- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.361
Dediğiniz gibi hiç kolay değil biz açıkçası bu kadar masraf olacağını aklımızın ucundan geçirmiyordukAma Işıl'ın da dediği gibi Rabbim aratmadı yapılan masraf bebek tedavisi için de gidebilirdi belki çok daha fazlası,bizim bebiş 6 ay sonra oldu ,sanki olaymacakmış gibi telaş yapmıştım çünkü ben 10 yıl sonra olmuşum Allah olmayan herkese nasip etsin biz de sağlıklı bir şekilde bebişleri kucağımıza alalım
MAG34 CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BEBEĞİNİN SAĞLIKLA KIPIRDADIĞINI GÖRMÜŞSÜN ÇOK SEVİNDİM
Dediğiniz gibi hiç kolay değil biz açıkçası bu kadar masraf olacağını aklımızın ucundan geçirmiyordukAma Işıl'ın da dediği gibi Rabbim aratmadı yapılan masraf bebek tedavisi için de gidebilirdi belki çok daha fazlası,bizim bebiş 6 ay sonra oldu ,sanki olaymacakmış gibi telaş yapmıştım çünkü ben 10 yıl sonra olmuşum Allah olmayan herkese nasip etsin biz de sağlıklı bir şekilde bebişleri kucağımıza alalım
cnm ben bu takımın canlısını gördüm olabilecek en sade beyaz ve duru bir model merak etme güle güle kullansın meleğin
güneş sen hangi migrosa gittin bakim dün bende gidicem ...
tabiki sağsalim doğsunda başka bişey istemem ama resimleri görünce gözüm kalıyo ALLAH hepinize kullanmayı nasip etsinnn
bizdede kalmadı bilezik bilmemne..zor bi dönem bekliyo bizide..
bizdede kalmadı bilezik bilmemne..zor bi dönem bekliyo bizide..
Seral Halı ve Çeyiz Sanal Mağaza | HALI MAĞAZASI > KAMPANYA 1 HALI ALANA 1 HALI HEDİYE
MELİKE afiyet olsun canım.. gelince burdakilere de bi bak.. yeşil-turuncu modeller var.
kızlar ya benim doktorum detaylı baktı ama renkliyi açmadı
bende zararlı olduğunu duyduğum için bir şey demedim
ama damarlarına falan renkli bir şekilde baktı
bu sefer gittiğimde açtırayım diyorum renkli merak ediyorum yüzünü
aralık annelerine baktımda, ne kadar heyecanlılar.. doğum yapanlar, yapacak olanlar.. şafak sayanları görseniz 7 gün, 4 gün, 5 gün...
Darısı bizlere olsun inşallah
haklısın canım halıda sanala güvenemiyorum artık buralardan bakacagız uygun birşeyler alırız....modeller güzel ama işte sanal ortam olunca yapcak bişey yok.
en azında aklımızda fikir olur..:))
abisi varmış yeniden masrafa ne gerek var sanki bebeğin büyüyünce alrsın sende ona güzel güzel cicilerini....ayyyy ne güzel alıyorsunuz yeni yeni şeyler. benim ööle şansım yok . sadece garibim oğluma limangoda hastane çıkışı siparişi vermiştim o geldi bugün. bir de mothercare den 3 lü body aldım. garibim hep abisinin artıklarıyla idare etcek...
aralık annelerine baktımda, ne kadar heyecanlılar.. doğum yapanlar, yapacak olanlar.. şafak sayanları görseniz 7 gün, 4 gün, 5 gün...
Darısı bizlere olsun inşallah
Bizim doktor her kontrolde renklidende gösteriyo ama?? bilemedim eşim ilk gittiğimizde zararlımı diye sormuştu doktorda tespit edilen bi zararı yok yalnızca 45 dk maruz kalındığında ısı yüksekmesine sebep olduğu biliniyo ama bizde 45dk bakmıyoruz dedi siyah beyaz olanı ben sevmiyorum zaten bişi anlaşılmıyo ondan :))
Evet yaa ben de hiçbişey anlamıyorum o yüzden istiyorum renkli göreyim die
Senin doktor nerdeydi olmazsa ona gideyim
Öncelikle ankarada :))
Masaflı biraz ama onuda göze alıyo insan bütçeye göre en iyisini yapmaya çalışıyo herkes.Allah aratmasın gerçekten bizde ben hemen olmaz diye şartlamıştım kendimi sonra üzülmiyim diye ama hemen oldu çok şükür hiç bekletmedi:)Allah isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?