2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ütüyü hiç düşünmüyorum eşim yasakladı bana ütüler eşimde,çamaşırı da zaten makine yıkıyo:)))Ama dediğin gibi 2 günlük iş aslında mincik o kıyafetler hemen ütülenir...

Son zamanlarda çok oluyomuş bi arkadaş dedi resmen kendi horlamama uyanıyorum diye:)Az kaldı artık olur öyle şeyler.Ama hazırlıklarını tamamlamaya çalış sen.

sormayın geçen koltukta sırt üstü uyumuşum kocamda tele çekmiş yani kendim korktum resmen diyorumki uyandırıp yan yat deseydin senin yan dönmen yarım saat alır diyo hem kilo hem burun tıkanıklığı sonuç bu yani çok utandımm çokkkkk :2::2::2:

Canım niye utanıyosun normal şeyler bunlar hamilelikte,sonuçta geçici:)bi gün eşimde horlar sen de onu çekersin:)

canım sağlık olsun bizde oda yapmıcaz ama odamızın şeklinin değişmesi lazım rapor alınca ilk iş mobilyacıları çağırııp o işi halletmek olucak :)

4. katta oturuyorum 2. katta gecenlerde yoruldum devam cikamadim esime dedimki beni tasisana yukari

aldimi onu bir kahkaha

TANKER gibi olmussun nasil tasiyim seni dedi bana:-43:

Canım niye utanıyosun normal şeyler bunlar hamilelikte,sonuçta geçici:)bi gün eşimde horlar sen de onu çekersin:)

ben onu balayında yapmıştım zaten oda şimdi bana misilleme yapıyo uyuyo olsaydı kendi horultusundan beni duymazdı zaten ablam sizin odada kazı çalışması var heralde demişti düşün yani şiddeti .

cnm saol şekerim lafını çok kullanırdım ondan bile korkuyorum artık:)

canım kıyamam yaa korkma bişi olmaz cogu arkadas diyetle düzene soktu hatta bende cıkmadıgı halde bizim burdaki melikeni diyetinden uygulama çalısıyorum canım benim ya sağolsun listesini paylaşmıştı pek güzel geldi gözüme ben de yiyim sunlardan bakiim demiştim bu ay kilo almadım almadan da devam ediyorum şekerim de cıkmadı canım da cok bişi istemiyo alışıyosun yani sıkma sakın canını stres de cıkarıyomuş bak sekeri kendini yıpratma bebişi düşün annesi...

pollycim senin sekerin yüksek diilki tatlım belki günden kaynaklanan bişidir canın tatlı cekmiş yemişsin ya mutlaka ondandır kuzum takma kafana defneck iileşsin artık insallah ya valla cok üzülüyorum hep dualarımda küçük kuzu bu arada takma eltini falan kafana ayy gelmesin sakın bi daha bi daha söle sen yok öle kafasına göre gelip tatil yapcak hanımefendi cocuga da sen bakıcan iş yapıcam dediği seyi de elinin ucuyla yalap şap yapcak aman bırak ya lazım diil onun işi sen de sakın bunun için stres yapma canım benim kendine bebişlerine bak sen...
bi de cnm bu arsenik her pirinçte olmuyomuş ithal almayın osmancık pirinç alın dediler hep...
Kızlar bazen karnım taş gibi oluyor normal mi?

kuzum o bende de oluyo böle top gibi oluyo sertleşiyo iice kasılıp kalıyo doktora sordum bunlar rahmi doguma hazırlayan kasılmalarmış günde 2-3 defa olması normalmiş fazlalasır yada 1 dakikadan uzun süre öle kalırsa uzanmayla hareketle gecmezse hemen gel nst de bakılması lazım dedi ama kısa sürüyosa geçiyosa cok sık olmuyosa korkma olması lazım bunun gitgide artacak zaten dedi...

canım beniiim özlemcim çok sağol tatlım yaa. bende sınırda diye pek kafaya takmıyorum.
valla yavrum iyileşsinde şeker filan vız gelir tırıs gider.
aynen dediğin gibi hanfendi! tatil yapacak. derdi gezip tozmak. işten güçten anladığı da yok zati.düşündükçe afakanlar basıyo. ama no stres no panik diyip kendimi teselli etmeye çalışıyorum.
bu arsenik olayına da sevindim ama osmancık diye ithal pirinç kakalıyorlarsa ne etcez(
sağoll canım seinde gözün aydın
sınırda bile olsa çıkmamış
hee:))) bende öyle teselli ediyorum kendimi:)
sağoll özgemm
naptımm bugün koca bir tabak pasta yedimm
maşallah sana:))

Komsumn getrdgı asureyı ac gıbı yedım cok pısmanım ve okdr pısman oldumkı mıdem bulanıo aksama kocama kofte yapmak ıstedım cnm cektıde dıyebılrz nasıl yapacgıma karar veremedm kızlar bana bı el atarmsnz ben fırında olsn ıstıorum ama kızarms gıbı olsunda ıstıorum yagsız tavadamı yapım yoksa onerebılcegnz tarfnz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…