2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy hemde nasıl güzel olurlar uhdecim yaa hele seninkiler bide ikiz oyyy bi birini ısır bi birini yaa bi doğsalardı sağ salim valla sabır tükeniyo bende

hakkatten artık bende diyorum doğsalarda bir görsrk gül yüzlerini diye ben çokda ağırlaştım fazla harekette edemiyorum normalde yerinde duramayan kıpır kıpır biriydim bu ağırlığa alışık olmayınca baya yordular benii şimdiden doğsunlarr güzel güzel giydirip gezdirelim ısıralım sevelim bebişlerimizi inş...

aminnnnnnnnnnnnn

boşver canım ya, çıkarsın elbet, çıkamazsan da canınız sağolsun, sen ve bebeğin ii olun da, gerisi bi şekilde hallolur...

süpersin valla...

canım bende bunu düşündüm yani millet hediye getirmedi diyelim onumu beklicem veya çoğu insan büyük kıyafet alıyo millete yok yenidoğan alın diyememya
canım 5 li set dediğin hastane çıkışı oluyo sanırım ondan bi tane daha al eğer sezeryan olursa iki gece kalınıyo hemşireler istiyomuş 2 tane
yelek iyi bikaç tane örme patik olursa iyi olur arkadaşım tulumun üzerine giydiriyo doktor demiş ilk aylarr ayaklar baş sıcak olmalı demiş ne kadar ev sıcak olsada yinede ilk zamanlar korumalıyız anenn filan örüyosa iyi olmazsada kalın patik alırsın satılıyo zaten
çıtçıtlı body 5 tane filan olsun arkadaşım dedi çok lazım oluyo dedi alta çıtçıtlı body uzun kollu üzerine tulumunu veya alt üst takımını giydiriyo arkadaşım battaniyede örtüyo ince penye veya ince polarr örtüyo
dışarı giderken kaın polar battaniyeye sarıyo ama kalın ayaklı kışlık yenidoğan tulum almış uygun fiyatlı kipada varmışş baktım çok beyendim bende alıcam
bi tanee
önlük lazım oluyo dedi ağız silme mendili dedi evde bunlarr çok kullanılıyo dedi
2 tane daha tulum alabilirsinn yeter şidmilik heralde

Sağol canım,5li hastane çıkışı ama bitane de 10lu alıcaz.Badi ve tulum bi kaç tane daha alıyım ben.Yelek ve patiği de annem ve teyzem örüyo yeter o zaman.Gerçi bana kalsa her gördüğümü alıcam çok güzel şeyler var:))))Ama abartmamak lazım tabi:)))Sağlıklı günlerde kullansın bebişlerimiz inş.

Merhabalar,

benim de 2 yaşında bir kızım var ve onun az kullanılmış, kullanılmamış eşyalarını satmak istiyorum. Eğer ilgilenirseniz mesaj atabilirsiniz.

Chicco for me puset (az kullanılmış, tertemiz)
3 adet bebek battaniyesi (hiç kullanılmadı, linens, mothercare)
buhar makinası (chicco easy neb)
MyCey emzirme minderi

şimdilik bunlar, hoşçakalın, sağlıklı doğumlar...

kızlar bundan sonra herhangi bir test kaldımı?

canım seker yüklemeni yaptırdıysan benim bildiğim kadarıyla test falan kalmadı artık son ay catı muayeneleri nst cekimleri olucak onlar da artık iice doğuma yaklastıgımızı göstercek insallah ayy ne güzell bi gelse o günler bi doğsalar sağ salim...

bende kıyafetleri 0-3 ay aldım şimdilik hediyelere göre alırım hemde yaz sezonu yeni ciciler gelir oğlumla beraber gider alırız artık. Yenidoğan tulum varmıymış bnm görümcemde alalım dedi o giyene kadar yaz gelir dedim eğer varda ben alayım bi tane 3 ay için işimizi görür :)

demem ona bişey demem
bi parça bişey aldığımı duysa bana alcak bişey bırakmıyosun dedi
gönlü olan almak isteyen sorar neyin eksik ne alayım derr sormadı bile bende demiyorum anlasın

Olsun canım ne güzel sen beğendiklerini almışsın işte.Kayınvalidemde geçen hafta bişeyler almak için çıktı ben de gittim ama illa sarı penye battaniye alcam dedi aldıda ama battaniyenin ortasında pembe tavşan var,benim oğlum olcak hiç beğemedim almayalım dedim dinlemedi.Hiç beğenmiyorum şimdi nasıl değiştirsem diye düşünüyorum.

bücürükte indirim varr yenidoğan yani 0-3 ay arası tulumdar 30 liradan 15 e düşmüş iki tane aldım benn
tüm ürünlerde değil ama tulumlarda vardı güzel tulumları
bide kipada idirim varr yenidoğan tulumlar 10-15 lira bu aralarr
0-3 ay 3-6 böyle gidiyomuş bedenlerr

sağol bende bakıyım hemen

oda ne anlayıssızmış ya almayalım demişsin işte belli beğenmemişsin ki bu da cok normal ne bencil oluyolar ya illa kendi dedikleri olucak sinir oluyorum bu tiplere hiiiiç canını sıkma güzelim kullanmazsın olur biter ihtiyacı olan birine ver sevabına nerde falan derse sölersin zor durumdalardı bi kac parca esyayla verdim zaten o kız battaniyesiydi pembeli falan dersin benim saf görümcem de böle taşlı pullu payetli seyler alıyo kızıma sanki sahneye cıkıcak cocuk ya ben sinir olurum öle taşa pula bebek o daha yaa veriyorum valla elime geceni begenirlerse veriryorum tabii sonucta hiç kullanılmamıs seyler nolcak benim tarzım diil ama kimisi de bayılıyo işte

olsun özenmiş almış en azından bizde o da yok lafını bile etmiyo bende demiyorum hiçç
kendim gezerek beyenerek alıyorum alah sağsalim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gerisi boşş

Ben battaniyeyi aldığımız yere gidip sordum değiştircem ne yapıyım.sorarsa bişeyler derim artık.olmazsa da dediğin gibi yapıcam artık hiç içime sinmedi tamam erkek diye illa mavi olmasın ama pembe de olmasın yani içinde.Artık ne yapalım oluyo böyle şeyler...

çok geçmi olsun.inşallah bu sıkıntılarda geçecek.Allah bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.bende alışverişimi henüz yapmadım.sende bu süreci atlattıktan sonra bebeğinin alışverişini yaparsın.iyi düşün ltfen.

olsun özenmiş almış en azından bizde o da yok lafını bile etmiyo bende demiyorum hiçç
kendim gezerek beyenerek alıyorum alah sağsalim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gerisi boşş

Tabi canım en azından aldı bişeyler.Aman sormasın boşver,sen en güzellerini almışsın işte kimseye sormadan.Bebişler sağlıklı olsun yeter,hepsi alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…