn diye bağırıyorrr bizdekide alışkanlık işteee Allah başımızdan eksik etmesin annelerimiziii
ya analarınız yanınızda benimki yok burda hiçbi akrabam yok zaten..bayramda gittiğimde prensesler gibi baktılar beni etrafımda dolandılar sürekli teyzemlerde falan..burda napcam herşeyi ben yapıyorum.kaynanayla yolları ayırınca ne bikere canım çeker die bişe yapmıştır ne bişeye gelip yardım etmiştir..otursun bebeğe battaniye örsün lazım değil..hamileliğimde beni düşünmeyen üstüne ne kötü günler yaşatan bebeğimide düşünmesin lazım deil ben düşünüyorum..annemde ya ayın sonunda ya ocakta gelcek..eşyaları alıp düzenlicez..sonra bidaha doğumdan 1 hafta önce falan gelir..
Günaydın herkese...
Nasılsınız hanımlar?
Ben 2 gündür bebeğimin hareketlerini az hissediyorum yani oynuyor ama geçen haftalardaki gibi öyle şiddetli tekmeleri olmuyor.
bebek büyüdükçe yeri daralıyor diye okumuştum hareketleri azalırmış. ama bizimkiler daha küçük sayılır hareket edemeyecek kadar yeri azalmaz diye düşünüyorum. off işte az oynayınca kuduruyorum... benim haftalarımda olanlar (28. hafta) aynı durumu yaşayan varmı?
kızlar bende bugün rüyamda suyum gelmiş erkenden bebişlerimi doğuruyodum kabus gibiydi ama anlaşılan bu aralar hepimiz bu tür rüyalar görebiliyoruzzz
Olsun canım ben de aynı durumdayım,benim küçük kardeşim olduğu için nerdeyse hiç gelemyo annem.Doğumda bile 1-2gün kalıp dönmek zorunda.Sağlık olsun biz herşeyi yaparız kaynanalara gerek yok...
Olsun canım ben de aynı durumdayım,benim küçük kardeşim olduğu için nerdeyse hiç gelemyo annem.Doğumda bile 1-2gün kalıp dönmek zorunda.Sağlık olsun biz herşeyi yaparız kaynanalara gerek yok...
Benim ablamda annem öyle olmuştu kardeşim liseye gidiyodu ama ablam gelip kaldı annemde bol bol ama senin annen uzak galiba . annelik içgüdüsüyle herşeyi hallersin Alalhın izniyle hem kardeşinden de deneyimlisindir
Cümleten selam kızlarOğlumla ben geldım en cok korktugum seker yuklemsını yaptrdım sonunda:))) Gulen yuzumdende anlasılcagı gıbı hersey sorunsuz cıktı cok sukur troıdmde cok ıyı cıktı ALLAH ım cok mutlu oldum cok korkuodum seker yuklemesınden Bebısıme gelnce gordum tosunumu oylee guzel olmuskı hüüü ekrana saldırıp cıkarasım geldı:) haftasyla uyumlu böcegım 30 cm 700 gr olms benm mnk tosuncugm ama aclktan olsa gerek pek harktlı degıldı boyna esnedı parmagını emdı minik böcek:))) Tabı benı ekisssstııııradan mutlu eden habere gelınce hıccc kılo almamısım Dr dedıkı oooo cokmu dıkkat edıosun dedım sen ne sandın bı cıkolata yesem 2 km yuruorum yakmak ıcın:))))) okdr kasma sen hamılesın dıo:)) Kızlar bızden haberler boyle darısı sonucu beklyen arkadslrımın basına..
gözün aydın canım herşey güzel maşallah..
Cümleten selam kızlarOğlumla ben geldım en cok korktugum seker yuklemsını yaptrdım sonunda:))) Gulen yuzumdende anlasılcagı gıbı hersey sorunsuz cıktı cok sukur troıdmde cok ıyı cıktı ALLAH ım cok mutlu oldum cok korkuodum seker yuklemesınden Bebısıme gelnce gordum tosunumu oylee guzel olmuskı hüüü ekrana saldırıp cıkarasım geldı:) haftasyla uyumlu böcegım 30 cm 700 gr olms benm mnk tosuncugm ama aclktan olsa gerek pek harktlı degıldı boyna esnedı parmagını emdı minik böcek:))) Tabı benı ekisssstııııradan mutlu eden habere gelınce hıccc kılo almamısım Dr dedıkı oooo cokmu dıkkat edıosun dedım sen ne sandın bı cıkolata yesem 2 km yuruorum yakmak ıcın:))))) okdr kasma sen hamılesın dıo:)) Kızlar bızden haberler boyle darısı sonucu beklyen arkadslrımın basına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?