- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #22.341
yok cnm nerde benim eşimin kendi işi ama inana işçi ne alacağını bilir ona göre harcama yapar ama bizim öle değil 2 ay iş var 3 ay kdv ödemesi var yok işçilerin maaşı birde eşim bütün ailesine bakıyor kardeşi annesi abisini evine birde bizim kira vs vs Allah yardımcıları olsun varsın giden bilezik olsun bebeğim olmasaydı tedavi için hepsini satacaktım rabbime şükür aratmadı.
e bak sende evini almışsın ne güzel kendini toparlayınca yavaşdan istediğin gibi herşeyini yaparsın hiçbişey dışardan görüldüğü gibi kolay değil anlıyacağın.
cnm bebek kısmetiyle gelir sıkma canını rabbim bir kapıyı kapatır ötekini açar ...
En iyisini yapıyosunuz canım,kenarda biraz para olması lazım tabii imkanlar elveriyosa.Hepimiz için hayırlısı valla biz çok sıkıntılı bi dönem atlattık anlayabiliyorum.Bütün takılarla ev aldık,eşya alabilmek içinde aeabayı sattık bu arada ben çalışmıyodum bide üstüne kaynanamam eşim araba alırken verdiği parayı geri istedi.Bide ona para verdik düşün yani.Ama şimdi iyiyiz çok şükür.Sıkıntı çekmeden olmuyo bazı şeyler...
ay sorma evi yaptık birazda küçük ama olsun onu bulamayanlar var eksiklerim var doğalgazım ve mutfak dolabım yok ama en büyük eksik çok şükür yolda rabbim herkese evlat vermiyo bide kızımı kucağıma alsam eşimde bana düşkünn artık sırayla eksikleri gidercez
ay sorma evi yaptık birazda küçük ama olsun onu bulamayanlar var eksiklerim var doğalgazım ve mutfak dolabım yok ama en büyük eksik çok şükür yolda rabbim herkese evlat vermiyo bide kızımı kucağıma alsam eşimde bana düşkünn artık sırayla eksikleri gidercez
olsun canım evini almışsın eksiklerinide halledersiniz yavaş yavaş Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin . Allah olmayanlarada nasip etsin onların yanında bize de :)
ben çalışabilseydim böle olmazdı ama çok şükür küçükte olsa evimiz var ALLAH inşallah senin gibi olmayanlara versin ama önce bebişlerimizi versinnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn
Kızlar selam bzde bugün bebişlerimiz görmeye gidicez.İnşallah güzel haberlerle geliriz. Geçen haftalarda bende bütün gece hissetmemiştim hareketlerini hemen doktora gittik gayet sağlıklılar. Doktor pozisyonları değiştiği için hareketlerde farklılık hissedebilirsin dedi. Doktordan gelince yazarım. Biz kaçtıkkkk...
ben çalışabilseydim böle olmazdı ama çok şükür küçükte olsa evimiz var ALLAH inşallah senin gibi olmayanlara versin ama önce bebişlerimizi versinnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn
canım burdaki halılar gerçekten güzellermişş ama markası ne kadar güvenilir acaba daha önce kullanan varmı acaba ??? fiyatlarıda baya uygun geldi bana...Seral Halı ve Çeyiz Sanal Mağaza | HALI MAĞAZASI > KAMPANYA 1 HALI ALANA 1 HALI HEDİYE
MELİKE afiyet olsun canım.. gelince burdakilere de bi bak.. yeşil-turuncu modeller var.
Kızlar selam bzde bugün bebişlerimiz görmeye gidicez.İnşallah güzel haberlerle geliriz. Geçen haftalarda bende bütün gece hissetmemiştim hareketlerini hemen doktora gittik gayet sağlıklılar. Doktor pozisyonları değiştiği için hareketlerde farklılık hissedebilirsin dedi. Doktordan gelince yazarım. Biz kaçtıkkkk...
Kızlar bişey soracagım,
Biz bu ayrıntılı ultrasondan sonra bebişlerimizi bi daha renkli ultrasonda göremeyecek miyiz?
Benim dr bi daha ihtiyac yok ama istersen 32. haftada fln tekrar gönderirim seni dedi
Simdi baska bi hastaneyi aradım renkli ultrason sormak için o da dedi 25. haftaya kadar bakılıyor.( direkt ayrıntılı ultrason olarak konustu)
Fikriniz var mı?
Yakın bi zamanda bi daha göresim var sarı sarı
canım burdaki halılar gerçekten güzellermişş ama markası ne kadar güvenilir acaba daha önce kullanan varmı acaba ??? fiyatlarıda baya uygun geldi bana...
canım inş. güzel sonuçlarla dönersin
Dediğiniz gibi hiç kolay değil biz açıkçası bu kadar masraf olacağını aklımızın ucundan geçirmiyordukAma Işıl'ın da dediği gibi Rabbim aratmadı yapılan masraf bebek tedavisi için de gidebilirdi belki çok daha fazlası,bizim bebiş 6 ay sonra oldu ,sanki olaymacakmış gibi telaş yapmıştım çünkü ben 10 yıl sonra olmuşum Allah olmayan herkese nasip etsin biz de sağlıklı bir şekilde bebişleri kucağımıza alalım
canım ben bir kere girilir diye biliyorum. hem pahalı, hemde fazlası zarar diye duymuştum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?