- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.281
Güzelmiş canım,benim eklediklerimi gördün mü?Ben onları da beğendim kızım olsa o tarz halı alırdım.
Eki Görüntüle 305566 Eki Görüntüle 305567 Eki Görüntüle 305568 Eki Görüntüle 305569
ben oğlan için mavi olanları seçtim..mesela pembe olanalrda gelinime olabilirrr
günaydın kızlar,herkese iyi hafta sonları
ben de mart annesiyim. 16 mart görünüyor şimdilik oğluşumun geliş tarihi. bakalım
daha önce burda da söylemiştim. cumartesi günü acity de doğum ve sonrası için seminer vardı. eşimle gittik. önce gelmem dedi falan ama tuttuğum gibi götürdüm:) neyse Allahtan herkes eşiyle gelmiş. çok faydalı bir seminerdi. Ayşe Öner doğum koçu anlattı çogunu. çok faydalandım ben. sanırım normalde de koçluk yapıyor. düşünenler için dinlediğim kadarı ile tavsiye ederim.
bu arada kardeşimi bgn askere yolladık. dualarınızı bekliyorum. sağ salim, hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah :2:
günaydın kızlar,herkese iyi hafta sonları
ben de mart annesiyim. 16 mart görünüyor şimdilik oğluşumun geliş tarihi. bakalım
daha önce burda da söylemiştim. cumartesi günü acity de doğum ve sonrası için seminer vardı. eşimle gittik. önce gelmem dedi falan ama tuttuğum gibi götürdüm:) neyse Allahtan herkes eşiyle gelmiş. çok faydalı bir seminerdi. Ayşe Öner doğum koçu anlattı çogunu. çok faydalandım ben. sanırım normalde de koçluk yapıyor. düşünenler için dinlediğim kadarı ile tavsiye ederim.
bu arada kardeşimi bgn askere yolladık. dualarınızı bekliyorum. sağ salim, hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah :2:
Bununda avizesine bayıldım( Allam gerçekten mobilya almak çok kolaymış aksesuarlar çok zoooor
Ben internetten baktım canım sen turuncu yeşil falan dediğin için ama halıcılarda vardır ben burda görmüştüm,hele ki Ankara da daha rahat bulursun bence.Eki Görüntüle 305585 hatta bunun gibi de avize olabilir bence...
16 Mart eşimin doğum tarihi keşke bende tutabilsem biraz da o tarihte doğursam ama çok zor 40 hafta 6 martta doluyo ki 2 hafta daha tutabilir miyim bilmem
Kardeşin için de hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah.. Allah kavuştursun canım..
Allah kavuştursun hayırlı tezkereler...
16 Mart eşimin doğum tarihi keşke bende tutabilsem biraz da o tarihte doğursam ama çok zor 40 hafta 6 martta doluyo ki 2 hafta daha tutabilir miyim bilmem
Kardeşin için de hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah.. Allah kavuştursun canım..
İnternetten hangi site Özge? belki online alışverişi vardıren kötü ihtimal üretim yerini ararım valla bayıldım halılara çünkü odadas boşluk L şeklide kalıyor ve bütün halı yerine böle papatya gibi parça parça halı koymak istiyorum..
tıklayıncada hata veriyo link değiştirilmiş die.. bi ben mi göremiom ya?(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?