2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim görümcem de ben ne alayım diye sordu havlu ve battaniye dedik havlu yerine bornoz bakmış terliği varmı bornozu napsın el kadar bebek takım alsa neyse bornoz alcakmış yok dedim alma biraz büyüyünce alınır o terlik giyicek sanki . battaniye değişik arıyomuş benim için şuan iş görmesi önemli süsünde püsünde değilim yani işe yarar bişey olsun yeter. yok kot pantolon alıcam yahu hiçbişeyden anladıkları yok alsana adam gibi hastane çıkışı küçük kadife tulumlar falan birz büyünce alınacak şeyleri niye şimdiden alıyosun

olsun özenmiş almış en azından bizde o da yok lafını bile etmiyo bende demiyorum hiçç
kendim gezerek beyenerek alıyorum alah sağsalim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gerisi boşş

böylesi daha ii biz evlenirken hiç umurlarında olmadı kınayı çerezi bile kocam gitti aldı sen annesin yanioğlunu evlendiriyosun bi ilgilen eksiği gediği varmı sor parasını yine biz veriririz parasını şimdide para biriktirmiş beşiğin parasını verdi ama inş. lafını falan etmez aynen iade ederim parayı zaten istemiyorum bişey almalarını ama kocam üzülmesin onlarda ilk torun diyorum ama şimdiden kendi çocukları gibi davranıyolar erkek cocuğu o sıcağa çok alıştırma dedi görümcem ya sen bekarsın çocuk kucaklamayı bile bilmiyosun bana annelik öğretiyosun heralde soğukta yatırcaz bebeği sıcağa alışmasın diye geçenlerde bahsettim birde erkek çocuk narin yetişmesin evde çamaşır kurutucakmışım sizde olmasınız bunları konuşacak kimse yok kocama desem küsüyo hemen ama işime karıştırmaz Allahtan

benimki de öyle güzelim işte aynı seyleri yapıyo göya iilik yapıyo yaa işimizi görücek seyler alsana seninki yine terlikli bornoz bakıyo benimki gecen gitmiş dansöz kemeri almış şıkır şıkır böle benim belime göre cocuga kundak olur yani okadar büyük şirin mirin de diil hani öle sevine sevine geldi gecenin köründe bakııın ben yegenime ne aldım diye eşimin bi bakışı vardı kadını balkondan atcak sandım yani:))

taşlı pullu paletli şeylermi allahım yaa bebeğe önemli olan sağlıklı penye pamuklu şeyler olmasıı ufacık çocukta taşı paletli şeyler hoş durmaz hem bebek kollarını oynatırken filan takılır eline filan allah korusun ayıcıklı filan bebekte hoşta taşlı paletli şeylerdee ne akla hizmet alınır yafff

neyseki bizimki erkek öyle bişey alamazlar bizimkiler erkek narin yetişmesin derdinde alıştıracaksın oğlanı bunların saçını başını yolacak. en iyisi al sana kibar olmayan çocuk

oldu erkek cocuk diye atalım balkonda büyüsün o zaman sıcaga da alışmaz ooh rahat rahat manyak bunlar valla yaa oldu deseydin astım ediim cocugumu da rahatsız rahatsız büyüsün nasılsa erkek deseydin sinir oluyorum valla yaa benim görümcem de ağlasa da alma kucagına alışssın kendi kendine uyumaya büyümeye dedi niye dedim ilerde cocuk esirgemeye falanmı vercen hayırdır töbe töbe yaa sanane kardesim beebk benim alırım kucagıma hiç de bırakmam istersem alışırsa alışsın bana alışmıcak da napcak cocuk öle sefil sefil garip garip büyütceksem niye doğuruyorum bu kadar sıkıntıyı niye cekiyorum acaba...

işte millet iş görsün rahat etsin diye bakmıyoki el kadar bebek onlar onlar için en iyi şey tulum derli toplu. bebği oyuncak edicekler ellerinde onlar yüzünü gözünü çizer o boncukar kopsa ağzına kaçsa düşünen yok bunları bu görümce ve kaynana milletinin aklı başında olanı yokmu acaba çok merak ediyorum :) ben görümce olmıcam Allahtan teyzeyim annesi gibi düşünebiliyorum hiç değilse.

ay sorma canım yaa hele bi tanesinin kollarında okadar cok tüy varki bülent ersoy giymedi daha öle bişey yani nasıl bi mantık bilmiyorum ama mantıksızlık olduguna eminim ben...

neyseki bizimki erkek öyle bişey alamazlar bizimkiler erkek narin yetişmesin derdinde alıştıracaksın oğlanı bunların saçını başını yolacak. en iyisi al sana kibar olmayan çocuk

ayyy süper olur valla benim kızım da halasının sacını basını yolsun yüzünü falan yırtsın istiyorum ben de derim artık aaa benim kızım kucaga alışkın diilki sen kucagına aldın ya kızdı sana ohhhh:))

ben zaten sıcağı severim annesiyle durur oğlum sıcak sıcak dedim . Bize daha bırak ağlasın demediler henüz merak ediyorum onuda dicekler mi

bende onların kucağından hiç durmasın ağlasın istiyorum hep bana kalsın oğluşum çok mu kötüyüm acaba

ben zaten sıcağı severim annesiyle durur oğlum sıcak sıcak dedim . Bize daha bırak ağlasın demediler henüz merak ediyorum onuda dicekler mi

derler güzelim derler sen yavruna onun kokusuna doyamadıgın için kucagına aldıkca onu sarıp sarmaladıkca amaaan kucaga alışcak bırak bırak kendi halinde yatsın derler sen biraz istemediğini belli etsen aaa biz kac cocuk dogurduk büyük sözü dinle derler ayyyy düşündükce sinirleniyorum kovdurtcaklar evden kendilerini en sonunda

bende onların kucağından hiç durmasın ağlasın istiyorum hep bana kalsın oğluşum çok mu kötüyüm acaba

hiç de kötü diilsin güzelim ben de öle gözümden bile kıskanırım gibi geliyo valla bitek babasında durabilir ayy kıyamam doyamam ben yavrumaaa bencillikse bencillik görmemişlikse görmemişlik valla napiim kac kere anne olur insan hayatta yaaa

kaynanam ev işi temizlik yapmaktan çocuklarına bakmamış hiç 1 yaşında eşimi evde yanlız bırakıyomuş terasa çamaşır asmaya gidiyomuş o ne anlar çocuk bakımından bende inadına alırım hiç bırakmam . Düşünmeyelim bence aynı dertler herkeste farklı şekillerde hep var biri bebek sütten doymuyo mama verelim dicek biri kucağa alışmasın biri kundak yapalım annelerin hoşuna gitmeyen ne kadr şey varsa dicekler cinsleri böyle . bizde eşimizin hatrına idare etcez artık benim eşim hee hee de geç boşver der hep annesinin söyledikleri için benm taktiğim bu ama yeri gelince cevabı çok gzl veriyorum çaktırmadan :)

benim annem ablam bilinçli olduğu için onlar alabilirler istedikleri kadar sorun yok ama bunlar bebek konusunda kara cahil birde kendi canım onlar tabi ayrımcılık oluyo ama kocama çaktırmamam lazım

bizimkide demiştik bebeğin beşiğini veya arabasını alırsın diye benim kaç tane torunum varrr alamam dedii
zatenn dahada bişeycik demediim istemedim istememde kime alıyosa ondan iyilik bulsun kime faydası varsa ondan fayda bulsunn ben alırım çocuğuma kendi ihtiyaçlarımdan kısa ona alırımm
zaten bu zamana kadar öyle yaptımm az azz kıstım kendimden ona aldımm yine öyle yaparımm

o tüylerr bebeğin boğazına burnuna kaçarr allah göstermesinn söyle barii alacaklarsa adam gibi alsınlarr yada işe yaramıyacak şeylerr alıp durmasınlarrr yaff

kızlar ben çıkıyorum size iyi akşamlar

artık boşverelim bunları akşam akşam çok sinirlendik bebişlerde asabi olucak bunlar daha doğmadn böyle yapıyolar Allah hepimize kolaylık versin.

abimin eşi hem dr. brown hemde nuby biberon aldı.
nuby çok iyi diyor, anne memesi gibiymiş, birde kesinlikle gaz yapmıyormus. yapısı değişik böyle yumuşacık silikon gibi.

bilen varmı?
evet nuby güzeldir ben kızımda kullanmıştım

Tecrübeli anneler daha iyi bilir gerçi ama şu penye battaniyelerden kaç tane aldınız?Lazım oluyo diyolar.bebek kusar kirleniyono sürekli diye.

3-4 tane yeter daha fazlası müsriflik olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…