- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #21.861
Saçımı yaptırcam ama daha ne giyceğimi bilmiyorum:))))
cnm sen zaten kilo almamıştınki evde bisürü seçeneğin vardır nazar boncuğunuda içinde biyere takmayı unutma :)
Saçımı yaptırcam ama daha ne giyceğimi bilmiyorum:))))
Evet canım kilo almadım ama giymeyi düşündüklerim eşime ince geldi üşürüm diye olmaz diyo((((Onun dışında da genelde spor giyiniyorum seçeneklerim azaldı,bi tane beğendim bakalım eve gitmeden deniycem olursa alırım:))))
cnm pantolon üstüne şifon tunikler var hamişler için öyle bişey bulabilir misin acaba zamanda dar gerçi
o zaman evdekilerin içine bişey giyebilecek gibiyse bi badi falan giyersin yada şal alırsın üstüne olmazmı acep . bende seni gibi hep spor giyerim sonra böyle günlerde şaşıp kalıyorum.
POLLY kuzummm sakın eltiye meltiye canını sıkma dediğin gibi senin derdin sana yeter küserse küssün istemediğini sölemişsin iyi olmuş.. bu halimizde artık anlayış göstermeyip küsenlerinde yolu açık olsun napalım.. bize öle yemeğe falan gelmek isteyenlere ben direk hazırlık yapacak durumum yok diyorum valla hiç bişey bebişlerimizden önemli değil hele ki Defnecikten hiç değil! o yüzden salla gitsin... yeşil mercimeğe devam :)) şekere çok sevindim bence normal çıkmış hiç sınır falan diye düşünme dikkat et yeter.. Minik kuzuyuda öp benim için inşallah bi an önce düzelir
selam ciic mart anneleriiiiii ve bebileriiiiiiiiiiiiii
arkadaşlar çantalar hazırlanmaya başladı mı? ne zaman hazırlamaya başlamalıyız fikri olan yazabilir mi?
Canım baktım onlarda göbeğim çok olmadığı için güzel olmadı bana.Ya arda kaldım ne hamile kıyafeti giyemiyorum ki daha.Çok heves ediyodum ama 9.ayda da olsa alıp giycem hamile kıyafeti
Benim daha eksiklerim bitmedi ki çanta hazırlıyım hatta çanta bile yok ortada:))Bazı arkadaşlar hazırladı ama...
kizlar benim bücür cok hareketli yahu,
heleki tatli yiyince tutabilene ask olsun
baktim bir gun tik yok bizimkinden 1 cikolata yiyorum,
10 dakikaya basliyo tepinmeye
bende 3 ay için almıyım diyorum ama sonra bakıyorum giyecek bişey kalmamış mecbur alıyorum beni görsen yarın doğuracak falan sanırsın kocaman oldu göbüş
selam ciic mart anneleriiiiii ve bebileriiiiiiiiiiiiii
arkadaşlar çantalar hazırlanmaya başladı mı? ne zaman hazırlamaya başlamalıyız fikri olan yazabilir mi?
kizlar benim bücür cok hareketli yahu,
heleki tatli yiyince tutabilene ask olsun
baktim bir gun tik yok bizimkinden 1 cikolata yiyorum,
10 dakikaya basliyo tepinmeye
Ne güzel tam hamile,beni de görsen inanmazsın:)Öyle 3 ay giyilcek ama insan heves ediyo kaç kere hamile olcaz.Ben tayt tunik idare edicem çok güzel tunikler var.Benim aldıklarımı zaten doğumdan sonrada giyebilicem hala small oluyo.
benımde eksiklerim var daha evet bende de canta da yok :))) 7. aya gırınce hazırla kenarda bulunsun dedıler de sızlere sorayım dedım arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?