- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #23.121
olurmu olur kaç ay duracak bende merakla bekliyorum şuan herşey yolunda 5 günde önden gidiyo kızım anası gibi 4 kilomu doğacak nedir ışıl teyzesi ALLAH ın izniyle dünyaya gelsinde elini öptürmee getircemmm BERRAmı
inşaallah hatırlatmak nasip olur canım buarada dediğin kişi doğum yaptımı acaba???
enson 15 gün önce özelden gittim açıklık 4 cm kapanmış usgden iyi görünüyodu 2 gün öncede şevket yılmaza gittim dr bakmadı sadece karından baktılar bebiş iyii ama hep alttan bakmak gerekiyomu bilmiyorummmm 15 gün sonr özelden gitçem bakalım alttan bakçakmı gerçi geriliyorum ama napalım açıklık mormal dışı olsa kanamam olurdu heralde oda yok çok şükür
ay yesin onu ışıl teyzesi kızlar cok daha sevimli oluyolar...aralık annelerine baktımda 39 haftalık olanlar isyanlarda doğsun diye
varsın zayıf olsunda sağlıklı olsunlar annem diyo kg önemli değil 1 haftada hop topluyolar
evt kilonun hiç önemi yok bencede benim ablam 3600 kardeşim 3700 doğmuş ve ben 2700 annem el kadardın diyo benim için ama büyümüşüm yinede hemde fazlasıylaaçıkçası bende çok kilolu olmasını istemiyorum 3'ü geçsin yeter bide onu doğurması var ben 2. çocuk olduğum için heralde ufakta olunca 10 dk doğmuşum.bana çeksin diye dua ediyorum hep.
teşekkürler canım sağolasın.. poposunun üstüne oturmayan yaramaz bi kızım var, bunlarda kaçınılmaz oluyo işte:)bugün sizleri takip ettim ama yazamadım...
pollycim defnecik ufak bir kaza atlatmış geçmiş olsun...
enson 15 gün önce özelden gittim açıklık 4 cm kapanmış usgden iyi görünüyodu 2 gün öncede şevket yılmaza gittim dr bakmadı sadece karından baktılar bebiş iyii ama hep alttan bakmak gerekiyomu bilmiyorummmm 15 gün sonr özelden gitçem bakalım alttan bakçakmı gerçi geriliyorum ama napalım açıklık mormal dışı olsa kanamam olurdu heralde oda yok çok şükür
inşaallah canım 6 nerdeyse bitti 7 ay olsun diyorum ama gönlümde 9 ay yatıyo zamanında doğarsa kucağıma alırım bebişi hastanede bırakıp eve gelmesi çok zor ALLAH kimseyi evlatla sınamasınn
evet cnm 3 kg ve 3.500 ideal bencede benim sezeryanla olacağı için sorun değil ama normal doğumda zaten 3500 üzerini pek normal doğurtmak istemiyolar neticede oranada dikiş olucak karnınada....birde benim eşim de normal doğum taraftarı değil bozulmasın diyo....
evet cnm 3 kg ve 3.500 ideal bencede benim sezeryanla olacağı için sorun değil ama normal doğumda zaten 3500 üzerini pek normal doğurtmak istemiyolar neticede oranada dikiş olucak karnınada....birde benim eşim de normal doğum taraftarı değil bozulmasın diyo....
Bozulmasın mı tekrar eski halini almıyo mu zaten vücut?Anam öyleyse bizimki duymasın
bazen sorun olabiliyomuş bencede duymasın baksana çok bilende başa bela :)
Nasıl sorun oluyo düzelmiyo mu hiç dumadım daha önce şoktayım.Zaten bizimki süt sağma mak.den bahsedince bile ben seni öyle göremem diyo
ay yesin onu ışıl teyzesi kızlar cok daha sevimli oluyolar...aralık annelerine baktımda 39 haftalık olanlar isyanlarda doğsun diye
varsın zayıf olsunda sağlıklı olsunlar annem diyo kg önemli değil 1 haftada hop topluyolar
gevşek oluyomuş sanırım haz alamıyosun ama herkeste olcak diye bişeyde yok bende bilmiyomda sağdan soldan duyduklarım bu konuyu araştırmak lazım önemli bi konu :)
Ayyy hiç bilmiyodum araştırmak lazım o zaman.Amannn hepsi ayrı bi dert:18::18:
Bozulmasın mı tekrar eski halini almıyo mu zaten vücut?Anam öyleyse bizimki duymasın
Vajina nasıl daraltılır-Evde vajinayı daraltan hareketler ve vajina daratmak için egzersizler | Sağlık, diyet, zayıflama, cilt bakımı, estetik ameliyatlar
evde yapmak için egzersizi bile varmış bizde yaparız artık inş. böyle bişeyle karşılaşmayız :18:
gevşek oluyomuş sanırım haz alamıyosun ama herkeste olcak diye bişeyde yok bende bilmiyomda sağdan soldan duyduklarım bu konuyu araştırmak lazım önemli bi konu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?