- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #21.901
bizim kilolar fazla olunca hareketler kısıtlı tabi sen rahatsın o kunuda . yapıcak iş çok geliyo gözüme ama kıyafetleri yıka ütüle çanta hazırla 2 günlük iş sistemli gidersek eksikleri belirleyip alırsak gerisi kolay olur gibi geliyo.
Olsun canım yeni eve göre yaparsın odasın,sağlıklı olsunlarda odasını da en güzel şekilde yaparsın.Tek derdin odası olsun.Zaten ilk zamanlar odasında yatmıycak bişey olmaz.
Son zamanlarda çok oluyomuş bi arkadaş dedi resmen kendi horlamama uyanıyorum diye:)Az kaldı artık olur öyle şeyler.Ama hazırlıklarını tamamlamaya çalış sen.
ya evet orasi oyle fakat,
ilkbebisim heves iste
sormayın geçen koltukta sırt üstü uyumuşum kocamda tele çekmiş yani kendim korktum resmen diyorumki uyandırıp yan yat deseydin senin yan dönmen yarım saat alır diyohem kilo hem burun tıkanıklığı sonuç bu yani çok utandımm çokkkkk :2::2::2:
simdiden esim rahatsiz olmaya basladysa,
son zamanlara dogru komsulari merak ediyorum
kotu olan bebisimin odasi olmiycak:-(
tasinmayi dusunuyoruz seneye yaza kadar
baya stres olucak:-(
yeni eve odasini alicam:-43:
isterdimki odasida hazir olsun
evet özgecim ablasının şansına, kardeşi nasiplenecek inşallah. 2 tane gönderselermiş keşke:))))) kavga etmezlerdi:))))
kızkar şekerimm 95 çıktı :)))
demekki tatlıyla kiloyla alakası yokmuş
Canım niye utanıyosun normal şeyler bunlar hamilelikte,sonuçta geçici:)bi gün eşimde horlar sen de onu çekersin:)
Kızlar ben çıkıyorum herkese şimdiden iyi tatiller.Ben gidiyim akşam için süslenmeye başlıyım.Kendinize iyi bakın
cnm saol şekerim lafını çok kullanırdım ondan bile korkuyorum artık:)
çok sağol tatlım, evet yaa dikkat edersem düşer gibi. en başta kuru inciri ortadan kaldırmam lazım.:))
teşekkürler selencim, valla inşallah biraz dikkatle düşürürüm.
inciri, beyaz ekmeği keserim.. zaten pirinç pilavıyla pek aram yok. birde bu sabah haberlerde pirinçte arsenik olduğunu ve hamilelerin çok dikkat etmeleri gerektiğini söylediler.!!
Kızlar bazen karnım taş gibi oluyor normal mi?
maşallah maşallah
sende atlattın bunu:) hemde çok güzel bi şekilde
Hadi gözün aydın canım çok sevindim.Tatlıyla da kiloyla da alakası yok dediğin gibi:)
canım beniiim özlemcim çok sağol tatlım yaa. bende sınırda diye pek kafaya takmıyorum.canım kıyamam yaa korkma bişi olmaz cogu arkadas diyetle düzene soktu hatta bende cıkmadıgı halde bizim burdaki melikeni diyetinden uygulama çalısıyorum canım benim ya sağolsun listesini paylaşmıştı pek güzel geldi gözüme ben de yiyim sunlardan bakiim demiştim bu ay kilo almadım almadan da devam ediyorum şekerim de cıkmadı canım da cok bişi istemiyo alışıyosun yani sıkma sakın canını stres de cıkarıyomuş bak sekeri kendini yıpratma bebişi düşün annesi...
pollycim senin sekerin yüksek diilki tatlım belki günden kaynaklanan bişidir canın tatlı cekmiş yemişsin ya mutlaka ondandır kuzum takma kafana defneck iileşsin artık insallah ya valla cok üzülüyorum hep dualarımda küçük kuzu bu arada takma eltini falan kafana ayy gelmesin sakın bi daha bi daha söle sen yok öle kafasına göre gelip tatil yapcak hanımefendi cocuga da sen bakıcan iş yapıcam dediği seyi de elinin ucuyla yalap şap yapcak aman bırak ya lazım diil onun işi sen de sakın bunun için stres yapma canım benim kendine bebişlerine bak sen...
bi de cnm bu arsenik her pirinçte olmuyomuş ithal almayın osmancık pirinç alın dediler hep...
kuzum o bende de oluyo böle top gibi oluyo sertleşiyo iice kasılıp kalıyo doktora sordum bunlar rahmi doguma hazırlayan kasılmalarmış günde 2-3 defa olması normalmiş fazlalasır yada 1 dakikadan uzun süre öle kalırsa uzanmayla hareketle gecmezse hemen gel nst de bakılması lazım dedi ama kısa sürüyosa geçiyosa cok sık olmuyosa korkma olması lazım bunun gitgide artacak zaten dedi...
hee:))) bende öyle teselli ediyorum kendimi:)sağoll canım seinde gözün aydın
sınırda bile olsa çıkmamış
sağoll özgemm
naptımm bugün koca bir tabak pasta yedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?