2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hehehehe gelişim halıysa hiiçç yazma güzelimmm:)))))) 550-750 lira arası o halılar:)))))) bende orda beğenmiştim bulutlu halıları..çüşş dedim sonra adama:)))

hehehehe gelişim halıysa hiiçç yazma güzelimmm:)))))) 550-750 lira arası o halılar:)))))) bende orda beğenmiştim bulutlu halıları..çüşş dedim sonra adama:)))

Canım ben halıcılarda da gördüm hatta gittigidiyor da bile var ama rengi var mı onu göremedim fiyatı da 100-150TL.Gelişim pahalı ama ben model için baktım yoksa bi halıya o kadar para verilmez yani çokkkk çünkü...

Tabi canım çünkü eşimin tarihini beklersem onun niyeti 19 unu bekletip kızın doğumunu 1903 yapmak fena halde beşiktaşlıyız da biz :)) ben şubat 20de doğururum daha fazla bekleyemem gibi geliyo

Zaten asıl mesele o.. Para bol olcak hiç zor olmaz aksesuar seçmek biz hem güzel hem uygun olsun diyince işler uzuyo böle

cnm az kaldı desene bencede artık daha fazla yorma kendini ufaktan işilerini toparla ve arkana bakma vınnnbu arada 13 şubat bnim evlilik yıldönümüm 20 şubat doğum günüm kımetse bizim oğlanda 26 yada 27 şubatta gelicek

cnm hayırlı olsun güle güle kullansın meleğin.

cnm ben bu takımın canlısını gördüm olabilecek en sade beyaz ve duru bir model merak etme güle güle kullansın meleğin

ay manzarasını yesinler havası olur ilerde hepsi bir birinden güzel cnm güle güle kullanın

cok sağol cnm benim rabbim daha iyilerini sizlere versin inş

kafayı yemişler adamlar yaaa..yok efendim el dokumasıymış yok anti bilmemneymiş yok bilmem ne..adama çüş diince adam bana bunları anlattı:)) hiç gereksiz para yanii..çok paramız olsa 500 diil 1500 veriim ama okadar zengin diiliz yanii

günaydın arkadaşlar 1 haftadır evden çıkmıyorum sıkıldım bugün halıları yıkamaya vericem birde oğlumun nevresimlerini makineye attım yıkanıyo onları asıcam sonra ufaktan gezeyim azıcı hastaneye götürmek için ufak boylardan krem falan alıcam bıdıka bide bebek bezi alayım kendi çantamı hazırlıycam haftaya bebeğinkinide yavaş yavaş hazırlanıyoruz...

bererdemmmm.......
cnm Allah sana bizimkilerden daha iyilerini nasip etsin inş.bunlar önemli değil rabbim yeterki sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasipetsin cnm

bende öyle düşünüyorum canım bu hafta işleri toparlayayım sonra dediğin gibi arkama bakmadan vınnn kaçacammm dinlenecem bol bol evimdee hayırlısı artıkkk

Tabii canım para çok olsa hiç düşünmeden alınır ne var ama olmayınca ona göre bakıyoruz işte.Bi de gerçekten çok ama bi halıya o kadar para şimdi,sanki antibakteriyel olunca ne oluyo ben hiç inanmıyorum valla..

tabiki sağsalim doğsunda başka bişey istemem ama resimleri görünce gözüm kalıyo ALLAH hepinize kullanmayı nasip etsinnn

tabiki sağsalim doğsunda başka bişey istemem ama resimleri görünce gözüm kalıyo ALLAH hepinize kullanmayı nasip etsinnn

cnm zaten bunlar birkişinin maaşıyla yapılabilicek şeyler değil çoğu arkadaşımız çalışıyo zaten bende bileziğim vardı onu bozdurdum feda olsun yavruma dedim napalım fedakarlık şimdiden başladı....senin herşeyin olur merak etme .

Kizlar iyi gunler!!uzun zaman oldu girmeyeli ozlemisim sizleri.bu konuda bilmem konustunuz mu hic,benim gogus uclarimda yaralar basladi.fena sizliyo sizlerde var mi olan ya da bi cozum yolu bilen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…