2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

olsun cnm zaten bebekler için genelde sağlık ürünleri hariç mobilyada özellikle ikinci el kullanın diyorlar bütün kimyasaldan arınıyormuş çnk ama biz yinede dayanamayıp alıyoruz herşeylerinide olması gerek oymuş yani

Kızlar daha fazla dayanamıyorum artıkın eve gidiyorum diş etlerim bile acıyor ne illet bişey şu grip ya annemi aradım oraya gidiyorum baksın iyileştirsin beni yoksa kendi kendime bakacak halim yok :2::2:

canım çok şiddetli düşmediği sürece korkma ve panik yapma zaten çocuklar anne babaların paniklerinden dolayı çok ağlıyolar heralde ciddi bişey olmadığı sürece tepkisiz kalmak en iyisi kendileri kalkıyo nasılsa düştükleri gibi

sorma eridim burda ayın 29 da doktor randevum var o zaman gidicem canlı canlı görmeye

Canım hepsi de çok güzel,ne şanslı ablası var

güle güle giysin canım ben kızanıma çorap bile almadım inşaallah 2 ay sonra alış veriş yapçam çok fazla bişey alamıcam ama alabildim kadar artık yeterki kızım 9 ay yatsın içerde

teşekkür ederiz teyzeleri:))
bizim bebeişler çok şanslı yaa, o kadar çok manevi teyzeleri varki maşallah
ALEVcim mobilya konusunda haklısın. yeni mobilyaların kokusun ha diyince çıkmıyo gerçekten.

Kızlar daha fazla dayanamıyorum artıkın eve gidiyorum diş etlerim bile acıyor ne illet bişey şu grip ya annemi aradım oraya gidiyorum baksın iyileştirsin beni yoksa kendi kendime bakacak halim yok :2::2:
ah be canım yaaa, keşke sabah hiç gitmeseydin işe.
çok çok geçmiş olsun, git bari annecin baksın güzel güzel..inşallah çarçabuk iyileşirsin..
tavuk suyuna çorba çok iyi gelir.. sıcak sıcak iç mutlaka

doktor vermişti 4. ayda gaviscon diye bi şurup. ama kullanmak istemiyorumki sürekli zararlı diye. zaten içsem de bir de iki saat götürüyor beni. yine başlıyor:) bizim ufaklık rahat durmuyor sanırım içerde ayvayı deneyeceğim cnm. sağolasın

güle güle giysin canım ben kızanıma çorap bile almadım inşaallah 2 ay sonra alış veriş yapçam çok fazla bişey alamıcam ama alabildim kadar artık yeterki kızım 9 ay yatsın içerde

üzülme alınır hepsi yeterki sağlıklı olsun bak bi 7 olsa diyodun sende 6 yı bitirdin çok şükür darısı 7.ye inş.

Canım en iyisini yapıyosun ben de söylüyorum genelde ama bebiş doğunca nasıl olcak bakalım:18:

ben hiç polemiğe bile girmiyom her konuda öyleyim eşim bana sen nasıl istiyosan öyle olucak herşey der herzaman. bi ara bizim odaya karıştılar oturma odasına beşik koyup orda hep beraber yatcakmışız öyle diyodu bide işinize karışmak gibi olmasın diye başlıyo cümleler ama ........ olurmu öyle bişey odanın şeklini değiştirir güzelce yatarız ne gerek var gerekirse koynumda yatar oğlum başka şeylerde olur mutlaka ablam da neler çekti el kadar bebeğe mama ver bu doymuyo diyodu kaynanası drlar su bile vermeyin 6 aydan önce diyo o yüzden kulakları tıkamak lazım :)

gitt annecigine baksın iyi etsin seniii hadi durma canım yoksa geçmez bu hastalıkkkk geçmiş olsun tekrardann

semracım hepside çok güzeller güle güle giysin minik fıstık benim bile kızım olsa ablamdan alırdım kıyafetlerini hatta eşime senanura aldığımız şeyler ilerde bize geri dönebilir derdim ama kısmet değilmiş :) bende ablamınkileri giymişim senin ufaklıkla kaderimiz aynı yani zaten defnenin onları 2-3 ay anca giydiğini düşünürsen yepyenidir .

üzülme alınır hepsi yeterki sağlıklı olsun bak bi 7 olsa diyodun sende 6 yı bitirdin çok şükür darısı 7.ye inş.

inşaallah canım 6 nerdeyse bitti 7 ay olsun diyorum ama gönlümde 9 ay yatıyo zamanında doğarsa kucağıma alırım bebişi hastanede bırakıp eve gelmesi çok zor ALLAH kimseyi evlatla sınamasınn

inşaallah canım 6 nerdeyse bitti 7 ay olsun diyorum ama gönlümde 9 ay yatıyo zamanında doğarsa kucağıma alırım bebişi hastanede bırakıp eve gelmesi çok zor ALLAH kimseyi evlatla sınamasınn

bana bak 9 ay geçipte buseferde nie hala doğmadı diye ağlamayasın

sağlıkla sıhatle gelsin inşallah ....

teşekkürler teyzesi.. senin kısmet artık ikinciye.. o kız olursa ablanınkilere el koyarsın:))
bunlar en minikleri ve gerçekten 2 ay ancak giymiştir. yeşil tulumu bi kaç hafta giyebildi sadece:)

hepsini çıkarmışken bi yıkayım dedim, şimdi yıkanıyolar:)
bi kaç tanesinde demir damlasının lekesi var, bakalım inşallah geçirebilirm.

AMİİİİİİNNNNN..
hayırlısıyla 7 bitsinde, geriside gelir inşallah.
en son ne zmaan gittin kontrole, açıklık durumun nasıldı?

sırayla canım işte sabredicez geçicek bunların hepsi 7. ayda biticek Allahın izniyle yine hatırlatıcam ben sana bu ayda bitti diye :)

bana bak 9 ay geçipte buseferde nie hala doğmadı diye ağlamayasın

sağlıkla sıhatle gelsin inşallah ....

olurmu olur kaç ay duracak bende merakla bekliyorum şuan herşey yolunda 5 günde önden gidiyo kızım anası gibi 4 kilomu doğacak nedir ışıl teyzesi ALLAH ın izniyle dünyaya gelsinde elini öptürmee getircemmm BERRAmı

bugün sizleri takip ettim ama yazamadım...
pollycim defnecik ufak bir kaza atlatmış geçmiş olsun...

AMİİİİİİNNNNN..
hayırlısıyla 7 bitsinde, geriside gelir inşallah.
en son ne zmaan gittin kontrole, açıklık durumun nasıldı?

enson 15 gün önce özelden gittim açıklık 4 cm kapanmış usgden iyi görünüyodu 2 gün öncede şevket yılmaza gittim dr bakmadı sadece karından baktılar bebiş iyii ama hep alttan bakmak gerekiyomu bilmiyorummmm 15 gün sonr özelden gitçem bakalım alttan bakçakmı gerçi geriliyorum ama napalım açıklık mormal dışı olsa kanamam olurdu heralde oda yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…