- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.301
Canım gelişim halı diye yaz çıkar.İnş.bulursun ben de çok beğendim bu halıları ama kesin vardır halıcılarda,ben burda gördüysem orda da vardır.Patatyalar çok güzel olur,avizesini de çiçekli alırsın uyumlu olur bence.
hehehehe gelişim halıysa hiiçç yazma güzelimmm:)))))) 550-750 lira arası o halılar:)))))) bende orda beğenmiştim bulutlu halıları..çüşş dedim sonra adama:)))
az daha bekletirsen diş buğdayını da aradan çıkarırsın artık melyche:) sağ salim doğsun da, eşininkiyle tutmayıversin. bol bol yaşgünü pastası yersiniz martta fenamı
bu arada çok teşekkür ederim slnaras. amin.
hakkatten en zoru aksesuar seçmek ve birbirine uydurmak bende henüz halı falan almadım bakıyorum ama bir türlü içime sinen birşeyler bulamadımm bulduklarımda maşallahh çok pahalııı inş. bulabilirim güzel birşeyler...
cnm az kaldı desene bencede artık daha fazla yorma kendini ufaktan işilerini toparla ve arkana bakma vınnngünaydınn kızlarrrr bebeişlerimizle birlikte güzel bir hafta geçirmemizi dilerimmm
c.tesi onca aksiliğe rağmen yinede gittim dr. bebişlerimi görmeye çok şükür gelişimleri durumları gayet iyiceee ama benim yaramazlar ikiside ters duruyormuşş ayakları rahme baskı yapıyormuş zaten hissediyodum ani bir acı oluyordu aşağı tarafımda dr. bunu dikkate aldı rahmin açıklığına falan baktı çok şükür normal dediii ama riske atmamak için şimdiden beni doğum iznine ayırıyor aslında benim şuan anda dr. gidip raporumu alıp evde dinlenmem gerekiyor fakat ben 1-2 hafta daha işe gelip çalışmak istiyorum bakalım bu haftayı rahat geçirirsem haftaya dr. gidip doğum iznine ayrılacagım kızlarr. doğum zamanınıda öğrendimm 37. haftada Allah izin verirse bebişlerimi alacagını söyledi oda yaklaşık 13 Şubat haftası oluyor kızlarrr yani benim doğum baya yaklaştııı heyecan hat safhadaa neyseki az çok herşeyimizi hazırlamıştıkk o güne kadarda gerisi tamamlanır eksiğimiz olmadan doğuma giderimmm sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin rabbim yavrularımızı
cnm hayırlı olsun güle güle kullansın meleğin.ayy uhdecim çok heyecanlı ne kalmış şurda... günaydınlar bu arada herkese. bende 1 haftadır raporluydum bi sıkıntım yok çok şükür ama annemlerde kaldım çok güseldi ama yine döndük işimizin başına. bende ikeadan aldım bebek odasını kurmaya başladık dün akşam bitince foto yüklerim çok mutlu eden bişi allahım sanki içindeymiş gibi bayıldım. herkese mutlu haftalar...
cnm ben bu takımın canlısını gördüm olabilecek en sade beyaz ve duru bir model merak etme güle güle kullansın meleğinGünaydın kızlarr.. Herkese iyi haftalar..
Geçmişi okuyup cevap yazayım dedim ama iki günde bi sürü sayfa birikmişo yüzden önce yazıp sonra okuyum bari..
Haftasonu bebek odası takımını aldık sonunda.. Belis'ten :)) Komple beyaz aldım şimdi duvar kağıdı abajur perde halı bakıyorum set olarak bulabilirsem onları renkli alcam..
Ankarada özelcan bebe var mobilyayı ordan aldık o yüzden araya göğüs pompasını da sıkıştırdım aventin teklisini fiyat uygun oldu genel toplamdan indirim yaptılar.. Mobilya almayı zor sanıyodum ama geri kalan aksesuarları uydurmak daha zormuş( 30 cmlik bebek nasıl uğraştırıyo bizi ya :))
Neyse ben biraz geçmişi okumaya devam ediyim bitmicek yoksa sayfalar :))
ay manzarasını yesinler havası olur ilerde hepsi bir birinden güzel cnm güle güle kullanın
Zaten asıl mesele o.. Para bol olcak hiç zor olmaz aksesuar seçmekbiz hem güzel hem uygun olsun diyince işler uzuyo böle
Kıslar mola.. Biz yemeğe iniyoruz hememn gelceeees
Canım ben halıcılarda da gördüm hatta gittigidiyor da bile var ama rengi var mı onu göremedim fiyatı da 100-150TL.Gelişim pahalı ama ben model için baktım yoksa bi halıya o kadar para verilmez yani çokkkk çünkü...
ne yapalım bizlerde iyice araştırır bütceye uygun birşeyler bulabiliriz inş...
bende öyle düşünüyorum canım bu hafta işleri toparlayayım sonra dediğin gibi arkama bakmadan vınnn kaçacammm dinlenecem bol bol evimdee hayırlısı artıkkkcnm az kaldı desene bencede artık daha fazla yorma kendini ufaktan işilerini toparla ve arkana bakma vınnnbu arada 13 şubat bnim evlilik yıldönümüm 20 şubat doğum günüm kımetse bizim oğlanda 26 yada 27 şubatta gelicek
kafayı yemişler adamlar yaaa..yok efendim el dokumasıymış yok anti bilmemneymiş yok bilmem ne..adama çüş diince adam bana bunları anlattı:)) hiç gereksiz para yanii..çok paramız olsa 500 diil 1500 veriim ama okadar zengin diiliz yanii
günaydın arkadaşlar 1 haftadır evden çıkmıyorum sıkıldım bugün halıları yıkamaya vericem birde oğlumun nevresimlerini makineye attım yıkanıyo onları asıcam sonra ufaktan gezeyim azıcı hastaneye götürmek için ufak boylardan krem falan alıcam bıdıka bide bebek bezi alayım kendi çantamı hazırlıycam haftaya bebeğinkinide yavaş yavaş hazırlanıyoruz...
bererdemmmm.......
cnm Allah sana bizimkilerden daha iyilerini nasip etsin inş.bunlar önemli değil rabbim yeterki sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasipetsin cnm
tabii canım para çok olsa hiç düşünmeden alınır ne var ama olmayınca ona göre bakıyoruz işte.bi de gerçekten çok ama bi halıya o kadar para şimdi,sanki antibakteriyel olunca ne oluyo ben hiç inanmıyorum valla..
hee sen süpürme silmede bakalım antibakteriyel mi oluyo nooluyo..
tabiki sağsalim doğsunda başka bişey istemem ama resimleri görünce gözüm kalıyo ALLAH hepinize kullanmayı nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?