• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım öncelikle gözün aydın şekerden kurtulmuşsun hatta kan yapsın diye pekmez içmene yada üzüm yemene engel olmayacagından dolayı cok sanslısın ilaç ve gıda takviyesiyle rahatlıkla çözersin kansızlık sorununu da sıkma canını

ay yok ya olur mu öle sey tamam kamuya actık doktor ebe hemşire gelen giden görcek de hastabakıcıya falan da gerek yok yani okadar geniş olamıcam yani haa o anda bunları düşünebilecek miyim o da var tabii normal olursa sancı ıkınma itme tepme derken amaaan başhekim bile gelip baksa umrumda olmaz herhalde yeterki birileri o bebeği ordan cıkarsın derim herhalde:))

Canım çok sağol,kansızlıklığı da artık pekmezle falan halledicez.

$Img5065.webp Hastanede giymek için bunu alacağım renk bu yada kırmızı olacak.... Çünkü yeni doğum yapmış olacağız ve kanamalar olduğu için bazen pijamanın kan olduğunu söylüyorlar, her ihtimale karşıda yedek olarak evdekilerden koyacam bir tane.....

Eki Görüntüle 303610 Terlik
$zerdes.webp Sabahlık
$sgtug%20(2).webp Pijama Takımı

Bunlarıda hastaneden çıkınca evde giymek için... Çünkü ben doğumdan sonra lohusalık çıkana kadar annemlerde kalacağım... ve ben tosyaya dönmeden o dönem içinde annemlere bebek görmeye çok gelen olacak.... o zaman gündüzleri misafir karşılamak için giyeceğim....

Daha şipariş vermedim, Ocak sonuna kadar bekleyeyim diyorum... Çünkü ne kadar kilo alacağımı bilmiyorum.... ocak sonu-subat başı az çok belli olur...ona göre beden belirleyeceğim... eğer şimdiki halime göre belirlersem s almam gerek, çünkü hala s beden olan pijamalarımı rahat giyiyorum:52::32:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 303606 Hastanede giymek için bunu alacağım renk bu yada kırmızı olacak.... Çünkü yeni doğum yapmış olacağız ve kanamalar olduğu için bazen pijamanın kan olduğunu söylüyorlar, her ihtimale karşıda yedek olarak evdekilerden koyacam bir tane.....

Eki Görüntüle 303610
Eki Görüntüle 303609
Eki Görüntüle 303608 Bunlarıda hastaneden çıkınca evde giymek için... Çünkü ben doğumdan sonra lohusalık çıkana kadar annemlerde kalacağım... ve ben tosyaya dönmeden o dönem içinde annemlere bebek görmeye çok gelen olacak.... o zaman gündüzleri misafir karşılamak için giyeceğim....

Daha şipariş vermedim, Ocak sonuna kadar bekleyeyim diyorum... Çünkü ne kadar kilo alacağımı bilmiyorum.... ocak sonu-subat başı az çok belli olur...ona göre beden belirleyeceğim... eğer şimdiki halime göre belirlersem s almam gerek, çünkü hala s beden olan pijamalarımı rahat giyiyorum:52::32:

cnm çok güzeller sen nerden bakıyorsun pijamalara

Ya en alttaki pembe pijamayı eklememiştim, o nerden çıktı anlamadım, gerçi onun kırmızısıda olabilir diye içimden geçirmiştim...demekki size danışmam gerekiyormuş:1::1:

Eki Görüntüle 303606 Hastanede giymek için bunu alacağım renk bu yada kırmızı olacak.... Çünkü yeni doğum yapmış olacağız ve kanamalar olduğu için bazen pijamanın kan olduğunu söylüyorlar, her ihtimale karşıda yedek olarak evdekilerden koyacam bir tane.....

Eki Görüntüle 303610
Eki Görüntüle 303609
Eki Görüntüle 303608 Bunlarıda hastaneden çıkınca evde giymek için... Çünkü ben doğumdan sonra lohusalık çıkana kadar annemlerde kalacağım... ve ben tosyaya dönmeden o dönem içinde annemlere bebek görmeye çok gelen olacak.... o zaman gündüzleri misafir karşılamak için giyeceğim....

Çok güzeller canım ama bencede bekle,ben de daha almadım ocak sonu gibi alırım heralde.

bugün roxi sabuntozu aldımm ve çamaşır sodasıda aldımm battaniyelerini attım makinaya ben bebek deterjanı almayacağım herne kadar bebek için densede parfümlü diye aklıma yatmıyodu sabuntozu aldımm şimdi içim rahat en azından
kireç çözücü yerinede çamaşır sodası koydumm
sabuntozunun kokusuda güzell tavsiye ederimm

Eki Görüntüle 303610
Eki Görüntüle 303609

canımm dün akşam o kadar uğraşıpta topiğe koyamadığım takımlar burda
bende üstte mor olanı ve en alttaki pembeli gecelik pijama takımı çok beğendim
birde lohusashop sitesinde gri yakası pambe kareli polar sabahlık var onu çok sevdim
bu arada senin beğendiğin diğer gecelikler de çok güzel güle güle giy

Eki Görüntüle 303610 Terlik
Eki Görüntüle 303609 Sabahlık
Eki Görüntüle 303608 Pijama Takımı

Bunlarıda hastaneden çıkınca evde giymek için... Çünkü ben doğumdan sonra lohusalık çıkana kadar annemlerde kalacağım... ve ben tosyaya dönmeden o dönem içinde annemlere bebek görmeye çok gelen olacak.... o zaman gündüzleri misafir karşılamak için giyeceğim....

canım güzellermiş nerden baktın bunlara..

masiva canım sen aldıktan sonra sana bedenle ilgili bir şeyler sorabilirim
bende dün sipariş verecktim ama beden konusunda tedirgin oldum

masiva canım sen aldıktan sonra sana bedenle ilgili bir şeyler sorabilirim
bende dün sipariş verecktim ama beden konusunda tedirgin oldum
Canım ben ocak sonu-şubat başına kadar almayı düşünmüyorum... Çünkü kuzenim son 4 ayda 17 toplamda 23 kilo almıştı ve doğumdan sonrada 14 kilosu kaldı, bu ihtimalıde göz önünde bulundurmal lazım... bu yüzden sanada tavsiyem şubata kadar beklemen:34:

kızlar merhaba şeker yüklemem yapıldı bugün açlık 103 tokluk 108 çıktı. şükürler olsun iyiymiş. :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21: darısı yaptıracak olanların başına.

csnım hadi gözün aydın sende atlattın darısı diğer yükleme yaptıracak annelerin başına olsun inş...

Neyse arkadaşlar ben artık çıkıyorum, babamız gelecek, yemeğimizi hazırlayalım:1: yarın sabahta Ankaraya gidiyoruz... on gün orada kalacağım. bu süre içinde buraya girmeye fırsatım olmayabilir... Hepinizi öpüyorum.... Rabbime emanetsiniz:8::8:

kızlar merhaba şeker yüklemem yapıldı bugün açlık 103 tokluk 108 çıktı. şükürler olsun iyiymiş. :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21: darısı yaptıracak olanların başına.

gözün aydın canım...

Ben geldimmm şeker sonucumuz normal çıktı ama kan değerlerim çok düşük kansızmışım:43:

canım gözün aydın. çok sevindim. kan sorununda ilaçlarla düzelir inşallah...

Back
X