2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm kadınbudu yap istersen değişiklik olur

Son düzenleme:

ben hastanede ablamın doğumunda denk geldim aman yarabbim fena hamileliğinde ortaya çıkmış ablamla aynı odayı paylaşıyorlardı normalde sessizdir ablam kimseye bişey demez bi ara kadına şey dedi ne olur uyuma lütfen yatamıyorum diye ama ne horlamak son aylar fena oluyor haberiniz olsun

hamilelikte iğrendiğim tek şey köfte oldu malesef gayet güzel yaparım herkes bayılıyor ama yiyemiyorum

sfiyet olsun canımm şeker çıkmamasına çok sevindim çok endişeleniyodunn
kilo almıyomusun ben alırdım kesinn

canım şuana kadar 8 kilo aldımm
aslında bu kadar bile çok benim için :26:

aynen cnm alakası yok tabi sadece bunlar biraz tetikler

benim kadar tatlıyı sanırım kimseler yememiştir
umarım herkesin sorunsuz geçer

Ama onu kızartmak lazım gelır ben kızartma yememek ıcın alterntf arıorum kıı cooook da severım onu napalım ablaaa kılo davası :))))

anladım canım biraz ağır olabilir o zaman izmir köfteye ne dersin gerçi onuda fırına vermeden biraz kızartman gerekir o zaman sana hasan paşa köfte diyorum onu yağda kızartmak gerekmez yada ızgara yapıcan artık

hamilelikte iğrendiğim tek şey köfte oldu malesef gayet güzel yaparım herkes bayılıyor ama yiyemiyorum

Hamıle kaldıgmdn berı kofte yemedım desem ınanırmısınz?? :)))) bnde yıyemem dıye hıc agzıma surmedm ama bugn canım oyle cktı patatesle fln yenır geldı bana yanınada bol salataa offf:)))

Haklısın bıde ızmır kofte yapmayı bılmıorumkı canım ıstese nolur:)))) Ben bıldıgmz kofteyı yapım fırına da elma dılm patates yapım koftelerıde ızgara edım kocama fıkrını sormadm onuda bı sorım ona gore yapım:)))

olur güzel menü izmir köftede senin yaptığın menünün domates soslusu cnm ilk önce köfteleride elma dilimli patatesleri kızartıyorsun sonra fırın tepsisine alıyorsun üstüne domates sosu ver fırına gitsinnnnn

valla kuzum ben hep açık pirinç alıyodum da hamile kaldıgımdan beri öle tarttırma işi pek bişi almıyorum hep paket alıyorum bakliyatı da duru falan alıyorum sen de öle yap canım kaç yıllık markalar işin içine hile hurda katmazlar diye umuyorum için rahat olsun amaaaan bilmediğimiz neler neler var daha kimbilir hepimiz Allaha emanet yaşayıp gidiyoruz işte bebişlerimiz de Rabbime emanet O korusun onları bize bağışlasın inşallah...

:) amiiiiiiinnnn canım amiinn.. rabbim hepimizi ve bebişlerimi nazarlardan kötü gözlerden korusun.

ay ben bayılıyorum o patiklere yaa.. henüz almadım ama alıcam bende mutlaka.
güle güle giysin bebişin.

Sağol teezesi.. Al mutlaka kızılayda şu güvenparkın ordaki koray mağazasının yanında bi bebek mağazası var adını unuttum :)) orda çok ucuz güzel şeyler var.. Yolun düşerse bak mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…