2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizimkilerde seviyo şimdi Allah var ilk torunları hele amcası benim karnımı seviyo düşün koca adam ama sadece sevsinler sadece karışmasınlar yetiştirme tarzıma yeter ben en çok ondan korkuyorum valla :)

polly canım geçmiş olsun ay ben okadar korkarımki çocukların düşmesinden eşimin yengesinin küçük çocukları var onlarla olunca çocuklar düşüp kalkıyo hop hop hopluyorum bende..benim bebiş olunca napcam bilmem artık ama çocuklar işte düşe kalka büyücekler..

selam güzel anneler
polly cim kızına geçmiş olsun. düşe kalka büyücekler, çok şükür birşeyi olmaması da sevindirici
bu arada hamileliğinin başında beri bulantısı kesilmeyen hatta bu son bir haftadır bulantısı artan varmı? doktor bi şanslı grup vardır, midesi hiç bulanmaz, birileri vardır 3 aya kadar bulanır, bi de şanssız grup vardır sürekli bulanır diye ben o gruptanım sanırsam: işyerinde epey zor oluyor vakit geçirmek.ne önerirsiniz kızlar, şaşırdım valla.

bizimkilerde seviyo şimdi Allah var ilk torunları hele amcası benim karnımı seviyo düşün koca adam ama sadece sevsinler sadece karışmasınlar yetiştirme tarzıma yeter ben en çok ondan korkuyorum valla :)
o tavrı koyucaksın cnm ama surat asarak yada imalı sözlerle değil ben kayın valideme acık acık söylüyorum yok ben o şekilde istemiyorum mesela bana emzik verme biberon verme vs diyo bende emziğe alışsın istiyorum olduda sütüm yetmedi biberonada alışsın diyorum bişey diyemiyo....

güzel anneler nasılsınız çooooooooooooook özledim burayı ama döndüm ( b.sayarım yine bozulmuştuda )

hoşgeldin sütlüçörek ....ay n sinir dimi pc bozulması az öncede bizde 1 saat elektrik gitti aklım hep burda kaldı...

nerdeyse 3 haftadır yoktu çok sinir bişey

Canım en iyisini yapıyosun ben de söylüyorum genelde ama bebiş doğunca nasıl olcak bakalım:18:

ben annem burdayken hazırlamıştık çantamızı aynen bunları koyduk bizde fazla birşey yok zaten rujumu unutmuşum bak onu koymam lazım benim için çok gerekli birşeyyy
sende en güzelini yapmışsın canım..
ruj içinde
harika ne diyelim maşallah

röfle neym yaptırmamda fırsat olursa kardeşime maşa yaptırirım, yada düzleştiririz.. makyajıda hemen silinip gitmeyen bi göz kalemim var avondan almıştım baya önce, onla yaparım:)))
çok güzelmiş yaaaa:)))
önceki senelerde derya baykalda bi panço dikmişlerdi o geldi ikinci resmi görünce aklıma.
tulumun önünde yer açıp içine parça kumaş dikiyolardı bebeği oraya oturtuyorlardı:))

sağol canım gerçektende düşe kalka büyüyorlar..
eltimde gelmiyor
ayrıca kocaman bi maşallah diyorum akrabalarına
güzel anneler nasılsınız çooooooooooooook özledim burayı ama döndüm ( b.sayarım yine bozulmuştuda )
ooo kimler gelmiş.. bi daha bozulmasın yav bu pc!!! evrene mesaj gönderelim hep beraber:))))

canım öncelikle defneye gecmiş olsun nazar cıkmış kuzucuktan...bide gözün aydın kurtulmuşsun gezgiç eltinden otursun oturdugu yerde kaynanan da idare edilebilir birisidir insallah da cok basın agrımaz ...
teşekkürler özlemcim..
otursun oturduğu yerde eltim olacak delü:)) kaynanam yine bi işin ucundan tutar, ayak bağı yok.. eltimin 1 yaşında çocuğu var!!
sağol canım, ilk zamanlar olsa bende çok korkardım ama büyüdü ya artık, çok korkmuyorum..
hadi derdini filan anlatamasa insan kötü oluyoda, şimdi pat çat da olsa anlatıyo bişeyler:)

bizim oğlan süpriz yaptı sevindiler tabiki onların ilk torunu babamda bende bebek istiyomuş anneme soruyomuş durmadan bende o arada hamile kaldım temiz kalpli babam benim :) kaynanam beşik parası biriktirmiş onu verdi ben örgü beceremem diyo annem yelekler hırkalar örüyo yorgan - yastık yapıcak ev temizliği kıyafet yıka ütüle hepsi annemin ellerinde öper yapanda yapmayanda sağolsun valla ben kimseden bişey beklemiyom benim kapı gibi annem var o bana yeterde artar bile :)

benimde kaynım cana yakındırr muhabbetlidir ama eltim tam birr uyuzdur kıskancın teki işte rabbim selametlik versin zaten uzağız yılda 1 kere ancak görüşüyoruz o kadar çokda problem değil yani...

hoşgeldin canım bizler iyiyiz sen nasılsınnn ??

teşekkür ederiz:)
senin işinde zor yaaa.. yengem de öyleydi.. gebeliğinin sonuna kadar bulantısı kusması bitmedi ama maşallah yeğenim 3.650 gr doğdu:))
ben bulanmadım çok şükür ama ayva kesiyo diye duymuştum..
doktorun bulantı için şurup vermedimi??

hep sizmi ekliyceksiniz yeni yeni cicilerinizi..
ciciler topiğinde

bende yeni olmasa da eskilerimizi ekleyelim bari dedim:)

Allah kimseleri aç ve açıkta bırakmasın..

bizimde eskilerimiz iş görür çok şükür..

tüm bebişler sağlıklı olsunlarda, gerisi gelir..

Canım hepsi de çok güzel,ne şanslı ablası var

güle güle giysin canım ben kızanıma çorap bile almadım inşaallah 2 ay sonra alış veriş yapçam çok fazla bişey alamıcam ama alabildim kadar artık yeterki kızım 9 ay yatsın içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…