2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay yesin onu ışıl teyzesi kızlar cok daha sevimli oluyolar...aralık annelerine baktımda 39 haftalık olanlar isyanlarda doğsun diye

varsın zayıf olsunda sağlıklı olsunlar annem diyo kg önemli değil 1 haftada hop topluyolar

selam kızlar kaç zamandır içinizdeyim ama yazamadım fırsat olmadı okul sınavlar ev işleri derken. canım bnm bi problem yok inşallah geçmişi çok okuyamadım ama erken doğum riskimi hayırdır sen içini ferah tut allah meleklerimizi koruyacaktır

evt kilonun hiç önemi yok bencede benim ablam 3600 kardeşim 3700 doğmuş ve ben 2700 annem el kadardın diyo benim için ama büyümüşüm yinede hemde fazlasıyla açıkçası bende çok kilolu olmasını istemiyorum 3'ü geçsin yeter bide onu doğurması var ben 2. çocuk olduğum için heralde ufakta olunca 10 dk doğmuşum.bana çeksin diye dua ediyorum hep.

evet cnm 3 kg ve 3.500 ideal bencede benim sezeryanla olacağı için sorun değil ama normal doğumda zaten 3500 üzerini pek normal doğurtmak istemiyolar neticede oranada dikiş olucak karnınada....birde benim eşim de normal doğum taraftarı değil bozulmasın diyo....

bugün sizleri takip ettim ama yazamadım...
pollycim defnecik ufak bir kaza atlatmış geçmiş olsun...
teşekkürler canım sağolasın.. poposunun üstüne oturmayan yaramaz bi kızım var, bunlarda kaçınılmaz oluyo işte:)

aman aman iyi maşallah, herşey normal gitsin sonuna kadar..

inşaallah canım 6 nerdeyse bitti 7 ay olsun diyorum ama gönlümde 9 ay yatıyo zamanında doğarsa kucağıma alırım bebişi hastanede bırakıp eve gelmesi çok zor ALLAH kimseyi evlatla sınamasınn

İnş.canım bak 6 ay bitti bile yarın bitmiş oluyo arık 7.aya giriyosun.Zamanında kucağına alırsın inş.

oda kendini düşünüyo orayada dikiş atınca bazen eskisinden iyi olabiliyomuş

Bozulmasın mı tekrar eski halini almıyo mu zaten vücut?Anam öyleyse bizimki duymasın

Nasıl sorun oluyo düzelmiyo mu hiç dumadım daha önce şoktayım.Zaten bizimki süt sağma mak.den bahsedince bile ben seni öyle göremem diyo

gevşek oluyomuş sanırım haz alamıyosun ama herkeste olcak diye bişeyde yok bende bilmiyomda sağdan soldan duyduklarım bu konuyu araştırmak lazım önemli bi konu :)

evet bende baktım şafak 5 günden bahsediyolar ay benim daha çok var bebişler emmeye başlayınca çabuk kilo alıyolar bide süt az gelirse yada emmezse sıkıntı yaratır benim ilk bebeğimde deli sütüm geliyodu inşaallah bundada bol bol gelir

slm kızlar,
kaç gündür giremiyordum nete. mobilyalarımız geldi, yerleşti. ama biraz sorunlu oldu. söylenen günde getirmediler. geldiklerinde de büyüyen karyolanın çekmeceleri ters taraftaydı onu uyumlamaya çalıştılar vs... sonra yatağın bir parçası değişti. onunla uğraştım kaç gün. moralim bozuldu. bugün de halısını aldım. Royal halıdan. aksesuarları bitsin fotolarını çekip koyarım. kıyafetleri, nevresimleri yıkadım ütüledim. çok yoruldm gerçekten. dolaplar havalanıyor şuan. yarın öbür gün yerleştiririm.
dönüp geçmişi okuyayım şimdi.

2012 Ağustos anneleri topiği açılmış. 6-7 haftadalar daha buna bile duygulanılırmı ya. Allah herkesin yardımcısı olsun. neler geçirdik sizinle. neler paylaştık...

gevşek oluyomuş sanırım haz alamıyosun ama herkeste olcak diye bişeyde yok bende bilmiyomda sağdan soldan duyduklarım bu konuyu araştırmak lazım önemli bi konu :)

ben de duymuştum bunu. ne kadar doğru bilemem ama öyle olduğunu söylüyorlar. ben biraz da bundan korktuğum için sezeryan ister oldm son zamanlarda. ama gittiğim hastane isteğe bağlı sezeryanda ssknın karşılamadığını söyledi. inşallah sezeryan olurum diyorum şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…