2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım,minik kızın güzel günlerde kullansın aldıklarını.4 penye battaniye yeter canım,sen artık kıyafet alma bencede.Ben de iki parça bişey aldım çok mu diye düşünüyodum siz böyle yzınca daha çok varmış almam gereken:)

fena fikir değil aslında:) amin inş bu günlere kadar sıkıntısız geldik bunlarda nazarları olsun yavrularımızın.

dün akşam bende aldıklarımın hepsini çıkardım benzer o kadar şey almışım ki gereksiz çok gerekli bi sürü eksik var bundan sonra listeyle çıkılacak alışverişe :)

Tünaydın arkadaşlar...

eşim işe geç gidiyordu bugün, bende hadi hastaneye gidip sonuçlarımı alalım dedim gittik, sonucumu aldım, ama doktor sonuçlara öğleden sonra baktığı için bekleme şansım yoktu. açlık şekerim 79, 1 saat sonraki 140 çıkmış.. tam sınır yani. ben şimdi ne yapayım.. içimden 100 grlık testi yaptırmak gelmiyor hiç

ordan aile hekimimize geçtik, aile hekimim de yoktu başka hekime kan değerlerim düşük çıktığından günde 2 tane olarak demir hapı yazdırdım..

merhaba canım geçmiş olsun atlatmışsın..yaptıran arkadaşlar daha iyi bilir ama az dikkat etsen iyi olcak gibi görünüyor, 100grlık testi yaptırmadan halledebilirsin bence...

uhdecim bebişler güzel günlerde kullansınlar cicilerini ama biz neden hiç sizin cicilei göremiyoruz......:26:

cnm geçmiş olsun diyetle tez zamanda atlatırsın inş.yeme içm eyi aklından cıkar sadece bebişin sağlığını düşün daha kolay atlatırsın cnm

canım senin sınırda çıkmış yaptırmazlar belki yediklerine dikkat edersin açlık kan şekeride iyi çıkmış gözün aydın

merhaba canım geçmiş olsun atlatmışsın..yaptıran arkadaşlar daha iyi bilir ama az dikkat etsen iyi olcak gibi görünüyor, 100grlık testi yaptırmadan halledebilirsin bence...
çok sağol tatlım, evet yaa dikkat edersem düşer gibi. en başta kuru inciri ortadan kaldırmam lazım.:))

canım senin sınırda çıkmış yaptırmazlar belki yediklerine dikkat edersin açlık kan şekeride iyi çıkmış gözün aydın

teşekkürler selencim, valla inşallah biraz dikkatle düşürürüm.
inciri, beyaz ekmeği keserim.. zaten pirinç pilavıyla pek aram yok. birde bu sabah haberlerde pirinçte arsenik olduğunu ve hamilelerin çok dikkat etmeleri gerektiğini söylediler.!!

canım çok şükür atlattın sende sınırda olduğu için dr. kararına bağlı olablir 100 lük yükleme yapılması ama sorun çıkacagını sanmıyorum ben biraz dikkat edersen bence gerek bile kalmaz yaptırmana canımmm
uhdecim bebişler güzel günlerde kullansınlar cicilerini ama biz neden hiç sizin cicilei göremiyoruz......:26:

amin canımmm inanki eve gittiğimde yorgunluktan ölüyorum cicielrin fotosunu çekmeyi bırak yemek yemeye bile dermanım kalmıyor ama herşey tamamlansın sözz sizeee tek tek çekip yükleyecegim çünki o dönemde evimde dinleniyor olacagım baya vaktim olacak canımmm teyzeleri görmezse benim kuzularımın cicilerini olurmu hiççç değilmi ama

ceylin canım geçmiş olsun,,hayli yüksek çıkmış aman dikkat et kendine..inşallah diyetle atlatırsın en kısa zamanda..sağolsun melyce,mag çok güzel bilgiler verdi beslenmeyle ilgili..ben henüz test yaptırmadım..ama arada bişeyler yerken onların uyarını dikkate alıyorum..inşallah sen de eminim dikkatle düşüreceksin şekerini

prensesin uykusu canım geçmişi ancak okudum..ufak bi sıkıntı atlatmışsın aman dikkat et kendine..korkmuşsundur eminim neyseki annecin yanındaymış..kendine ve kuzuna dikkat et

masiva canım inşallah anneannenin ameliyatı iyi geçer,Rabbim şifalar versin..akika kurbanı ve mevlütü de çok güzel fikir

evet hülyacım çok şükür atlattım bunuda. varya hiç doktora gidesim bile yok.. 100 grlık yapmak isterse diye
ben şekerden bir gün önce çok tatlı yedim(( canım çekti engel olamadım.. ama şimdi sonucu da gördüm ya, tatlıları ortadan kaldırıcam hemen.

CEYLİN canım geçmiş olsun sanada, yeni gördüm.. bayağı yüksek çıkmış ama sakın stres yapıpta iyice çıkarma olurmu??
unutma ki bu GEBELİK ŞEKERİ. bebişlerimi kucağımıza aldığımızda hepsi geçicek Allah'ın izniyle.

canım benim kıyamam sanaa bence biran evvel git dr. bakalım ne diyecek belkide hiç gerek yok diyecek acaba o yediğin tatlıların sonucu bu olmaya kaldır tatlı falan görmesin gözünnn inş. düzelecek canım üzülme sen

dün akşam bende aldıklarımın hepsini çıkardım benzer o kadar şey almışım ki gereksiz çok gerekli bi sürü eksik var bundan sonra listeyle çıkılacak alışverişe :)

Ben arasıra çok lazım olanları aldım ama çok az şey,yıkasam tekrar giydircek bişey bulamam o derece:)En iyisi listeyle çık sen iyi fikir:)

Canım çok yüksek değil dr 100lük istemez belki.Ben de gün de 2 tane içiyorum demir şurubu.Senin kan değerlerin kaç çıktı canım?

Ben arasıra çok lazım olanları aldım ama çok az şey,yıkasam tekrar giydircek bişey bulamam o derece:)En iyisi listeyle çık sen iyi fikir:)

bende aldıklarıma bakıyorum az gibi geliyo annem yeter alma diyo haklıdır muhakkak deneyimli sonuçta ablamda annem nasılsa hemen kirlenenleri elinde yıkar çamaşırsız kalmazsın diyo bende bişey almıcam kıyafet artık hastane çıkışını alıcam sadece şimdi diğer malzemeleri bakım banyo v.s. yavaş yavaş alıp birden sarsmayalım bütçeyi

Evet yavaş yavaş tamamlamak lazım,ben çok fazla almayı düşünmüyorum ama bi kaç bişey daha almam lazım daha.diğerlerinin de fiyatlarını araştırıyorum sonrada gidip alıcam.Sebamedin setini 56tl ye buldum mesela ebebkte daha az miktarlısı 85 tl.

bugün sağ alt köşede ilan vardı sebamed 39 tl diye ama onlarında miktarları az galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…