- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.321
cnm zaten bunlar birkişinin maaşıyla yapılabilicek şeyler değil çoğu arkadaşımız çalışıyo zaten bende bileziğim vardı onu bozdurdum feda olsun yavruma dedim napalım fedakarlık şimdiden başladı....senin herşeyin olur merak etme .
Kızlar selam bzde bugün bebişlerimiz görmeye gidicez.İnşallah güzel haberlerle geliriz. Geçen haftalarda bende bütün gece hissetmemiştim hareketlerini hemen doktora gittik gayet sağlıklılar. Doktor pozisyonları değiştiği için hareketlerde farklılık hissedebilirsin dedi. Doktordan gelince yazarım. Biz kaçtıkkkk...
zaten tek maaşla olcak şey değil,tabii eşi çok yüksek maaş alıyosa bişey diyemem ama biz ikimiz de çalıştığımız için rahat alıyoruz ben çalışmasam biraz zor bende bilezikde kalmadı bozdurayım hepsi eve gitti:)))
cnm zaten bunlar birkişinin maaşıyla yapılabilicek şeyler değil çoğu arkadaşımız çalışıyo zaten bende bileziğim vardı onu bozdurdum feda olsun yavruma dedim napalım fedakarlık şimdiden başladı....senin herşeyin olur merak etme .
bizdede kalmadı bilezik bilmemne..zor bi dönem bekliyo bizide..
inşallah canım özgenin dediği gibi benimde altınlar eve gitti ben çalışıyodum aslında hamile kalınca bıraktım riskli olduğu için aslında kendime ait tarlam var ama onuda kızımın geleceği için ellemiyorumm değerlenmesini bekliyorummm
Zaten tek maaşla olcak şey değil,tabii eşi çok yüksek maaş alıyosa bişey diyemem ama biz ikimiz de çalıştığımız için rahat alıyoruz ben çalışmasam biraz zor bende bilezikde kalmadı bozdurayım hepsi eve gitti:)))
Güzel haberlerle gelirsin canım inş.
ya sorma tek başına gerçekten zor ben şimdi çalışıyoken alıyım diyorum parça parça alıyorum bişeyler yoksa çok zorlar bide çalışırken kenara para koyuyoruz sıkıntımız olursa ordan takviye artık . benim bileziklerde kocişin işine gitti . Çalışsın kazansında öder bana borcunu artık.
şeker senin çok migren sıkıntın vardı dimiii...hürriyette bi yazı var sağlık bölümünde bi okusana onuuuuu
Olsun canım sağlık olsun bebişlerimiz kısmetiyle geliyor,sizde atlatırsınız sıkıntılı günleri.biz de zor bi dönem geçirdik ama şimdi çok şükür atlattık o zamanları...Şimdi herşey daha kıymetli benim için.
Olur canım zamanla alır bileziklerin yenisini işn.Biz de doğum parasını ayırdık kenera,biraz daha ayırıyoruz ne olur ne olmaz diye.
bana patronlarımın hediyesi oldu işte bu durum..şirketi sattılar bizim..ay sonunda da kapatıyoruz..yeni sahipler başka iş yapcaklarmış..doğumdan sonra iş aricam hemen..şimdi arasamda kim alır beni:)
Kizlar iyi gunler!!uzun zaman oldu girmeyeli ozlemisim sizleri.bu konuda bilmem konustunuz mu hic,benim gogus uclarimda yaralar basladi.fena sizliyo sizlerde var mi olan ya da bi cozum yolu bilen?
yok cnm nerde benim eşimin kendi işi ama inana işçi ne alacağını bilir ona göre harcama yapar ama bizim öle değil 2 ay iş var 3 ay kdv ödemesi var yok işçilerin maaşı birde eşim bütün ailesine bakıyor kardeşi annesi abisini evine birde bizim kira vs vs Allah yardımcıları olsun varsın giden bilezik olsun bebeğim olmasaydı tedavi için hepsini satacaktım rabbime şükür aratmadı.Zaten tek maaşla olcak şey değil,tabii eşi çok yüksek maaş alıyosa bişey diyemem ama biz ikimiz de çalıştığımız için rahat alıyoruz ben çalışmasam biraz zor bende bilezikde kalmadı bozdurayım hepsi eve gitti:)))
e bak sende evini almışsın ne güzel kendini toparlayınca yavaşdan istediğin gibi herşeyini yaparsın hiçbişey dışardan görüldüğü gibi kolay değil anlıyacağın.inşallah canım özgenin dediği gibi benimde altınlar eve gitti ben çalışıyodum aslında hamile kalınca bıraktım riskli olduğu için aslında kendime ait tarlam var ama onuda kızımın geleceği için ellemiyorumm değerlenmesini bekliyorummm
cnm bebek kısmetiyle gelir sıkma canını rabbim bir kapıyı kapatır ötekini açar ...bana patronlarımın hediyesi oldu işte bu durum..şirketi sattılar bizim..ay sonunda da kapatıyoruz..yeni sahipler başka iş yapcaklarmış..doğumdan sonra iş aricam hemen..şimdi arasamda kim alır beni:)
bana patronlarımın hediyesi oldu işte bu durum..şirketi sattılar bizim..ay sonunda da kapatıyoruz..yeni sahipler başka iş yapcaklarmış..doğumdan sonra iş aricam hemen..şimdi arasamda kim alır beni:)
Zaten benim bilezikler gram altın olarak bankadaydı şimdi altın çıktıkça adamın borcuda artıyo dalga geçiyom bende onunla . iş senin bile olsa zor tahsilatlar ödemeler falan sıkışıyo insan kenara koyduğumuz paralarda zor zamanlar için bi güvence.
yok cnm nerde benim eşimin kendi işi ama inana işçi ne alacağını bilir ona göre harcama yapar ama bizim öle değil 2 ay iş var 3 ay kdv ödemesi var yok işçilerin maaşı birde eşim bütün ailesine bakıyor kardeşi annesi abisini evine birde bizim kira vs vs Allah yardımcıları olsun varsın giden bilezik olsun bebeğim olmasaydı tedavi için hepsini satacaktım rabbime şükür aratmadı.
e bak sende evini almışsın ne güzel kendini toparlayınca yavaşdan istediğin gibi herşeyini yaparsın hiçbişey dışardan görüldüğü gibi kolay değil anlıyacağın.
cnm bebek kısmetiyle gelir sıkma canını rabbim bir kapıyı kapatır ötekini açar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?