• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benim çamaşır sodalarının bir kısmı deterjan gözünde donmuş hani kurşun dökerler ya öyle olmuş sende de oldu mu?

yok canım ben öncesinde çamaşır sodasını ve sabuntozunu bi şişeye koydum kullanacağım kadar sonrada sıcak su ekledim şişenin ağzını kapattım güzelce çalkaladım çözüldü soda ondan sonra ekledimm
aslında hacışakirin granül sabunu var bebek için o da çok iyi ama baktımm taneleri iri makinayı bozabilir netten baktım herkes memnun ama makinayı bozuyomuşş onuda önce sıcak suda çözüp sonra eklemek lazımm
ben dalan roxi sabun tozu aldımm battaniye bembeyaz yıkadım tertemiz oldu renkte morarma filan olurmu diye endişelendim ama olmadıı
kokusuda çok hoşş bebek gibi kokuyoo memnun kaldımm

Ben nıye bısey alamıorum yaa basırtmmı baglandı cımrımıyım nedır durum yaaaa çıldırazağummmmm:52:

kız öle diyip benim de moralimi bozmasana zaten ben de otralarda ay ben ne biçim anneyim cocuguma benden baska herkes bişiler alıyo ben saf saf oturuyorum diyip duruyorum dur iice karamsar etme benii:(

kız öle diyip benim de moralimi bozmasana zaten ben de otralarda ay ben ne biçim anneyim cocuguma benden baska herkes bişiler alıyo ben saf saf oturuyorum diyip duruyorum dur iice karamsar etme benii:(

Yaaa anlamıorum hee acele davrnmımm vakıt var dıye dıyee otrdum kaldım yaa hıcbısey almıorum:))) yok sonrası facıa olck bılıorum mısal burda yaynlıolr yaa almk ıstıorum ozenıorum ama ıcerıye gıdınce hepsını unutuorum:))) dısarda begenıorum lakın eve gelınce aklıma dahı gelmıo tek yapabıldıgm sey ozenmek:)))) Bu gıdısın sonu fenaa olck hepsı ustuste ohhh insallah kocamın evıne ıncır agacı dıkmem:)))))

Ben nıye bısey alamıorum yaa basırtmmı baglandı cımrımıyım nedır durum yaaaa çıldırazağummmmm:52:

:1: Cimri falan diilsindir bi kopma noktası olacak heralde sonra kredi kartları limitleri full :52:
Ben de henüz mobilya almadım ama herkes çanta hazırlama telaşına girince bi garip oldum hızlandırmak lazım süreci:)

:1: Cimri falan diilsindir bi kopma noktası olacak heralde sonra kredi kartları limitleri full :52:
Ben de henüz mobilya almadım ama herkes çanta hazırlama telaşına girince bi garip oldum hızlandırmak lazım süreci:)

Cımrı degılımdır tabıııııı kartlr full cekck orası kesın onu dert etmıorum bı guzl oturuorum sızın aldıklrınızı begenıorum bol bol:))) canta ıcın erken sahsım adına okdrda degıl ne cantası 3 4 tafta onde oln arkılerımz var onlr hazırlayabılrler :))) Odasına bakmadıgm gıbı bıde yapım asamasında gececk sureyıde dusunmuo degılm cok dusunen ama ıcraatı eksık bı anneyım:))) mnk oglummm ıcerde derdınden amnıyos sıvısına vurcak kendını:)))))))

Farkındayız tamam mı :))) :54:

oyyy canım benimm öperim seni :38:

ehuehuehu ....:52::52: ben biraz kokoşumda cnm süslü olayımda kaldırırım kafayı ben bu arada annen doğru söylemiş tac kırmızı olur

gözün aydın cnm ....:46:

cok güzeller cnm bende o kareli morluyu beğendim ama mavisi yok olsa kesin birisi o olurdu bende açık renk taraftarı değilim zaten sağa sola pek dönemicez sabit kalıncada kan geçer mecer...

arkadaşım cok beğendim güle gülegiy prensesin annesi..

ölemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........:57: aşk olsun kanka

canımmsınn canım arkadaşımm biliyorumm görüyorsunn beni :29:

Cımrı degılımdır tabıııııı kartlr full cekck orası kesın onu dert etmıorum bı guzl oturuorum sızın aldıklrınızı begenıorum bol bol:))) canta ıcın erken sahsım adına okdrda degıl ne cantası 3 4 tafta onde oln arkılerımz var onlr hazırlayabılrler :))) Odasına bakmadıgm gıbı bıde yapım asamasında gececk sureyıde dusunmuo degılm cok dusunen ama ıcraatı eksık bı anneyım:))) mnk oglummm ıcerde derdınden amnıyos sıvısına vurcak kendını:)))))))

sen yinede ufaktan başla canımm son zamana kalırsaa belki zor olurrr şimdi seçerek beğenerek dokunarak alabilirsin alışverişe çıkabilirsin
ayrca aldıklarını yıkayacak ütüleyecek hazırlayacaksınn çantanı hazırlamasanda kıyafetlerini alıp ykar kurutur ütüler koyarsın
ben dolabına yerleştirdim hastane çantasını hazırladımm ne olur ne olmazz diye belki erken doğum olur bişey olurr belli olmazz diyee aniden olursaa dımdızlak kalırım ortada eşimde anlamaz abuk sabuk şeyler alır gelirr annemde panik yapar filan diye
doğumdan sonrayada kalmasını istemedim çocukla nasıl gidip alcamm
ben tüm bebek mağazalarını fellik fellik gezip hepiciğini inceleyip dokunup en beyendiklerimi alıyorumm :1: tüm ürünlere bakıyorumm öyle bunu beyendim deyip almam ya daha güzeli varsaaaa :52:
0-3 aylık 2 tane daha tulum alıcam dahada almam artık 3-6 aylık alıcamm
beşiğiyle arabasını alıcaz eşimle tümm beşik satan yerleri gezdimm bi yer buldum ordan alıcimm

Benm oglumn daha yatagı yokkı ne nasıl alim annemmmmmmmmmm:52: mnkmı alcm buyukmu alcm nasıl bısey begencm bılemıorumkı hüü

maşallah cnm sana ben hamile kaldığım günden beri alıyorum ama hala bitmiyo ve 90 gün kaldı 10 günü düş sezeryandan dolayı 80 gün

odası hazırlanıcak ev deriiiiiin bir temziliğe giricek çamaşırları yıkanıp ütülenicek benim giyecekler hazırlanıcak.....halılar yıkamaya verilicek..:44::44::44: umarım sen yetiştirirsin

sen yinede ufaktan başla canımm son zamana kalırsaa belki zor olurrr şimdi seçerek beğenerek dokunarak alabilirsin alışverişe çıkabilirsin
ayrca aldıklarını yıkayacak ütüleyecek hazırlayacaksınn çantanı hazırlamasanda kıyafetlerini alıp ykar kurutur ütüler koyarsın
ben dolabına yerleştirdim hastane çantasını hazırladımm ne olur ne olmazz diye belki erken doğum olur bişey olurr belli olmazz diyee aniden olursaa dımdızlak kalırım ortada eşimde anlamaz abuk sabuk şeyler alır gelirr annemde panik yapar filan diye
doğumdan sonrayada kalmasını istemedim çocukla nasıl gidip alcamm
ben tüm bebek mağazalarını fellik fellik gezip hepiciğini inceleyip dokunup en beyendiklerimi alıyorumm :1: tüm ürünlere bakıyorumm öyle bunu beyendim deyip almam ya daha güzeli varsaaaa :52:
0-3 aylık 2 tane daha tulum alıcam dahada almam artık 3-6 aylık alıcamm
beşiğiyle arabasını alıcaz eşimle tümm beşik satan yerleri gezdimm bi yer buldum ordan alıcimm

Benım esım oyle degıl herseyı anlr benden daha guzel anlar o yuzden eksıkde olsa ben hastandyken o herseyı 1 saat ıcınde halledıp gerı doner:))) Ama ısrarla hala erken oldugunu duusnuorum 7. aydn sonra baslamak daha mantklı gelıo dıye dıye hıcbıy yapmadıgmnda farkındayım:))) Ufk tefk seyler bıde tasınma mevzusu geldı cattı basıma buda oda bakmamamda etkılı oluo acıkcası annemde dunden razı bende sızın gosterdıgnz seylere ozenıorum ama dısrı cıkınca hıc oralı olmuorum:)) Kocamda rahat zatn o sıra gelnce herseyı tek kalmde halledrz sıkıntı yapma dıo onun rahatlıgı benı dahada gevsetıo:)) cocugumn esyalrını yıkayıp utulyıp koyack dolabı bıle yok mınk böcegım:))) barı dıorum odasına karar verskte 1 ay sonra bu dedıklrıme baslam kısmet neyse nasıbı cocugumn onu gorcek dıyıp kendımı tesellı edıorum:)))

canımm ben genelde akşama online oluyorumm
gündüz işdeyim akşam ev halisini içimdeki bıdıkı doyuruyorum
sonrada kk ya geliyorumm :))

anladım cnm ben bütün gün evdeyim ve yalnızım eşim 8 gibi geliyo dolaısı ile dışarı öıkmadığım sürece sabah akşam onlıneyim...:34:

az önce ğijamalarım geldi sanırsam doğuma kadr anca olur üstüme çünkü artık şişcez....

sen nerede oturuyodun ronya ne iş yapıyodun bu arada benim adım ışıl....

maşallah cnm sana ben hamile kaldığım günden beri alıyorum ama hala bitmiyo ve 90 gün kaldı 10 günü düş sezeryandan dolayı 80 gün

odası hazırlanıcak ev deriiiiiin bir temziliğe giricek çamaşırları yıkanıp ütülenicek benim giyecekler hazırlanıcak.....halılar yıkamaya verilicek..:44::44::44: umarım sen yetiştirirsin

Msjını gorunce yazım dedım:)) Benı umutsuzluga dusurmeyın lutfen bende an gelıck cılgınlar gıbı alısverıs yapıcm ınsallah bu cocuk acıkta kalmayacak sıze soz verıorum:)))))

anladım cnm ben bütün gün evdeyim ve yalnızım eşim 8 gibi geliyo dolaısı ile dışarı öıkmadığım sürece sabah akşam onlıneyim...:34:

az önce ğijamalarım geldi sanırsam doğuma kadr anca olur üstüme çünkü artık şişcez....

sen nerede oturuyodun ronya ne iş yapıyodun bu arada benim adım ışıl....

canım ben kamu çalışanıyımm
izmirde oturuyorumm ismimide özelden yazarım sana birazdan
umutumm sana bir şey sorucamm takıntılı olduğum bir konu oldu bu :1:
sence ben yarın şeker testini yaptırsam erkenmi olur
birde canım hafif grip halim devam ediyor sence bir problem olurmu

Ay ilahi nicegirl yaa amniyos sıvısına vurcak he kendiniii:1:Olur olur bizim de daha oda boşaltılacak boya yapılacak cak da cak:)Neyse bir an önce hızlanmak lazım biz bi hayli yavaşlıyoruz gün geçtikçe maalesef.

canım ben kamu çalışanıyımm
izmirde oturuyorumm ismimide özelden yazarım sana birazdan
umutumm sana bir şey sorucamm takıntılı olduğum bir konu oldu bu :1:
sence ben yarın şeker testini yaptırsam erkenmi olur
birde canım hafif grip halim devam ediyor sence bir problem olurmu

cnm bilmiyorumki nedesem grip etkilemez sanmam ama sen biraz halsiz kalabilirsin budurumda ama 3 gün sonra yaptırsanda bişey olmaz ben 26+4 yaptırdım biliyosun....

cnm bilmiyorumki nedesem grip etkilemez sanmam ama sen biraz halsiz kalabilirsin budurumda ama 3 gün sonra yaptırsanda bişey olmaz ben 26+4 yaptırdım biliyosun....

canım ben halsiz kalmaktan değilde sonucun yanlış çıkmasından korkuyorum
yani eğer erken değilse ve grip etkilemeyecekse gider yaptırırım ve kurtulurumm
ve sanırımm ben yarın yaptırcamm

Back
X