2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Değişiklik olur gidin tabi:)Hemen eşine söyle akşama sinemaya gidelim diye:))Minkler doğunca bir süre öyle aktivitelere ara vericez:)Benim eşimde benim gibi yerinde duramadığı için biz akşam canınız sıkıldı kalktık gittik.Film arası durdu filmde tekmeleri hiç durmadı oğluşumun:))))

cnm dikkat et kendine dr dinlen diyorsa dinlen sen 2 tane can taşıyosun biz bi taneyle başa çıkamıyoz bide doğum tarihi falanda netleşmiş daha rahat olursun şimdi .

kızlar gunaydınnnnnnn hepınızeee nasılsınızz

hulyacım bebecıklerıne masallah canım demek subatta senın dogum senın ıyıce yaklasmısss hayırlısdıyla kucagına alırsın ınsallahhhh

allah yardımcın olsun cnm senin işin bizden daha zor sonuçta neyse vardır bundada bir hayır senin için büyük şok olmuştur baya erken bir tarih sonuçta

Uhdecim gözün aydın :)) demek ki ilk doğuran sen olcaksın aramızda hayırlısıyla inşallah.. Yalnız bebişlerden yazamıyorum falan olmasın tüm tecrübelerini bekliyoruz doğumdan sonra :))
tşk.ederim kızlarr hakkatten doğum zamanını öğrenmek o kadar heyeccan verici birşeymiş ki anlatamam sanırım topikte ilk doğuran ben olacagım bütün bilgileri paylaşırım sizlerle merak etmeyin kızlarr ehh nede olsa tecrübeli olacagız değilmi ama darısı sizlerin başına olsun kızlarrrr..............
evet canım sen söylemiştin ayne öyle 37. haftada alacaklar erkende olabilir dedi hayırlısı dedik artık bizdee haftaya doğum iznimede ayrılıyorum yatarım bol bol evde bennn çok az kaldıı annemide gönderdim memlekete arık şubat başı gibi doğuma hepsi birlikte gelecekler oda çok heyecanlıydı telaşlıydı garibim hakkımızda hayırlısı olsun inş...
güle güle iyi günlerde kullanın canımmm çok güzellerrrr Allahım sğalıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin rabb,m yavrularımızı

geçmiş olsun canım baya korkutmuş senin oğluşunn şimdiden telaşlandırıyolar bizleri böyle işteee

herkese günaydın şekerlerrrrrrrrrr ben kızımla beraber uyandım aman yarappim takla atmalar tekme atmalar bide mesaneye vuruyoooo böcek gibi dolaşıyo :122::122:

çok geçmiş olsun bu çocuklar bizi yalancı çoban yapıcaklar . bilirim bende bu korkuyu oğlan 18 - 19 falandı sanırım pazar günü tık yok daha önce düzenli vuran çocuk arada çok yavaş vuruyo ama tatmin etmedi bişey mi oldu kalp ritmimi yavaşladı diye diye gittik dr.a gayet iyiydi çok şükür meğerse bizim oğlan pazar günleri tatil yapıyomuş 2 haftadır pazarlarıda tepiklemeye başladı daha yeni bende pazar günleri hareket etmeyince alıştım artık :)

Hangi filme gittiniz Özge var mı güzel film tavsiye edeceğin??

Evet bende öyle duydum.. 2 saatte 10 tekme duymak gerekiyomuş..
12 saatte 10 kez hareket etmeli dedi bana doktorum kızlar öyle demişti o yüzden dert etmeyin benim oğluşum da geçenlerde tam 2 gün delirtti beni ama şimdi gene başladı gümgümlemeye

kızlar ya dısım agrıyo ıkı gundur cok sıddetlı degıl ama rahatsız edıcı curugumde yok nerden cıktı bu agrı anlamıyorum

ay diş ağrısı çok gıcık ya bana da ara sıra oluyor ama yapıcak bişey yok cnm ben geçmesini bekliyorum zaten doğumdan sonra bütün 20lik dişlerimi çektiricem hep onlar problem yaratıyor bana..

sana dediğim halılara baktın mı...bebişim halı die gir çıkıcak..ben onlardan alıcam..yarısı deri yarısı peluş..istanbulda buldum biyer ama sadece pembesi vardı..mavisi yoktu alamadım..yaw kız o..al çiçeklileri pembelilerii ilk baştaa..sonra turuncu muruncu ne istersen yaparsın..

Bi bakayım oraya da.. Kız ama ben pembe sevmiyorum yaa ( o yüzden şimdilik benim istediğim gibi olsun dedim :))) aklı erince pembeyle değiştirir isterse :)) bana kalsa komple bembeyaz yapcam ama çocuk odası olduğu belli olsun diye iki renk karıştırıyorum

canım hayırlı olsun minişin odası güle güle kullanın.

Hangi filme gittiniz Özge var mı güzel film tavsiye edeceğin??

Canım biz Dedemin İnsanları'na gittik beğendik zaten Çağan Irmak'ın filmlerini severiz biz ama çok seçenek yoktu,komedi filmi falan vardı.Ben beğendim tavsiye ederim ama yerli film izlemek istemezsen bi fikrim yok canım Alacakaranlık falan vardı.Ben biraz korkağımdır her filmi izleyemiyorum:)

alla alla sen sevmiyosun die kız pembe bişey almicak mı yanii..toz pembe falan al beyazla karışık.. bembeyaz hastane odası gibi olur ne o öle..beyaz ağırlıklı al ama içinde pembede olsun..

canım hayırlı olsun minişin odası güle güle kullanın.
Teşekkür ederiz canımm..
Ben alacakaranlığı deli gibi bekliyodum aslında ama eşim sevmiyo o yüzden dediğin gibi çağanın filmi olabilir..
alla alla sen sevmiyosun die kız pembe bişey almicak mı yanii..toz pembe falan al beyazla karışık.. bembeyaz hastane odası gibi olur ne o öle..beyaz ağırlıklı al ama içinde pembede olsun..
Turuncu yeşili bi görsen ama bayılırsınnn :))
Bak kafamdakiler az çok şöle:

bizim evdede herşey pembe ilaç niyetine bile başka renk kıyafet felan almamışım en büyük korkum 1 milyonda bi olurmuş ama erkek doğarmış biz çocuğu eve getiremeyiz artık:)

bizim evdede herşey pembe ilaç niyetine bile başka renk kıyafet felan almamışım en büyük korkum 1 milyonda bi olurmuş ama erkek doğarmış biz çocuğu eve getiremeyiz artık:)

Tab bi de o durum var.. Bi de bizim doktor her kontrolde bakıyo 9 ay kız derim erkek doğarmış filan diye espri de yapınca :)) ben iyice soğudum pembeden pusetini filan hep turuncu aldık ama ben turuncuyu çok seviyorum yaa (

günaydın kızlar,herkese iyi hafta sonları

ben de mart annesiyim. 16 mart görünüyor şimdilik oğluşumun geliş tarihi. bakalım
daha önce burda da söylemiştim. cumartesi günü acity de doğum ve sonrası için seminer vardı. eşimle gittik. önce gelmem dedi falan ama tuttuğum gibi götürdüm:) neyse Allahtan herkes eşiyle gelmiş. çok faydalı bir seminerdi. Ayşe Öner doğum koçu anlattı çogunu. çok faydalandım ben. sanırım normalde de koçluk yapıyor. düşünenler için dinlediğim kadarı ile tavsiye ederim.

bu arada kardeşimi bgn askere yolladık. dualarınızı bekliyorum. sağ salim, hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…