- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #21.261
ayyy hemde nasıl güzel olurlar uhdecim yaa hele seninkiler bide ikiz oyyy bi birini ısır bi birini yaa bi doğsalardı sağ salim valla sabır tükeniyo bende
hakkatten artık bende diyorum doğsalarda bir görsrk gül yüzlerini diye ben çokda ağırlaştım fazla harekette edemiyorum normalde yerinde duramayan kıpır kıpır biriydim bu ağırlığa alışık olmayınca baya yordular benii şimdiden doğsunlarr güzel güzel giydirip gezdirelim ısıralım sevelim bebişlerimizi inş...
artık hastanede birbirimize moral veririz fenamı zaten perşembe günü doğum olayını konuşucam bende hiç bişey söylemedi daha
ben de 27+2 oldum çok şükür bu günleri gördüm. sizler günler çok çabuk geçti diyorsunuz ama benim için zor geçti. 16. haftadan beri yatıyorum hiç umudum yoktu bebeğime henüz hiç bir şey alamadım hem korkudan hemde sürekli yattığım için. sizin alışverişleri okuyunca özeniyorum. ben alışverişe çıkabilecekmiyim acaba diye düşünüyorum.
eşim bu kadar aldığımı bilmiyoo
hamile kaldığımdan beri bi tane hamile kotu aldım kendime sadece başkada bişey almadımm ama her dışarı çıktığımda mıhakkak 1 parça bişey aldımm böylece çok sarsmadı
bianda alsam toplu zor olur diye düşündümm
hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez almaya başladımm ara ara eşime çaktırmadan
eşim anasının ağzına bakıyo neymişş doğmamış çocuğa alınmazmış filan
doğduktan sonra o halde gitmek almak kolaymı üstelik hepsini birden almak kolaymı o zaman daha zor olacakk
kimseyi dinlemedim acelede etmedim yavaş yavaş aldımm
beşiği arabası kaldı
dolabı vardı zaten sildim güzelce tertemiz oldu aldıklarımı yıkayıp yıkayıp dolabına yerleştirdim
gittiğim mağazalardan askı istedim dışarı kıyafetlerini asıyorum günlükleri katlayıp koyuyorumm
halısıda tamam bi tek beşiğini alıcaz aralık ayında nasipse
ocaktada arabasını alırız tamamdır
çantasınıda hazırlıyorum tamamdır
Sen iyi yapmışsın canım zaten 3 aylık olduklarında yaz geliyo badiler yeter evde.Bana da alma hediye gelir diyolar ama ilk aylar gelmezse ne yapıcam millet getirsin diye mi bekliycem.Ben şimdiye kadar 2 tulum,3 çıtçıtlı badi,3 tane alt pijama,2 yelek,bi de penye hırkayla,5li set aldım.bi kaç da çorap o kadar:)Yeter mi?
canım bende bunu düşündüm yani millet hediye getirmedi diyelim onumu beklicem veya çoğu insan büyük kıyafet alıyo millete yok yenidoğan alın diyememya
canım 5 li set dediğin hastane çıkışı oluyo sanırım ondan bi tane daha al eğer sezeryan olursa iki gece kalınıyo hemşireler istiyomuş 2 tane
yelek iyi bikaç tane örme patik olursa iyi olur arkadaşım tulumun üzerine giydiriyo doktor demiş ilk aylarr ayaklar baş sıcak olmalı demiş ne kadar ev sıcak olsada yinede ilk zamanlar korumalıyız anenn filan örüyosa iyi olmazsada kalın patik alırsın satılıyo zaten
çıtçıtlı body 5 tane filan olsun arkadaşım dedi çok lazım oluyo dedi alta çıtçıtlı body uzun kollu üzerine tulumunu veya alt üst takımını giydiriyo arkadaşım battaniyede örtüyo ince penye veya ince polarr örtüyo
dışarı giderken kaın polar battaniyeye sarıyo ama kalın ayaklı kışlık yenidoğan tulum almış uygun fiyatlı kipada varmışş baktım çok beyendim bende alıcam
bi tanee
önlük lazım oluyo dedi ağız silme mendili dedi evde bunlarr çok kullanılıyo dedi
2 tane daha tulum alabilirsinn yeter şidmilik heralde
oo maşallah en iyisini yapmışsın doğunca söylersin kaynanaya git birazda sen al diye:)
kızlar bundan sonra herhangi bir test kaldımı?
canım bende bunu düşündüm yani millet hediye getirmedi diyelim onumu beklicem veya çoğu insan büyük kıyafet alıyo millete yok yenidoğan alın diyememya
canım 5 li set dediğin hastane çıkışı oluyo sanırım ondan bi tane daha al eğer sezeryan olursa iki gece kalınıyo hemşireler istiyomuş 2 tane
yelek iyi bikaç tane örme patik olursa iyi olur arkadaşım tulumun üzerine giydiriyo doktor demiş ilk aylarr ayaklar baş sıcak olmalı demiş ne kadar ev sıcak olsada yinede ilk zamanlar korumalıyız anenn filan örüyosa iyi olmazsada kalın patik alırsın satılıyo zaten
çıtçıtlı body 5 tane filan olsun arkadaşım dedi çok lazım oluyo dedi alta çıtçıtlı body uzun kollu üzerine tulumunu veya alt üst takımını giydiriyo arkadaşım battaniyede örtüyo ince penye veya ince polarr örtüyo
dışarı giderken kaın polar battaniyeye sarıyo ama kalın ayaklı kışlık yenidoğan tulum almış uygun fiyatlı kipada varmışş baktım çok beyendim bende alıcam
bi tanee
önlük lazım oluyo dedi ağız silme mendili dedi evde bunlarr çok kullanılıyo dedi
2 tane daha tulum alabilirsinn yeter şidmilik heralde
demem ona bişey demem
bi parça bişey aldığımı duysa bana alcak bişey bırakmıyosun dedi
gönlü olan almak isteyen sorar neyin eksik ne alayım derr sormadı bile bende demiyorum anlasın
bende kıyafetleri 0-3 ay aldım şimdilik hediyelere göre alırım hemde yaz sezonu yeni ciciler gelir oğlumla beraber gider alırız artık. Yenidoğan tulum varmıymış bnm görümcemde alalım dedi o giyene kadar yaz gelir dedim eğer varda ben alayım bi tane 3 ay için işimizi görür :)
bücürükte indirim varr yenidoğan yani 0-3 ay arası tulumdar 30 liradan 15 e düşmüş iki tane aldım benn
tüm ürünlerde değil ama tulumlarda vardı güzel tulumları
bide kipada idirim varr yenidoğan tulumlar 10-15 lira bu aralarr
0-3 ay 3-6 böyle gidiyomuş bedenlerr
canım yeni dikkat ettim bizim doğum tarihleri aynı...
evet bir tekme atıyor sonra duruyor. anne karnında beşik gibi sallandığından uykusu geliyormuş...
öyle yazıyor nette.
evet aynıbakalım hangi ufaklık önce gelecek..sabırsızlıkla kucağıma alıp kokusunu içime çekeceğim günü bekliyorum.Rabbim hepimize o günleri göstersin.hamileliğin başından beri hep problemler olduğu için en ufak birşey de korkuyorum.düşük tehlikesi vARDI sonra tarama testinin biri köü çıktı,sonra kalbinde bir problem var gibi oldu,şimdi de gestasyonel diyabet...rahat bir nefes almaya pek fırsatımız olmadı.Allah a şükür sadece diyabet kaldı onuda diyetle hallediyorum.şimdilik bebeğim etkilenmmiş.
Olsun canım ne güzel sen beğendiklerini almışsın işte.Kayınvalidemde geçen hafta bişeyler almak için çıktı ben de gittim ama illa sarı penye battaniye alcam dedi aldıda ama battaniyenin ortasında pembe tavşan var,benim oğlum olcak hiç beğemedim almayalım dedim dinlemedi.Hiç beğenmiyorum şimdi nasıl değiştirsem diye düşünüyorum.
Olsun canım ne güzel sen beğendiklerini almışsın işte.Kayınvalidemde geçen hafta bişeyler almak için çıktı ben de gittim ama illa sarı penye battaniye alcam dedi aldıda ama battaniyenin ortasında pembe tavşan var,benim oğlum olcak hiç beğemedim almayalım dedim dinlemedi.Hiç beğenmiyorum şimdi nasıl değiştirsem diye düşünüyorum.
oda ne anlayıssızmış ya almayalım demişsin işte belli beğenmemişsin ki bu da cok normal ne bencil oluyolar ya illa kendi dedikleri olucak sinir oluyorum bu tiplere hiiiiç canını sıkma güzelim kullanmazsın olur biter ihtiyacı olan birine ver sevabına nerde falan derse sölersin zor durumdalardı bi kac parca esyayla verdim zaten o kız battaniyesiydi pembeli falan dersin benim saf görümcem de böle taşlı pullu payetli seyler alıyo kızıma sanki sahneye cıkıcak cocuk ya ben sinir olurum öle taşa pula bebek o daha yaa veriyorum valla elime geceni begenirlerse veriryorum tabii sonucta hiç kullanılmamıs seyler nolcak benim tarzım diil ama kimisi de bayılıyo işte
ben de 27+2 oldum çok şükür bu günleri gördüm. sizler günler çok çabuk geçti diyorsunuz ama benim için zor geçti. 16. haftadan beri yatıyorum hiç umudum yoktu bebeğime henüz hiç bir şey alamadım hem korkudan hemde sürekli yattığım için. sizin alışverişleri okuyunca özeniyorum. ben alışverişe çıkabilecekmiyim acaba diye düşünüyorum.
olsun özenmiş almış en azından bizde o da yok lafını bile etmiyo bende demiyorum hiçç
kendim gezerek beyenerek alıyorum alah sağsalim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gerisi boşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?