- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #21.821
Onu görmedim canım.Benim seçtiklerim büyük boyları.Bi de ben internetten alışveriş yapmıyorum.20de olsa alamam heralde.:)
Tünaydın arkadaşlar...
eşim işe geç gidiyordu bugün, bende hadi hastaneye gidip sonuçlarımı alalım dedim gittik, sonucumu aldım, ama doktor sonuçlara öğleden sonra baktığı için bekleme şansım yoktu. açlık şekerim 79, 1 saat sonraki 140 çıkmış.. tam sınır yani. ben şimdi ne yapayım.. içimden 100 grlık testi yaptırmak gelmiyor hiç
ordan aile hekimimize geçtik, aile hekimim de yoktu başka hekime kan değerlerim düşük çıktığından günde 2 tane olarak demir hapı yazdırdım..
bende internetten araştırıyorum ama gidip yerinde alıcam heralde boyutlarından falan emin olamıyorum kıyafet desen hiç almam int.ten bakmak lazım
arkadaşlar hepinize tünaydın
ben bugün şeker yüklememi yaptırdım gayet rahat geçti
bir kaç saat sonra sonuç çıkar sanırım
umarım her şey yolunda olur
akşam 10 gibi iki tane mandalina yedim umarım değerimi etkilemez
canım, hgb(kan) en az 13,6 olması gerekirken benimki 12,7 çıkmış, mcv de(demir) en az 80.7 olması gerekirken 75.9 çıkmış..canım çok yüksek değil dr 100lük istemez belki.ben de gün de 2 tane içiyorum demir şurubu.senin kan değerlerin kaç çıktı canım?
cnm geçmiş olsun doktorla görüşmen gerekiyor bence
İnş.sonuçların güzel çıkar canım iki mandalinadan ne olcak ben muz yemiştim ama çıkmadı.
canım, hgb(kan) en az 13,6 olması gerekirken benimki 12,7 çıkmış, mcv de(demir) en az 80.7 olması gerekirken 75.9 çıkmış..
Zaten bende akdeniz anemisi taşıyıcılığı var, o yüzdende bi türlü yükselmiyo.. Bu kadar ilaca rağmen(
:44::44::44::44::44:
canım, hgb(kan) en az 13,6 olması gerekirken benimki 12,7 çıkmış, mcv de(demir) en az 80.7 olması gerekirken 75.9 çıkmış..
Zaten bende akdeniz anemisi taşıyıcılığı var, o yüzdende bi türlü yükselmiyo.. Bu kadar ilaca rağmen(
:44::44::44::44::44:
pollyanna o zaman kan için seni sevindirecek değerimi söyleyeyim 9,06 idi ilaçlarla şuanda 10,30 çıkardım günde iki tane ilaç ve pekmezle bu hale geldim
sağoll özgemmm yüreğimi su serptin pimpirik olmuştum
kızlar herkeze slm nasılsınız? benimde kızımın her bişeyi tamam bi odası halısı felan kaldı .. daha yıkamak için erken değilmi eşyaları yoksa ben çok mu yavaş hareket ediyorum anlamadım aceleci olmak istemiyorum ama artık herşeyede hazırlıklı olmak lazım allah korusun bebişler zamanında gelsin ..
ayy canım seninki çok çok azmış yaa(
ilaç hadi neyse de şuan ben pekmez filan yiyemem..
aman canım sende çok dikkat et, doğuma kadar biraz daha yukarılara çıksın inşallah. daha doğumdada kan kaybı yaşıycaz(
malesef takviyeye devam doktor dikkat etmem gerektiğini söyledi bende sürekli kan yapan şeyler tüketiyorum ne yapayım
Canım pekmez ve siyah üzüm dışında ne var başka kan yapan?Ama tatlı olmayan:)
kırmızı et en başta çiğer kesinlikle et ıspanak kesinlikle demir için yediğimiz şeylerin yanında yoğurt ve ya ayran tüketme ben keçi boynuzu aldım alıyorum elime yiyorum aklıma geldikçe bu arada kızlar soğan sarımsak ve kara şimşekte süt yapmaya birebir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?