- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #21.701
kızlar merhaba şeker yüklemem yapıldı bugün açlık 103 tokluk 108 çıktı. şükürler olsun iyiymiş.darısı yaptıracak olanların başına.
cnm seninde gözün aydın...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba şeker yüklemem yapıldı bugün açlık 103 tokluk 108 çıktı. şükürler olsun iyiymiş.darısı yaptıracak olanların başına.
canım öncelikle gözün aydın şekerden kurtulmuşsun hatta kan yapsın diye pekmez içmene yada üzüm yemene engel olmayacagından dolayı cok sanslısın ilaç ve gıda takviyesiyle rahatlıkla çözersin kansızlık sorununu da sıkma canını
ay yok ya olur mu öle sey tamam kamuya actık doktor ebe hemşire gelen giden görcek de hastabakıcıya falan da gerek yok yani okadar geniş olamıcam yani haa o anda bunları düşünebilecek miyim o da var tabii normal olursa sancı ıkınma itme tepme derken amaaan başhekim bile gelip baksa umrumda olmaz herhalde yeterki birileri o bebeği ordan cıkarsın derim herhalde:))
seve,alvgkhn,gamzonur,umutluyum,slnaras,masiva hepinize çok teşekkür ederim.
Gamzonur canım inş.senin de 100lk sonucu düşük çıkar.
çok sevindim canım.deiğin gibi darısı yaptıracakların başına.
cnm seninde gözün aydın...
Eki Görüntüle 303606 Hastanede giymek için bunu alacağım renk bu yada kırmızı olacak.... Çünkü yeni doğum yapmış olacağız ve kanamalar olduğu için bazen pijamanın kan olduğunu söylüyorlar, her ihtimale karşıda yedek olarak evdekilerden koyacam bir tane.....
Eki Görüntüle 303610
Eki Görüntüle 303609
Eki Görüntüle 303608 Bunlarıda hastaneden çıkınca evde giymek için... Çünkü ben doğumdan sonra lohusalık çıkana kadar annemlerde kalacağım... ve ben tosyaya dönmeden o dönem içinde annemlere bebek görmeye çok gelen olacak.... o zaman gündüzleri misafir karşılamak için giyeceğim....
Daha şipariş vermedim, Ocak sonuna kadar bekleyeyim diyorum... Çünkü ne kadar kilo alacağımı bilmiyorum.... ocak sonu-subat başı az çok belli olur...ona göre beden belirleyeceğim... eğer şimdiki halime göre belirlersem s almam gerek, çünkü hala s beden olan pijamalarımı rahat giyiyorum![]()
Eki Görüntüle 303606 Hastanede giymek için bunu alacağım renk bu yada kırmızı olacak.... Çünkü yeni doğum yapmış olacağız ve kanamalar olduğu için bazen pijamanın kan olduğunu söylüyorlar, her ihtimale karşıda yedek olarak evdekilerden koyacam bir tane.....
Eki Görüntüle 303610
Eki Görüntüle 303609
Eki Görüntüle 303608 Bunlarıda hastaneden çıkınca evde giymek için... Çünkü ben doğumdan sonra lohusalık çıkana kadar annemlerde kalacağım... ve ben tosyaya dönmeden o dönem içinde annemlere bebek görmeye çok gelen olacak.... o zaman gündüzleri misafir karşılamak için giyeceğim....
Daha şipariş vermedim, Ocak sonuna kadar bekleyeyim diyorum... Çünkü ne kadar kilo alacağımı bilmiyorum.... ocak sonu-subat başı az çok belli olur...ona göre beden belirleyeceğim... eğer şimdiki halime göre belirlersem s almam gerek, çünkü hala s beden olan pijamalarımı rahat giyiyorum![]()
Eki Görüntüle 303610
Eki Görüntüle 303609
Eki Görüntüle 303610 Terlik
Eki Görüntüle 303609 Sabahlık
Eki Görüntüle 303608 Pijama Takımı
Bunlarıda hastaneden çıkınca evde giymek için... Çünkü ben doğumdan sonra lohusalık çıkana kadar annemlerde kalacağım... ve ben tosyaya dönmeden o dönem içinde annemlere bebek görmeye çok gelen olacak.... o zaman gündüzleri misafir karşılamak için giyeceğim....
Lohusashop.com - Lohusa geceliğinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... Şıklığın ve zerafetin adresi... buradan baktım canım, biraz pahalı, ama ne yapalım... zaten şu an oda filan yapmıyoruz, beşiğimizi, yatağını herşeyinide anneannesi ile dedesi alacakmış....çok ciddi masrafımız yok, bizde bunu içimize sinen güzel birşey alalım dedik...cnm çok güzeller sen nerden bakıyorsun pijamalara
Canım ben ocak sonu-şubat başına kadar almayı düşünmüyorum... Çünkü kuzenim son 4 ayda 17 toplamda 23 kilo almıştı ve doğumdan sonrada 14 kilosu kaldı, bu ihtimalıde göz önünde bulundurmal lazım... bu yüzden sanada tavsiyem şubata kadar beklemenmasiva canım sen aldıktan sonra sana bedenle ilgili bir şeyler sorabilirim
bende dün sipariş verecktim ama beden konusunda tedirgin oldum
Lohusashop.com - Lohusa geceliğinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... Şıklığın ve zerafetin adresi... buradan baktım canım, biraz pahalı, ama ne yapalım... zaten şu an oda filan yapmıyoruz, beşiğimizi, yatağını herşeyinide anneannesi ile dedesi alacakmış....çok ciddi masrafımız yok, bizde bunu içimize sinen güzel birşey alalım dedik...![]()
şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar
şuan hafif derecede gribim devam ediyor
sizce yaptırmamım herhangi bir sakıncası olabilirmi :44:
olmaz bebegim de bence gribin gecsin oyle yaptir birkacgun gec yaptirinca birsey olmaz
ama senin seker yuklemene gerek yok seker gibisin:)
Ben geldimmm şeker sonucumuz normal çıktı ama kan değerlerim çok düşük kansızmışım![]()