- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.101
hep sizmi ekliyceksiniz yeni yeni cicilerinizi..
ciciler topiğinde
bende yeni olmasa da eskilerimizi ekleyelim bari dedim:)
Allah kimseleri aç ve açıkta bırakmasın..
bizimde eskilerimiz iş görür çok şükür..
tüm bebişler sağlıklı olsunlarda, gerisi gelir..
polly canım geçmiş olsun ay ben okadar korkarımki çocukların düşmesinden eşimin yengesinin küçük çocukları var onlarla olunca çocuklar düşüp kalkıyo hop hop hopluyorum bende..benim bebiş olunca napcam bilmem artık ama çocuklar işte düşe kalka büyücekler..
Hastane çıkışları falan çok güzel,hele kızlar için süper şeyler var kızım olsa neler neler alırdım.Ama oğluşum içinde çok güzel şeyler var minik adam yapıcam ben onu:))))Bebefix e bakıyım o zaman canım sağol.
Kızlar daha fazla dayanamıyorum artıkın eve gidiyorum diş etlerim bile acıyor ne illet bişey şu grip ya annemi aradım oraya gidiyorum baksın iyileştirsin beni yoksa kendi kendime bakacak halim yok:2::2:
Canım hepsi de çok güzel,ne şanslı ablası var
güle güle giysin canım ben kızanıma çorap bile almadım inşaallah 2 ay sonra alış veriş yapçam çok fazla bişey alamıcam ama alabildim kadar artık yeterki kızım 9 ay yatsın içerde
teşekkür ederiz teyzeleri:))olsun cnm zaten bebekler için genelde sağlık ürünleri hariç mobilyada özellikle ikinci el kullanın diyorlar bütün kimyasaldan arınıyormuş çnk ama biz yinede dayanamayıp alıyoruz herşeylerinide olması gerek oymuş yani
ah be canım yaaa, keşke sabah hiç gitmeseydin işe.Kızlar daha fazla dayanamıyorum artıkın eve gidiyorum diş etlerim bile acıyor ne illet bişey şu grip ya annemi aradım oraya gidiyorum baksın iyileştirsin beni yoksa kendi kendime bakacak halim yok:2::2:
teşekkür ederiz:)
senin işinde zor yaaa.. yengem de öyleydi.. gebeliğinin sonuna kadar bulantısı kusması bitmedi ama maşallah yeğenim 3.650 gr doğdu:))
ben bulanmadım çok şükür ama ayva kesiyo diye duymuştum..
doktorun bulantı için şurup vermedimi??
güle güle giysin canım ben kızanıma çorap bile almadım inşaallah 2 ay sonra alış veriş yapçam çok fazla bişey alamıcam ama alabildim kadar artık yeterki kızım 9 ay yatsın içerde
Canım en iyisini yapıyosun ben de söylüyorum genelde ama bebiş doğunca nasıl olcak bakalım:18:
Kızlar daha fazla dayanamıyorum artıkın eve gidiyorum diş etlerim bile acıyor ne illet bişey şu grip ya annemi aradım oraya gidiyorum baksın iyileştirsin beni yoksa kendi kendime bakacak halim yok:2::2:
üzülme alınır hepsi yeterki sağlıklı olsun bak bi 7 olsa diyodun sende 6 yı bitirdin çok şükür darısı 7.ye inş.
inşaallah canım 6 nerdeyse bitti 7 ay olsun diyorum ama gönlümde 9 ay yatıyo zamanında doğarsa kucağıma alırım bebişi hastanede bırakıp eve gelmesi çok zor ALLAH kimseyi evlatla sınamasınn
semracım hepside çok güzeller güle güle giysin minik fıstık benim bile kızım olsa ablamdan alırdım kıyafetlerini hatta eşime senanura aldığımız şeyler ilerde bize geri dönebilir derdim ama kısmet değilmiş :) bende ablamınkileri giymişim senin ufaklıkla kaderimiz aynı yani zaten defnenin onları 2-3 ay anca giydiğini düşünürsen yepyenidir .
inşaallah canım 6 nerdeyse bitti 7 ay olsun diyorum ama gönlümde 9 ay yatıyo zamanında doğarsa kucağıma alırım bebişi hastanede bırakıp eve gelmesi çok zor ALLAH kimseyi evlatla sınamasınn
bana bak 9 ay geçipte buseferde nie hala doğmadı diye ağlamayasın
sağlıkla sıhatle gelsin inşallah ....
AMİİİİİİNNNNN..
hayırlısıyla 7 bitsinde, geriside gelir inşallah.
en son ne zmaan gittin kontrole, açıklık durumun nasıldı?
sırayla canım işte sabredicez geçicek bunların hepsi 7. ayda biticek Allahın izniyle yine hatırlatıcam ben sana bu ayda bitti diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?