- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #21.761
Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler. İnşallah yaptıracak arkdaşlarında sonuçları güzel çıkar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım esım oyle degıl herseyı anlr benden daha guzel anlar o yuzden eksıkde olsa ben hastandyken o herseyı 1 saat ıcınde halledıp gerı doner:))) Ama ısrarla hala erken oldugunu duusnuorum 7. aydn sonra baslamak daha mantklı gelıo dıye dıye hıcbıy yapmadıgmnda farkındayım:))) Ufk tefk seyler bıde tasınma mevzusu geldı cattı basıma buda oda bakmamamda etkılı oluo acıkcası annemde dunden razı bende sızın gosterdıgnz seylere ozenıorum ama dısrı cıkınca hıc oralı olmuorum:)) Kocamda rahat zatn o sıra gelnce herseyı tek kalmde halledrz sıkıntı yapma dıo onun rahatlıgı benı dahada gevsetıo:)) cocugumn esyalrını yıkayıp utulyıp koyack dolabı bıle yok mınk böcegım:))) barı dıorum odasına karar verskte 1 ay sonra bu dedıklrıme baslam kısmet neyse nasıbı cocugumn onu gorcek dıyıp kendımı tesellı edıorum:)))
maşallahh canımm sende halletmişsin çoğu şeyini bebişinin benim gibi akşamleyin mobilyalarıda kuruldu kıyafetler yıkandıı bugünde ütülenip yerleştirilecek dediğin gibi bende hastane çantamıda hazırlayacagım tek başımayım burada eşimde anlamaz zaten hiçbir şeyden aksi birşey olursa annemler gelene kadar memeleketten ben çoktan doğurmuş üstelik hastaneden çıkmış olurum onun için herşeyi hazırlayıp beklemek daha uygun benim içinde bebek arabamız kaldı bizimde birde halımız alınacak bakalım sıra onlara geldi hayırlısıyla onlarıda tamamladıkmı olay bitmiştir Allahın izniyleeee Allahım hepimize iyi günlerde kullandırmak nasip etsin inş..sen yinede ufaktan başla canımm son zamana kalırsaa belki zor olurrr şimdi seçerek beğenerek dokunarak alabilirsin alışverişe çıkabilirsin
ayrca aldıklarını yıkayacak ütüleyecek hazırlayacaksınn çantanı hazırlamasanda kıyafetlerini alıp ykar kurutur ütüler koyarsın
ben dolabına yerleştirdim hastane çantasını hazırladımm ne olur ne olmazz diye belki erken doğum olur bişey olurr belli olmazz diyee aniden olursaa dımdızlak kalırım ortada eşimde anlamaz abuk sabuk şeyler alır gelirr annemde panik yapar filan diye
doğumdan sonrayada kalmasını istemedim çocukla nasıl gidip alcamm
ben tüm bebek mağazalarını fellik fellik gezip hepiciğini inceleyip dokunup en beyendiklerimi alıyorummtüm ürünlere bakıyorumm öyle bunu beyendim deyip almam ya daha güzeli varsaaaa
![]()
0-3 aylık 2 tane daha tulum alıcam dahada almam artık 3-6 aylık alıcamm
beşiğiyle arabasını alıcaz eşimle tümm beşik satan yerleri gezdimm bi yer buldum ordan alıcimm
herkese günaydın kızlar.
bebklerinizin ismini ne düşünüyorsunuz?
a harfiyle başlayan isimler çok iyiymiş ama erkektede ayla başlayan isim çok az.
günaydın, hayırlı cumalar herkese... bizde daha bi kaç tane hastane çıkışı, havlu, alt açma minderi aldık.. bebek odası takımlarıa baktık ama henüz almadık.. hastane çıkışları falan çok tatlı yaaa minicik... Allahımın izniyle inşallah sağ salim gelir bebişlerimizde giydiririz onları.
kızlar ya benim aldığım kilo 10 oldu... daha 3 ay var napıcam ben ya.. çok üzülüyorum....
Günaydınn güzel mart anneleri ve minik melekleri nasılsınız herkes iyidir inş. geçmişi okuyamadım müdür izinde olduğu için onun işleri de bana kaldı hiç vaktim yok işe başlamadan yazayım dedim .Kızlar cicileri tamaladınız mı ben kendime açık renk aldım pijama ve geceliği ama galiba hata yaptım açık renk pembe beyaz karışık koyu renk bir takım daha almam lazım galiba hastane için ne olur ne olmaz .
Ben kızıma 4 tane 10 lu set aldım 4 tane 5 li set 7-8 tane 2 li takım baya da tek parça aldım çıtçıtlı badi iç dış zıbın çorap yelek şapka patik önlük biberon emzik bi tane de kalın pattaniye aldım penye battaniye 10 lu setin içinde var 4 tane yeter herhalde artık kıyafet almak istemiyorum ilk 3 ay giysin sonra kilosuna göre fln alırım diye düşünüyorum ilk zamanlar heyecanla aldığım minik etekleri elbiseleri seneye giyer herhalde ancakyavaş yavaş yıkayıp çantayı hazırlayım diye düşünüyorum çünkü şimdiden çoraplarımı zor giyiniyorum artık . Bakım ürünlerinden aldınız mı pişik kremi fln onlardan ne almam lazım hastane çantasına neler konur hazırlayan bilen arkadaşlar yardım edin
hepinizi ço kocaman öpüyoruz kızımla kendinize çokk iyi bakın vaktim olursa arada yine uğrarım .
![]()
Bugün 3 ten sonra sağlık ocağından test sonuçlarımı (şeker, troid, kan sayımı) almaya gideceğim.
benim için dua edin.
günaydın kızlar,nasılsınız bakalım bizde haberler çok kötü dün şeker yüklememizi yaptık sıkı durun 330 .ondan sonra yok dahiliyeci yok diyetisyen dr dr gezdik.deli gibi ağır bi liste verdiler 10 güne kodar düşmezsede inüsiline başlanacakmış , harfiyen uygulicaksın diyo dr da 10 günde 120 ye nasıl düşcek onu anlamadım çok korkuyorum sabah 9 dan önce uyanamayan ben açlıktan 6,30 da gözlerimi açtım o kadar açım yani:) dua edin kızlarda halldeyim şunu.yoksa durum fena
günaydın kızlar,nasılsınız bakalım bizde haberler çok kötü dün şeker yüklememizi yaptık sıkı durun 330 .ondan sonra yok dahiliyeci yok diyetisyen dr dr gezdik.deli gibi ağır bi liste verdiler 10 güne kodar düşmezsede inüsiline başlanacakmış , harfiyen uygulicaksın diyo dr da 10 günde 120 ye nasıl düşcek onu anlamadım çok korkuyorum sabah 9 dan önce uyanamayan ben açlıktan 6,30 da gözlerimi açtım o kadar açım yani:) dua edin kızlarda halldeyim şunu.yoksa durum fena
Bugün 3 ten sonra sağlık ocağından test sonuçlarımı (şeker, troid, kan sayımı) almaya gideceğim.
benim için dua edin.