• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınn güzel mart anneleri ve minik melekleri nasılsınız herkes iyidir inş. geçmişi okuyamadım müdür izinde olduğu için onun işleri de bana kaldı hiç vaktim yok işe başlamadan yazayım dedim .Kızlar cicileri tamaladınız mı ben kendime açık renk aldım pijama ve geceliği ama galiba hata yaptım açık renk pembe beyaz karışık koyu renk bir takım daha almam lazım galiba hastane için ne olur ne olmaz .
Ben kızıma 4 tane 10 lu set aldım 4 tane 5 li set 7-8 tane 2 li takım baya da tek parça aldım çıtçıtlı badi iç dış zıbın çorap yelek şapka patik önlük biberon emzik bi tane de kalın pattaniye aldım penye battaniye 10 lu setin içinde var 4 tane yeter herhalde artık kıyafet almak istemiyorum ilk 3 ay giysin sonra kilosuna göre fln alırım diye düşünüyorum ilk zamanlar heyecanla aldığım minik etekleri elbiseleri seneye giyer herhalde ancak :1:yavaş yavaş yıkayıp çantayı hazırlayım diye düşünüyorum çünkü şimdiden çoraplarımı zor giyiniyorum artık . Bakım ürünlerinden aldınız mı pişik kremi fln onlardan ne almam lazım hastane çantasına neler konur hazırlayan bilen arkadaşlar yardım edin :1:hepinizi ço kocaman öpüyoruz kızımla kendinize çokk iyi bakın vaktim olursa arada yine uğrarım .:54::54::54::54:

günaydın canım.ben oğlumda pişik için popolin kullandım.çok güzel bi krem.her altını değiştirdiğimde sürdüm hiç pişik olmadı.hastane çantana ıslak mendil,pişik kremi bide bez tabiki yeter bence.unuttuğum bişi varmı bilmiyorum.

sağolun kızlar inşallah düzelicek doğumuda en az 15 gün geriye kaydırıyomuş bu şubatın ortası hazır ol diyo dr bizde hastaneden sonra gittik deli gibi alışveriş yaptık napalım o kadar üzücü günü eğlenceli kapatalım bari dedik:)

günaydın kızlar,nasılsınız bakalım bizde haberler çok kötü dün şeker yüklememizi yaptık sıkı durun 330 .ondan sonra yok dahiliyeci yok diyetisyen dr dr gezdik.deli gibi ağır bi liste verdiler 10 güne kodar düşmezsede inüsiline başlanacakmış , harfiyen uygulicaksın diyo dr da 10 günde 120 ye nasıl düşcek onu anlamadım çok korkuyorum sabah 9 dan önce uyanamayan ben açlıktan 6,30 da gözlerimi açtım o kadar açım yani:) dua edin kızlarda halldeyim şunu.yoksa durum fena

cnm geçmiş olsun dikkat et yediklerine geçer inşallah

günaydın kızlar,nasılsınız bakalım bizde haberler çok kötü dün şeker yüklememizi yaptık sıkı durun 330 .ondan sonra yok dahiliyeci yok diyetisyen dr dr gezdik.deli gibi ağır bi liste verdiler 10 güne kodar düşmezsede inüsiline başlanacakmış , harfiyen uygulicaksın diyo dr da 10 günde 120 ye nasıl düşcek onu anlamadım çok korkuyorum sabah 9 dan önce uyanamayan ben açlıktan 6,30 da gözlerimi açtım o kadar açım yani:) dua edin kızlarda halldeyim şunu.yoksa durum fena

vallahi gzlerim fal taşı gibi açıldı.benden de yüksek ıkmış.benim de 230g/dl çıkmıştı.senin gibi koştur koştur dahiliye ve diyetisyene gittim.sıkı bir diyt ve yürüyüşle toparladım.bana da diyetle düzelmezse insülin dediler.Allah(c.c.) a şükür diyet ve yemek sonrası yürüyüşle toparladım.seninde diyetle toparlaır stres yapmamaya çalış.diyeti harfiyen uygula,ne kadar zor olsada.benim 1 ay geçti bile.alışıysun zamanla.dişimizi sıkacağız 3 ay,bebşlerimiz sağlıklı olsunlarda varsın aç kalalım.bu diyetle bebek beslenebilirmi diye endişelenme o senden alacağını alıp her hlükarda beslenip,büyüyor.iyi haberlerini bekliyoruz.şeker aleti aldın değil mi?başlangıçta günde 6 kez baktırıyorlar.düzeldikçe sayısı azalıyır.senin de öyle olacak inşallah.

sağolun kızlar inşallah düzelicek doğumuda en az 15 gün geriye kaydırıyomuş bu şubatın ortası hazır ol diyo dr bizde hastaneden sonra gittik deli gibi alışveriş yaptık napalım o kadar üzücü günü eğlenceli kapatalım bari dedik:)

bizim el ele doğum işi yalan oldu desene :) üzme kendini diyetle düşürürsün inş.. doğumu soracaktın bişeyler öğrenebildin mi bari

vallahi gzlerim fal taşı gibi açıldı.benden de yüksek ıkmış.benim de 230g/dl çıkmıştı.senin gibi koştur koştur dahiliye ve diyetisyene gittim.sıkı bir diyt ve yürüyüşle toparladım.bana da diyetle düzelmezse insülin dediler.Allah(c.c.) a şükür diyet ve yemek sonrası yürüyüşle toparladım.seninde diyetle toparlaır stres yapmamaya çalış.diyeti harfiyen uygula,ne kadar zor olsada.benim 1 ay geçti bile.alışıysun zamanla.dişimizi sıkacağız 3 ay,bebşlerimiz sağlıklı olsunlarda varsın aç kalalım.bu diyetle bebek beslenebilirmi diye endişelenme o senden alacağını alıp her hlükarda beslenip,büyüyor.iyi haberlerini bekliyoruz.şeker aleti aldın değil mi?başlangıçta günde 6 kez baktırıyorlar.düzeldikçe sayısı azalıyır.senin de öyle olacak inşallah.

şeker aleti al dedi ama günde iki kere açlık tokluk diye bakıcakmışım.bizim bi sıkntımızda yedi sülalem şeker hastası ben geçen ay dr söyledim ne zaman bakılması gerekiyosa en erken bakalım diye aldırmadı 27 haftadayız belki daha erken öğrenseydik bu kadar çıkmazdı bizde seviniyoduk bebiş 1 kilo oldu diye meğer şekerden kilo alırmış.gerçi bunada şükür inş senin gibi düzene sokabilirim bende

şeker aleti al dedi ama günde iki kere açlık tokluk diye bakıcakmışım.bizim bi sıkntımızda yedi sülalem şeker hastası ben geçen ay dr söyledim ne zaman bakılması gerekiyosa en erken bakalım diye aldırmadı 27 haftadayız belki daha erken öğrenseydik bu kadar çıkmazdı bizde seviniyoduk bebiş 1 kilo oldu diye meğer şekerden kilo alırmış.gerçi bunada şükür inş senin gibi düzene sokabilirim bende

yok vcanım bebişin çok klo almamş.bende geçe hafta kontrole gittiğimde 27 haftaydım kızım 1kg 35 cm hatta 1 hafta geride.senin bebişte tombik değil yani:-)benimde sadece babaannemde var bana yadigar kaldı.endişelenme göreceksin 1 haftada düzelecek.dualarımız seninle.

çok erken dedi sen bunları şimdi düşünme diyo 1 ay sonra ocak başı tekrar randevu verdi yanlız normal doğumda ısrar ediyo hoşuma gitti bu tavrı

normal doğum yanlısı olması iyi. biz daha bişey konuşmadık bakalım bizimki ne dicek doğumla ilgili ocaktan itibaren nst gircekmişim o zaman anlatır heralde

yok vcanım bebişin çok klo almamş.bende geçe hafta kontrole gittiğimde 27 haftaydım kızım 1kg 35 cm hatta 1 hafta geride.senin bebişte tombik değil yani:-)benimde sadece babaannemde var bana yadigar kaldı.endişelenme göreceksin 1 haftada düzelecek.dualarımız seninle.

ya sorma sizinle konuşunca açıldım biraz ,üzülmesin diye anneme çok anlatamadım dr çook kötü tepki verdi kaynanada amaaan bişey olmas dedi:)

normal doğum yanlısı olması iyi. biz daha bişey konuşmadık bakalım bizimki ne dicek doğumla ilgili ocaktan itibaren nst gircekmişim o zaman anlatır heralde

cnm en son ne zaman gittin bilmiyorum ama dün deli gibi nts kuyruğu vardı normal doğum için oda bekleyen 2 tanede hamile vardı acaip kalabalıktı inş bize öyle denk gelmez yada önlemimizi falan önceden alalım çünkü şeker için bayağı bi ordaydım bütün dr lar çok yoğun.

ya sorma sizinle konuşunca açıldım biraz ,üzülmesin diye anneme çok anlatamadım dr çook kötü tepki verdi kaynanada amaaan bişey olmas dedi:)

diyetisyenin bana verdiği kağıtta günde 1 tatlı kaşığı tarçın tüketiniz yazıyordu.ben de ara öğünlerde içtiğim sütün içine ve her yemekten önce ılık suyun içine atıp içiyorum.müthiş etkili.bazen tokluk şekerim açlıktan düşük ya da 5 mg/dl yükseliyordu.o derece etkli.ölçüyü kaçırmamak şartıyla.toplam 1 tatlı kaşığı.

Günaydın herkesek...

Canım geçmiş olsun şekerli sayımız git gide artıyo yakında şekerliler diyet listeleri topiği falan açabiliriz :)) herkes yazmış zaten canını sıkma diyetle mutlaka düşüyo.. hatta şekerli gıdalar alma ertesi gün ölç düşük bile çıkıyo.. Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah... :nazar::nazar:

cnm en son ne zaman gittin bilmiyorum ama dün deli gibi nts kuyruğu vardı normal doğum için oda bekleyen 2 tanede hamile vardı acaip kalabalıktı inş bize öyle denk gelmez yada önlemimizi falan önceden alalım çünkü şeker için bayağı bi ordaydım bütün dr lar çok yoğun.

inş. canım bnm dr zaten yarın gün çalışıyo bide yoğunluk olursa yandık

Canım diyetle düzene girer,canını sıkma başta zorlanırsın ama alışırsın.İnş.insilüne gerek kalmaz.

Back
X