2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydın, mutlu haftasonları olsun arkadaşlar...

oda renklerinden bahsediyorsunuz.. benim aklımda pembe-yeşil bi oda var.. gardırop beyaz, yatak başları beyaz.. sizce nasıl olur..
henüz uyku setlerini almadık..

ararken şöyle bişey buldum..

böyle çok açık pembe ve yeşil uyumu..

canım çok sevimli güle güle kullansın...

aa pollycim cok şekermiş bu ya cok ferah görünüyo iki minik prensesi de içinde düşünürsek ayy cok tatlı olur:)

çoook süper olur canım çok uyumlu..kız olsaydı benim bebişim böle bişi düşünürdüm..

ben de lila ya boyattım hatta bu gün boyanıyor simdi yatağı koyacağım duvarın arkasını duvar kağıdı yapıcam beyaz üzerine lila desenli gibi bi kağıt beğendim ama kağıtlara bakınca bebek odası için çizgi film karakterli de olanlar var bende ona karar veremedim hangisi daha güzel durur diye bilemedim

gözünaydın cnm ne güzel

hem çok ferah hemde güzel

çok sağol canım.. böyle bişey çok kafama yatıyor. ama perdelerini değiştirmek gerekecek..winnie the poohlu bi perdeleri var, o böyle bi odaya uymaz

canım perdeyi takma kafana perde için oda ayarlamaya calışmaktansa odaya uygun farklı bi perde yaptırırsın dört dörtlük siner içine ne güzel darısı basımıza artık biz de evimizden bi taşınabilsek doğuma kadar bi halledebilsek su karmasık işleri amaaan gözümde öle büyüyoki

çok şirin olmuş o oda..ama o yeşilden bulman lazım..ne koyu ne açık..biraz zor olucak sennin için:))
tam tutturamazsamda yeşilde kararlıyım. biraz açığıda olabilir. bi kaç koyu yeşil objeyle hareketlendirirm artık:)

hem çok ferah hemde güzel
mersiiii

dimi:))
takma kafana tatlım, her iş olacağına varır. büyütme gözünde..
bizimde bunu ne zaman yapacağımız meçhul.. ancak yılbaşından sonra olur.

Allah verir kolaylığını takma kafaya cnm ,zaten herşey tamam olsa bizyine buluruz bişey:)

pembe ve yeşil uyumunu bende çok seviyorum böyle bişeyde güzel olur inş. gönlüne göre bişey bulursun . araştırmaya devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…