- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.081
güzel anneler nasılsınız çooooooooooooook özledim burayı ama döndüm ( b.sayarım yine bozulmuştuda )
polly cnm cocuklar düşe kalka büyüyecek bizde alışsak iyi olucak geçmiş olsun defneye...bu arada gözün aydın eltin gelmiyomuş..
birde akrabalardan bahsedilmiş benkoyayım ben hamile kaldığımda benim ailem ve eşimin ailesi mutluluktan hüngür hüngür ağladılar kaynanama gittik hamil haberini alınca kayınvalidem eltim şükür namazı kılıyolardı arkasından görümcelerim hıçkırıklra boğularak aradılar ve kurban kesilip fakirlere dağıtıldı.....şimdide aldığım kıyafetleri oturup seviyolar usg resmini göstermiyorum nazar değmesin diye düşünün artık sizinkiler akraba değil akbaba sanırım.....
hoş geldin tekrarrrr
güzel anneler nasılsınız çooooooooooooook özledim burayı ama döndüm ( b.sayarım yine bozulmuştuda )
Bu aziz bebede ne kadar güzel şeyler var yaaa bayıldım.sadece İstanbul'da mı?((((
o tavrı koyucaksın cnm ama surat asarak yada imalı sözlerle değil ben kayın valideme acık acık söylüyorum yok ben o şekilde istemiyorum mesela bana emzik verme biberon verme vs diyo bende emziğe alışsın istiyorum olduda sütüm yetmedi biberonada alışsın diyorum bişey diyemiyo....bizimkilerde seviyo şimdi Allah var ilk torunları hele amcası benim karnımı seviyo düşün koca adam ama sadece sevsinler sadece karışmasınlar yetiştirme tarzıma yeter ben en çok ondan korkuyorum valla :)
canım iyi olmanıza çok sevindim bilgisayarada benden selam söyle bi daha bozulmasın
o tavrı koyucaksın cnm ama surat asarak yada imalı sözlerle değil ben kayın valideme acık acık söylüyorum yok ben o şekilde istemiyorum mesela bana emzik verme biberon verme vs diyo bende emziğe alışsın istiyorum olduda sütüm yetmedi biberonada alışsın diyorum bişey diyemiyo....
hoşgeldin sütlüçörek ....ay n sinir dimi pc bozulması az öncede bizde 1 saat elektrik gitti aklım hep burda kaldı...
o tavrı koyucaksın cnm ama surat asarak yada imalı sözlerle değil ben kayın valideme acık acık söylüyorum yok ben o şekilde istemiyorum mesela bana emzik verme biberon verme vs diyo bende emziğe alışsın istiyorum olduda sütüm yetmedi biberonada alışsın diyorum bişey diyemiyo....
hoşgeldin sütlüçörek ....ay n sinir dimi pc bozulması az öncede bizde 1 saat elektrik gitti aklım hep burda kaldı...
cnm bebefix satışını yapıyor bazı ürünlerinin bende bayıldım
sende en güzelini yapmışsın canım..ben annem burdayken hazırlamıştık çantamızı aynen bunları koyduk bizde fazla birşey yok zaten rujumu unutmuşum bak onu koymam lazım benim için çok gerekli birşeyyy
harika ne diyelim maşallah
röfle neym yaptırmamda fırsat olursa kardeşime maşa yaptırirım, yada düzleştiririz.. makyajıda hemen silinip gitmeyen bi göz kalemim var avondan almıştım baya önce, onla yaparım:)))bizim bir komşu vardıda annemlerin orda doğuma gitmeden birkaç gün önce saçlarını röfle yaptırmış makyajda tabiikii full öyle doğuma gitmiştii öyle birşeymi yapsak ne yapsak acepp bebişlerimiz bizi güzel görsünlerrr
çok güzelmiş yaaaa:)))
sağol canım gerçektende düşe kalka büyüyorlar..polly cnm cocuklar düşe kalka büyüyecek bizde alışsak iyi olucak geçmiş olsun defneye...bu arada gözün aydın eltin gelmiyomuş..
birde akrabalardan bahsedilmiş benkoyayım ben hamile kaldığımda benim ailem ve eşimin ailesi mutluluktan hüngür hüngür ağladılar kaynanama gittik hamil haberini alınca kayınvalidem eltim şükür namazı kılıyolardı arkasından görümcelerim hıçkırıklra boğularak aradılar ve kurban kesilip fakirlere dağıtıldı.....şimdide aldığım kıyafetleri oturup seviyolar usg resmini göstermiyorum nazar değmesin diye düşünün artık sizinkiler akraba değil akbaba sanırım.....
ooo kimler gelmiş.. bi daha bozulmasın yav bu pc!!! evrene mesaj gönderelim hep beraber:))))güzel anneler nasılsınız çooooooooooooook özledim burayı ama döndüm ( b.sayarım yine bozulmuştuda )
teşekkürler özlemcim..canım öncelikle defneye gecmiş olsun nazar cıkmış kuzucuktan...bide gözün aydın kurtulmuşsun gezgiç eltinden otursun oturdugu yerde kaynanan da idare edilebilir birisidir insallah da cok basın agrımaz ...
sağol canım, ilk zamanlar olsa bende çok korkardım ama büyüdü ya artık, çok korkmuyorum..polly canım geçmiş olsun ay ben okadar korkarımki çocukların düşmesinden eşimin yengesinin küçük çocukları var onlarla olunca çocuklar düşüp kalkıyo hop hop hopluyorum bende..benim bebiş olunca napcam bilmem artık ama çocuklar işte düşe kalka büyücekler..
maşallahh canımmbizim iki tarafta çok istiyodu bebek öğrenince hepsi sevindilerr annemler ne kadar bebeişler için birşeyler alıp getirdiyse kayınvalidemde bir o kadar hazırlamış doğuma getirecek ben çok mutlu oldummm açıkcasıı.. eltim için aynı şeyi söyleyemeyecegim çünki halen hayırlı olsun diye aramadı bile bizi olsun canı sağolsunn o kadarda dert değil yanii kendi bilir.......
benimde kaynım cana yakındırr muhabbetlidir ama eltim tam birr uyuzdur kıskancın teki işte rabbim selametlik versin zaten uzağız yılda 1 kere ancak görüşüyoruz o kadar çokda problem değil yani...amannn ben eşin elti kısmında hiç değilim benimde bitane küçük elticim var sağolsun daha evine bile çağırmadı sadece 1 kez iftara gittik okadar biraz odunda kendisi ama kaynım sağolsun bana saygıda asla kusur etmezler hatta tek başına gitmiş bebeğe pantolon mont almış elti faktörü sorun değil yani...
selam güzel anneler
polly cim kızına geçmiş olsun. düşe kalka büyücekler, çok şükür birşeyi olmaması da sevindirici
bu arada hamileliğinin başında beri bulantısı kesilmeyen hatta bu son bir haftadır bulantısı artan varmı? doktor bi şanslı grup vardır, midesi hiç bulanmaz, birileri vardır 3 aya kadar bulanır, bi de şanssız grup vardır sürekli bulanır diyeben o gruptanım sanırsam: işyerinde epey zor oluyor vakit geçirmek.ne önerirsiniz kızlar, şaşırdım valla.
hep sizmi ekliyceksiniz yeni yeni cicilerinizi..
ciciler topiğinde
bende yeni olmasa da eskilerimizi ekleyelim bari dedim:)
Allah kimseleri aç ve açıkta bırakmasın..
bizimde eskilerimiz iş görür çok şükür..
tüm bebişler sağlıklı olsunlarda, gerisi gelir..
hep sizmi ekliyceksiniz yeni yeni cicilerinizi..
ciciler topiğinde
bende yeni olmasa da eskilerimizi ekleyelim bari dedim:)
Allah kimseleri aç ve açıkta bırakmasın..
bizimde eskilerimiz iş görür çok şükür..
tüm bebişler sağlıklı olsunlarda, gerisi gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?