- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #21.741
Çok teşekkür ederim canım,ay hepiniz çok güzel şeyler almışsınız,hepimiz güle güle kullanalım![]()
Ben nıye bısey alamıorum yaa basırtmmı baglandı cımrımıyım nedır durum yaaaa çıldırazağummmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım,ay hepiniz çok güzel şeyler almışsınız,hepimiz güle güle kullanalım![]()
cnm benim çamaşır sodalarının bir kısmı deterjan gözünde donmuş hani kurşun dökerler ya öyle olmuş sende de oldu mu?
Ben nıye bısey alamıorum yaa basırtmmı baglandı cımrımıyım nedır durum yaaaa çıldırazağummmmm![]()
kız öle diyip benim de moralimi bozmasana zaten ben de otralarda ay ben ne biçim anneyim cocuguma benden baska herkes bişiler alıyo ben saf saf oturuyorum diyip duruyorum dur iice karamsar etme benii![]()
Ben nıye bısey alamıorum yaa basırtmmı baglandı cımrımıyım nedır durum yaaaa çıldırazağummmmm![]()
Cimri falan diilsindir bi kopma noktası olacak heralde sonra kredi kartları limitleri full
Ben de henüz mobilya almadım ama herkes çanta hazırlama telaşına girince bi garip oldum hızlandırmak lazım süreci:)
Farkındayız tamam mı :)))![]()
ehuehuehu ....ben biraz kokoşumda cnm süslü olayımda kaldırırım kafayı ben bu arada annen doğru söylemiş tac kırmızı olur
gözün aydın cnm ....
cok güzeller cnm bende o kareli morluyu beğendim ama mavisi yok olsa kesin birisi o olurdu bende açık renk taraftarı değilim zaten sağa sola pek dönemicez sabit kalıncada kan geçer mecer...
arkadaşım cok beğendim güle gülegiy prensesin annesi..
ölemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........aşk olsun kanka
Cımrı degılımdır tabıııııı kartlr full cekck orası kesın onu dert etmıorum bı guzl oturuorum sızın aldıklrınızı begenıorum bol bol:))) canta ıcın erken sahsım adına okdrda degıl ne cantası 3 4 tafta onde oln arkılerımz var onlr hazırlayabılrler :))) Odasına bakmadıgm gıbı bıde yapım asamasında gececk sureyıde dusunmuo degılm cok dusunen ama ıcraatı eksık bı anneyım:))) mnk oglummm ıcerde derdınden amnıyos sıvısına vurcak kendını:)))))))
görmemmi akşam kadromuz var biliyosunoyyy canım benimm öperim seni
canımmsınn canım arkadaşımm biliyorumm görüyorsunn beni![]()
görmemmi akşam kadromuz var biliyosun
ronya ...umutluyum78....prensesinuykusu...lanchester....![]()
Benm oglumn daha yatagı yokkı ne nasıl alim annemmmmmmmmmmmnkmı alcm buyukmu alcm nasıl bısey begencm bılemıorumkı hüü
sen yinede ufaktan başla canımm son zamana kalırsaa belki zor olurrr şimdi seçerek beğenerek dokunarak alabilirsin alışverişe çıkabilirsin
ayrca aldıklarını yıkayacak ütüleyecek hazırlayacaksınn çantanı hazırlamasanda kıyafetlerini alıp ykar kurutur ütüler koyarsın
ben dolabına yerleştirdim hastane çantasını hazırladımm ne olur ne olmazz diye belki erken doğum olur bişey olurr belli olmazz diyee aniden olursaa dımdızlak kalırım ortada eşimde anlamaz abuk sabuk şeyler alır gelirr annemde panik yapar filan diye
doğumdan sonrayada kalmasını istemedim çocukla nasıl gidip alcamm
ben tüm bebek mağazalarını fellik fellik gezip hepiciğini inceleyip dokunup en beyendiklerimi alıyorummtüm ürünlere bakıyorumm öyle bunu beyendim deyip almam ya daha güzeli varsaaaa
![]()
0-3 aylık 2 tane daha tulum alıcam dahada almam artık 3-6 aylık alıcamm
beşiğiyle arabasını alıcaz eşimle tümm beşik satan yerleri gezdimm bi yer buldum ordan alıcimm
canımm ben genelde akşama online oluyorumm
gündüz işdeyim akşam ev halisini içimdeki bıdıkı doyuruyorum
sonrada kk ya geliyorumm :))
maşallah cnm sana ben hamile kaldığım günden beri alıyorum ama hala bitmiyo ve 90 gün kaldı 10 günü düş sezeryandan dolayı 80 gün
odası hazırlanıcak ev deriiiiiin bir temziliğe giricek çamaşırları yıkanıp ütülenicek benim giyecekler hazırlanıcak.....halılar yıkamaya verilicek..:44::44::44: umarım sen yetiştirirsin
anladım cnm ben bütün gün evdeyim ve yalnızım eşim 8 gibi geliyo dolaısı ile dışarı öıkmadığım sürece sabah akşam onlıneyim...
az önce ğijamalarım geldi sanırsam doğuma kadr anca olur üstüme çünkü artık şişcez....
sen nerede oturuyodun ronya ne iş yapıyodun bu arada benim adım ışıl....
Cımrı degılımdır tabıııııı kartlr full cekck orası kesın onu dert etmıorum bı guzl oturuorum sızın aldıklrınızı begenıorum bol bol:))) canta ıcın erken sahsım adına okdrda degıl ne cantası 3 4 tafta onde oln arkılerımz var onlr hazırlayabılrler :))) Odasına bakmadıgm gıbı bıde yapım asamasında gececk sureyıde dusunmuo degılm cok dusunen ama ıcraatı eksık bı anneyım:))) mnk oglummm ıcerde derdınden amnıyos sıvısına vurcak kendını:)))))))
canım ben kamu çalışanıyımm
izmirde oturuyorumm ismimide özelden yazarım sana birazdan
umutumm sana bir şey sorucamm takıntılı olduğum bir konu oldu bu
sence ben yarın şeker testini yaptırsam erkenmi olur
birde canım hafif grip halim devam ediyor sence bir problem olurmu
cnm bilmiyorumki nedesem grip etkilemez sanmam ama sen biraz halsiz kalabilirsin budurumda ama 3 gün sonra yaptırsanda bişey olmaz ben 26+4 yaptırdım biliyosun....
canım ben halsiz kalmaktan değilde sonucun yanlış çıkmasından korkuyorum
yani eğer erken değilse ve grip etkilemeyecekse gider yaptırırım ve kurtulurumm
ve sanırımm ben yarın yaptırcamm